Eşime Oyle Kirildim Ki

Ben ortada sizin kıskanç olmanız dışında bir sorun görmedim..
İş arkadaşıyla gizli gizli konuşsa , yanınızda değilde başka yerde mi kahkahalar atsa mı iyi olurdu.
Anı güzel yaşayın, hayatı kendinize zehir etmeyin bu kadar basit birsey için.

Off valla ne çok abartı seviyorsunuz

Kim sizin kişiliğinize karakterinize laf dedi allah aşkına hele ki kocanıza aksine kocanıza siz laf ettiniz

Biz nerden bilelim kocanızın sizin karakterinizi

Arkadaşlar eşim bir kadınla konuştu demek yerine atarlandiniz komik mi bu kadar acımasız vicdansızsiniz dediniz
Peki siz bizim vicdanımızı nerden bilip laf diyorsunuz

Benim ilk yorumu ma bakın sorular sordum sadece çünkü kimse bir şey anlamadı
Abartmayın herşeyi sağlığınız için iyi olmaz heleki evliliğimiz için

Eşinizin karakterine laf söylemedik ki
Espri anlayışına laf söyledik
Ayrıca madem bu kadar içerlediniz kahkaha attığı anda "bu kadar coşkulu gülme ayağımı ağzına sokarım ha" deseydiniz o an hafif bi rüzgar eserdi eşiniz şöyle bakardı
Telefondaki kadın duyardı ve neyse iyi akşamlar derlerdi kapatırlardı.
Tartışırdınız ve tek başınıza uykusuz kalmazdınız eşiniz de uyuyamazdı şık bir ortam olurdu

"bu kadar coşkulu gülme ayağımı ağzına sokarım ha"

Kıskanmışsınız belli:)))

Birine bu kadar gülmesi neden sorun oldu ki. Bana bir kere bile öyle gülmedi. Ona bir kırıldım demeniz tuhaf geldi. Evet başka kadın muhabbetine bende kizardim

Bunda bir sorun yok siz sadece kıskandınız. Bir şey yapmayın normal davranın. Gelmiş size anlatmış siz de espriye katılın. Hayatın koşuşturması ve stresi içinde neşeli olmayı unutuyoruz. Evde de çoğunlukla yorgunluktan stresten suratımız bir karış geziyoruz, espri yapmaz olduk, eşlerimizle flört etmeyi bile unuttuk. Ondan sonra bir kadınla bir espriye mi güldü, hemen kıskanıyoruz. İnsanlar neşe sever. Eşinizden beklemeyin. Siz neşeli olun, eşiniz sizin neşenize katılmak istesin.

bence konu sahibinin kaliteli bir espri anlayışı olduğu için, kocası hiç ona bu kadar gülmemiş olabilir.
kadının nereden aklına gelsin böyle şarkılara güleceği

nasıl espri yapıp da kahkahalarla gülebilir

Ya Allah aşkına ya eşeğin aklına zorla karpuz kabuğu sokmayın.

Heryer erkek kadın benimde erkek arkadaşlarım var iş yerinden tanıdığım eşimin de kadın sohbet muhabbet telefonda konuşma vs n'olmuş evimize gelirler dışarda buluşuruz herkesin kendi özel hayatı var derdimiz ortak olur hastane işleri vs hep haberleşiriz ee bazende şakalaşırken güleriz...

ayrica eşiniz de art niyet olsa sizin yanınız da göstere göstere yapmaz merak etmeyin .

okulda kursda iş yerinde erkek kadın hep var öcü görmüş gibi davranmayın

bence konu sahibinin kaliteli bir espri anlayışı olduğu için, kocası hiç ona bu kadar gülmemiş olabilir.
kadının nereden aklına gelsin böyle şarkılara güleceği
Doğru diyorsun adam kaliteli espriye şöyle gülüyordur dişini göstermeden
Meğer adam bizim şöyle baktığımız şeylere gülüyormuş
Neyse en azından konu sahibi bunu öğrenmiş oldu
Eşine "kız ben sana demedim mi? Karşıki dağlar cenderme" dese adam gülecekmiş demek ki

Eşiniz diyor gelmesin le gelmesin, siz diyorsunuz gülmesin le gülmesin. Eşinize sımsıkı sarılın ve onun değerini bilin. Çünkü belli ki zor birisisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…