Herkese merhaba
Yaklaşık 1,5 aydır işimle alakalı çok problemli bir dönem geçiriyordum. Çok yoğun, çok stresli bir dönemdi benim için. Bu süreçte eşim çok büyük destekçim oldu. Dün aylar sonra işimle alakalı gurur duyduğum gelişmeler oldu. Ve çok uzun zaman sonra gerçekten iyi hissettim.
Akşam hız limitinin yüksek olduğu bir yolda soldan normal bir şekilde giderken arkamızdaki araba bizi resmen sıkıştırdı neredeyse çarpacak kadar yaklaştı. Eşimde birden sayıp söverek en sağa geçti ve ben sana yapacağımı bilirim manyak adam diye en sağdan neredeyse 160 ile gitti. Problemli araçta soldan aynı şekilde hızla ilerledi. Çok panik oldum ,korktum. Yavaş, lütfen yavaş diye bağırdım. O hızda yola aniden atlayan bir şeye vurabilirdik, adam manyak bir şey çıkıp bize buluşabilirdi. Eşim birden Bağırma bana sakın bağırma diye bağırmaya başladı. Bağırdıkça geriyorsun beni gibi bir şey söyledi Güya adama ileride sağa dönerse yol vermeyeceğini o nedenle o hızla gittiğini söyledi.
Aylar sonra iyi geçirdiğim, iyi hissettiğim ve gerçekten güldüğüm tek gündü ve eşim mahvetti. Ben sesimi panik olduğum için, korktuğum için yavaşlaması için yükselttim. O andan itibaren konuşmuyorum eşimle. Benimle konuşmaya çalıştı ben konuşmak istemiyorum dediğimde oh hem bağır çağır hem de haklı ol dedi. Ben de bence ikimizde biliyoruz kimin bağırdığını dedim.
Benden bunca zaman sonra iyi hissettiğim günümü çaldığı için affedemiyorum. Dünya iyisi bir insandır ve hatta çok sakindir. Ama düşünüp haklısın , özür dilerim diyecek birisi değil. Çok kırıldım. Biliyorum ki oturup bunu konuşsak bile bana hak vermeyecek. Ve birkaç gün sonra bizim için özel bir gün.
Sadece paylaşmak istedim. Teşekkür ederim.