Esime olan ilgim

Bu tip durumlarda hep söylediğim şeyi yine söyleyeceğim: Eşiniz dışında da sizi besleyebilecek, haz alabileceğiniz bir kaynak bulmalısınız. Bunun neler olabileceğini biraz düşünmelisiniz. Spor olabilir, herhangi bir hobi olabilir, ulaşmayı çok istediğiniz bir hayat hedefi olabilir vb.. Böylece haz odağınızı biraz değiştirirseniz daha iyi hissedeceğinizi düşünüyorum.

Evet bu durum degismeli sen onun gibi olmalisin. Aksi takdirde totosunu kaldirirsin.

Sanırım ilgisini istiyorsunuz o zaman kendi yöntemim i anlatayım, belki işe yarar. Araba dergileri oku, internetten araştır, birlikte araba bakın. Tamir tadilat vb seviyorsa birlikte bir şeyler yapın, haftasonu koçtaş vb gidin. Hoşuna gideceğini düşündüğün yabancı dizilerin sezonlarını al, her akşam izleyin. Onun evdeki arkadaşı olursun böylece. Benim eşim şu an arkadaşlarıyla iş dışında görüşmüyor Bile, bunlar benim kişisel zevklerimdi daha çok babamla vakit geçirdiğim için. Şimdi evde daire testere var mobilya yapıyoruz raf vb küçük şeyler, dizel araç araştırıyoruz piyasası parça ücreti vb. Kendi aracınızı temizliyoruz beraber, birlikte yemek yapıyoruz. İş yerindeki arkadaşlarını soruyorum misal "aaa volkan biriyle tanışacak demiştin, ne olmuş", "hasan ameliyat olacaktı doktorla görüştü mü", " seminer nasıldı" vb. Tabi bir de kişisel ihtiyaçları konusu ayakkabı alalım mı sana, bu pantolonunu kahverengi gider vb. Bir zaman sonra eşin de sana bu tarz dönüş yapmaya başlıyor, mutluluğunuz artar umarım

Kendine iş uydur
Enerjini başka işlere kanalize ettiğinde eşin gelir sana

aynı olmak zorunda mısınız.. ayy bi düşündüm şimdi o da senin gibi mıç mıç bi ilişki.. kendine kocandan başka uğraşlar bulmanı tavsiye ederim. o zaman o da sana daha çok gelecek zaten..

herkes kocasıyla severek evlenir..yani bn de kocama aşığım ama bu kadar şey yapmam..o da bilsayarında oyun oynar ara ara gelir yanıma beraber tv izleriz..sen biraz akışına bırak düzelr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…