okudum canım benim eşimde hiç ses çıkarmaz kardeşleri öyle degil eşlerinin üstüne titrer benimki ise ....kv gittiğimde hepsi eşini bir yere çeker asla iş yaptırmaz benimki beni köle gibi çalıştırır kv önce o emir verir şunu yap bunu yap kayınbabamın cenazesinde hasta edecek kadar çalıştırdılar beni eve dönerken kanamalı bir şekilde otobüse binip göndermiş sürekli hastasın deyip doktora bile götürmemişti ve 25 günlük evliydik daha eş susarsa konuşan çok olur kardeşi arkamdan laf söylüyo telden duyuyorum eşim hiçbirşey demiyo ne oluyo zamanla sevgi azalıyo sarılırken eskisi gibi duygu yoğunluğu yaşamadığımı farkettim geçenlerde içimden hiç birşey gelmiyo yapmak ona karşı sadece şimdilik bekliyorum çocuk yok bir düşük bir dış gebelik yaşadım vardır diyorum bir hayır bunda bazen baba olmayı hak etmiyor neden çocuk yapmaya çalışıyorum diyorum rızkımızı sürekli ailesine gönderiyo düğünde altınları kaynanam iki kaynıma verdi bize de ödetiyorlar sürekli kavga ediyorum kv kaynımlarla bile tartıştım bu yüzden evlat ayrımı yapıyosunuz helel etmiyorum dedim ama değişen birşey olmadı eşim benim maaşım ben çalışıyorum gönderirim diyo hem annem parasını istediği oğluna verir ben istemem zaten iyide hem bize vermiyo hem bizden alıyo üstelik nasıl bir annelik Rabbim ona bırakmaz biliyorum ama en zoruma giden eşimin onları sürekli haklı görmesi ve beni üzmesi eşimede ailenede hakkımı helal etmiyorum diyorum sürekli ama nafile ne hakkın varki diyo Rabbim büyük diyorum herşeyin hayırlısı evlendiğin kişi ne kadar önemliyse ailesi iki kat önemli bunu anladım evliliğimden... hakkımızda hayırlısı