EvetÇok mu aşıksınız?
Sürekli dip dibe degilizki tam tersi ikimizde calisiyoz bikac saat görüsüyoz aksamlari okadarUfff ne skici bir evlilik. Surekli dip dibe mic mic. Birbirinizden ayri zamanlar gecirin. Adami hayatinizin merkezi yapmayin. Ozleyin birbirinizi ne bu boyle
Haklisiniz tesekkürler :)bence spora başlayın.
ne alaka demeyin. fitleştikçe bakışı değişir size. erkekler bu kadar basit ne yazık ki.
biraz da seksi iç çamaşırları falan
Ben o aksamlardan bahsediyorum zaten. Arkadasiniz hic yok mu? Arada is cikisi arkadaslarinizla bulusun, o da yapsin bir seyler. Her aksam her aksam insan bikar yaniSürekli dip dibe degilizki tam tersi ikimizde calisiyoz bikac saat görüsüyoz aksamlari okadar
bence spora başlayın.
ne alaka demeyin. fitleştikçe bakışı değişir size. erkekler bu kadar basit ne yazık ki.
biraz da seksi iç çamaşırları falan
Sen onun gibi olkizlar ben yaklasik 2 yillik evliyim esime cok düskünüm esim benden önce geliyor eve ben bi 2 saat sonra cikiyorum isten ve resmen ucuyorum eve. Ama o benim gibi degil beraber vakit gecirmek icin caba göstermiyor ben eve geliyorum o cikiyor arabayla ugrasiyor yada baska bisey yapiyor. Aksam koltukta otururken bekliyorumki gelsin yanima ama elinde hep telefonla oynuyor. Nezaman yapcagi birsey kalmiyor ozaman beni fark ediyor sirinlik yapiyor bana. Bu durumdan kurtulmak istyorum ya o benim gibi olsun yada ben onun gibi... nolur bi fikir verin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?