Esime olan ilgim

Avid

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
268
209
53
kizlar ben yaklasik 2 yillik evliyim esime cok düskünüm esim benden önce geliyor eve ben bi 2 saat sonra cikiyorum isten ve resmen ucuyorum eve. Ama o benim gibi degil beraber vakit gecirmek icin caba göstermiyor ben eve geliyorum o cikiyor arabayla ugrasiyor yada baska bisey yapiyor. Aksam koltukta otururken bekliyorumki gelsin yanima ama elinde hep telefonla oynuyor. Nezaman yapcagi birsey kalmiyor ozaman beni fark ediyor sirinlik yapiyor bana. Bu durumdan kurtulmak istyorum ya o benim gibi olsun yada ben onun gibi... nolur bi fikir verin kizlar

Bnim fikrim. Biraz ileri cekil uzun sure cekil hemde fatk etsin. Ve nolio sana dediginde anlat ona durumu. Ve kocana hep asik olan sn oldunu gosterme onunda sana gelmesine izin ver "biraz cekil acikcasi"

Kendinizi boşuna üzmeyin, onun gibi olun... kendinize başka uğraşılar bulun.. evlilik herzaman dipdibe olmak değil ki...

Allahım benim kocam böyle mıç mıç :) Bende öyle sarılayım dip dibe çok hoşnut olmam
Sadece çocuklarıma hariç tabi

bence spora başlayın.

ne alaka demeyin. fitleştikçe bakışı değişir size. erkekler bu kadar basit ne yazık ki.

biraz da seksi iç çamaşırları falan

Ufff ne skici bir evlilik. Surekli dip dibe mic mic. Birbirinizden ayri zamanlar gecirin. Adami hayatinizin merkezi yapmayin. Ozleyin birbirinizi ne bu boyle
Sürekli dip dibe degilizki tam tersi ikimizde calisiyoz bikac saat görüsüyoz aksamlari okadar

Sürekli dip dibe degilizki tam tersi ikimizde calisiyoz bikac saat görüsüyoz aksamlari okadar
Ben o aksamlardan bahsediyorum zaten. Arkadasiniz hic yok mu? Arada is cikisi arkadaslarinizla bulusun, o da yapsin bir seyler. Her aksam her aksam insan bikar yani

Bende tam tersi sürekli yan yana olmak istemem insan biraz özlesin felan derim.
Bide Üzerine gittikce o senden kacar ilgisini cekmezsin

Amaannn ben bile bunalırdım . Bune yapış yapış

Sen onun gibi ol

Arkadaslarinizla is cikisi yemege gidin.esinide gitsin.farkli cevre ve arkadaslariniz vardir.kimi zaman ortak gruplarla cikin.
Her aksam evde hergun hergun hergun bogulur insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…