• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşime olan sevgimi kaybettim :(

herkes kotu olabılır..kv gorumce..ama eşin adam olmalı once ..bu nasıl iş ya onceden yattı dıyecek ben erkek olsam neler yapmam o kadına ana falan tanımam yanı helalının namusuna leke surcek bu kocanla yattgını soylese bıel senın baba evınden cıkmadan oncekı halıne .ok atıyo.. ınan sunu bunu yap dıyemıyorum.. yalnz kocan da iş bitıyo eşin adam olsa boyle olmaz..ha olurda en azından goz yumacak sebeplerin olur...sevmemekte sogumakta haklısın.

inan bana çok daha büyük sorunlar yaşayanlar var, eşinden ne bekliyorsun ki açıp annesine kızıp bi daha görüşmemesini mi öyle yapsa sen ve kayınvaliden daha çok düşman olacaksınız birbirinize ve kolay kolay hiçbir erkek annesini atmaz. Sen onlar yüzünden eşinle kötü olma sen eşine bu konuyu yansıtma bile kayınvalidene direk gereken cevabı ver.

Cnmm bende 4 yıllık evliyim ve anlatsam roman olacak kadar şeyler yaşadım seninki benimkinin yanında devede kulak o kadar yani!
Ama benim bir farkım vardı eşim her daim duvar gibi önümde duruyordu bana karşı gelenler yada hakkımda ileri geri konuşanlar karşısında onu buluyorlardı.Bu şekilde yıllar geçti baktı ailesi düzelmiyor ve hata onlarda şuan 1 ablası ve annesiyle 1 yılı aşkın süredir görüşmüyoruz çünkü hak ettiler! İyiki görüşmüyoruz inan ÇOK huzurlu ve mutluyum ...
büyüklerin dediği söz var kocam yanımda olsun bütün dünya karşımda olsun benim ve arkadaşın eşi böyle değil sorun orda işte

büyüklerin dediği söz var kocam yanımda olsun bütün dünya karşımda olsun benim ve arkadaşın eşi böyle değil sorun orda işte

Yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermek istemem fakat ben öyle bir evliliği asla sürdüremem.
Kocam yanımda destek olmasına rağmen ayrılmayı düşünmüştüm birde yanımda durmamasını hiç düşünemiyorum .

bekliyorum sadece babam kalp hastası ameliyatlı dk bir krizi daha atlatamaz dedi birde ablam bekar evde zaten sürekli laf oluyo evde kaldı diye insanlar... bu yüzden bekliyorum Rabbim iyi bir aile karşısına çıkarırda o mutlulukla ailemle konuşurum diye düşünüyorum birde isg sınavına girmeyi düşünüyorum inşallah kazanırımda bir yerde iş bulurum o zaman kendi maddi özgürlüğümü alırım herşey çok değişecek o zaman işte

bekliyorum sadece babam kalp hastası ameliyatlı dk bir krizi daha atlatamaz dedi birde ablam bekar evde zaten sürekli laf oluyo evde kaldı diye insanlar... bu yüzden bekliyorum Rabbim iyi bir aile karşısına çıkarırda o mutlulukla ailemle konuşurum diye düşünüyorum birde isg sınavına girmeyi düşünüyorum inşallah kazanırımda bir yerde iş bulurum o zaman kendi maddi özgürlüğümü alırım herşey çok değişecek o zaman işte

Dilerim rabbimm yardımcın olsun canım işin çok zor anlayabiliyorum :(

okudum canım benim eşimde hiç ses çıkarmaz kardeşleri öyle degil eşlerinin üstüne titrer benimki ise ....kv gittiğimde hepsi eşini bir yere çeker asla iş yaptırmaz benimki beni köle gibi çalıştırır kv önce o emir verir şunu yap bunu yap kayınbabamın cenazesinde hasta edecek kadar çalıştırdılar beni eve dönerken kanamalı bir şekilde otobüse binip göndermiş sürekli hastasın deyip doktora bile götürmemişti ve 25 günlük evliydik daha eş susarsa konuşan çok olur kardeşi arkamdan laf söylüyo telden duyuyorum eşim hiçbirşey demiyo ne oluyo zamanla sevgi azalıyo sarılırken eskisi gibi duygu yoğunluğu yaşamadığımı farkettim geçenlerde içimden hiç birşey gelmiyo yapmak ona karşı sadece şimdilik bekliyorum çocuk yok bir düşük bir dış gebelik yaşadım vardır diyorum bir hayır bunda bazen baba olmayı hak etmiyor neden çocuk yapmaya çalışıyorum diyorum rızkımızı sürekli ailesine gönderiyo düğünde altınları kaynanam iki kaynıma verdi bize de ödetiyorlar sürekli kavga ediyorum kv kaynımlarla bile tartıştım bu yüzden evlat ayrımı yapıyosunuz helel etmiyorum dedim ama değişen birşey olmadı eşim benim maaşım ben çalışıyorum gönderirim diyo hem annem parasını istediği oğluna verir ben istemem zaten iyide hem bize vermiyo hem bizden alıyo üstelik nasıl bir annelik Rabbim ona bırakmaz biliyorum ama en zoruma giden eşimin onları sürekli haklı görmesi ve beni üzmesi eşimede ailenede hakkımı helal etmiyorum diyorum sürekli ama nafile ne hakkın varki diyo Rabbim büyük diyorum herşeyin hayırlısı evlendiğin kişi ne kadar önemliyse ailesi iki kat önemli bunu anladım evliliğimden... hakkımızda hayırlısı
Aynen canım hakkımızda hayırlısı

Bizim görüşmemek gibi bi şansımız yok hem eşim çok düşkün hemde işleri bir önce işi bırakması lazım
Cnmm bende 4 yıllık evliyim ve anlatsam roman olacak kadar şeyler yaşadım seninki benimkinin yanında devede kulak o kadar yani!
Ama benim bir farkım vardı eşim her daim duvar gibi önümde duruyordu bana karşı gelenler yada hakkımda ileri geri konuşanlar karşısında onu buluyorlardı.Bu şekilde yıllar geçti baktı ailesi düzelmiyor ve hata onlarda şuan 1 ablası ve annesiyle 1 yılı aşkın süredir görüşmüyoruz çünkü hak ettiler! İyiki görüşmüyoruz inan ÇOK huzurlu ve mutluyum ...

Aynen canım ya kadının
Maddi gücü olacak bende çok mutsuzum bilmiyorum ne yapacağımı

dua edecegiz Rabbim herkesi farklı sınıyo benim babamda böyleydi annesine kardeşlerine çok düşkündü annemi bizleri çok ezdirdi onlara parasını hep amcalarıma yedirdi daha doğrusu birine babaannemde aynı kaynanam gibi evlat ayrımı yapardı bazen babamı çokmu eleştirdim onun gibi biriyle evlendim derim tamamen aynılar kızın kaderi anneye çekermiş çok doğru lafmış bekleyelim bakalım zaman bize ne gösterecek hayırlısı diyorum

Sevdiceğim dünyanın en harika en anlayışlı insanı değildir belki, kimse mükemmel değil. Ama çoğu konuda bir numaradır. Ailesiyle düğün falan konuşuyorduk tatlı tatlı benim mini gelinlik istememe garip baktılar o ne öyle gelinlik dediğin uzun olur gibisinden. Bir şey dememelerine rağmen bizim düğünümüz olacak karım da ne isterse onu giyecek! demişti. Çok kabarmıştım... Çok önemli böyle şeyler. Sizin yatak odanıza laf eden terbiyesizlik yapan birine susmak ne demek? Sustukça tepene binecekler.

Sevdiceğim dünyanın en harika en anlayışlı insanı değildir belki, kimse mükemmel değil. Ama çoğu konuda bir numaradır. Ailesiyle düğün falan konuşuyorduk tatlı tatlı benim mini gelinlik istememe garip baktılar o ne öyle gelinlik dediğin uzun olur gibisinden. Bir şey dememelerine rağmen bizim düğünümüz olacak karım da ne isterse onu giyecek! demişti. Çok kabarmıştım... Çok önemli böyle şeyler. Sizin yatak odanıza laf eden terbiyesizlik yapan birine susmak ne demek? Sustukça tepene binecekler.
Bindiler binecekleri kadar kuzum günde 3 defa oğlunu aramazsa rahat edemiyo kv

Bunu söylediğinde 3 günlük lohusaydim ve kavga etmiştik alt ust tüm kendimi öldürmekten başka bir şey dusunemiyodum ama şimdi olsa onun ağzının payını veririm
Yattıysam kocamla yattım sanane be kadın demek gerek. Yada kişi kendinden bilir işi demek gerek

Eşinin bir sebebi olmasa seni savunmaktan vazgeçmez. Bence kayınvaliden bir şeye güvenip böyle konuşuyor. Yoksa sana bu kadar yüklenmeye çekinirdi bence. Eşinin ağzını ara. Maddi durumla ilgili olabilir belki. O tarafı kaybetmek istemiyor, seni de kaybetmek istemiyor. Bu sebeple arada kalıyor gibi.

Kesinlikle
Eşinin bir sebebi olmasa seni savunmaktan vazgeçmez. Bence kayınvaliden bir şeye güvenip böyle konuşuyor. Yoksa sana bu kadar yüklenmeye çekinirdi bence. Eşinin ağzını ara. Maddi durumla ilgili olabilir belki. O tarafı kaybetmek istemiyor, seni de kaybetmek istemiyor. Bu sebeple arada kalıyor gibi.
Öyle canım o tarafın maddi gücünden dolayi beni harcıyor

Kesinlikle

Öyle canım o tarafın maddi gücünden dolayi beni harcıyor

Valla ne diyeceğimi şaşırdım.. Kocan kendine güvensiz ve henüz seni tek ailesi olarak görmüyor. Otur konuş. Ben dayanamıyorum de. Gerekirse bir kaç gün anne evine git. Tatile gitmiş gibi. Özlet kendini bakalım ne tepki verecek..

Merhaba kızlar eşimle 1 sene nisanlilik dan sonra evlendim o zamanlar kv filan çok iyi davrandilar bana kızları gibi gördüler yani ben öyle sanmıştım neyse severek evlndik 2 senedir de evliyiz 5 aylık bir kızım var önceden eşimle birbirimizi çok seviyorduk tek bir kötü söz söylemedim bi kere salak dedim diye Özür üstüne Özür diledim neyse evlendik kv gorumce elti sırasıyla hep tartışmalar kavgalar başladı dogurdum kv ben memur çocuğuyum benim baba evime çöplük dedi lohusa halimle sinir krizi geçirdim eşim ağzını açıp anasina bişey demedi yapmadığım halde anneme senin kızın ogluumla önceden yattı demiş eşime söyledim anasina hiç bir şey demedi annem bana inandı tabiki ama bütün bu olanlar sevgimi aşkımı herseyi bitirdi hiç birini görmek istemiyorum ama mecbursun diyo eşim işimiz ekmegimiz bir diyo bilmiyorum bi ömür nasıl geçer böyle teşekkür ederim yorumlar için şimdiden
Bu kadar ağır iftiralar atacak kişilikte biriyle ne yaşadınız merak ettim..Aranızdaki sorun nasıl başladı kayınvalideyle

Bu işin sonu boşanma malesef dayanabildigin kadar dayanirsin ama gençliğin gider o ayrı

eşin dengeyi sağlayamadığından kayınvaliden konuşmaya devam ediyor.
sevmemekte haklısın.

Back
X