- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
iyi ama buda işe yaramıyor sizi tatmin etmiyorO adamla ilgili bunları düşündüğüm için bende bacak filan gösteriyorum zaten
Ne tatmin etmiyor ? Öbür adam mı ? Buradaki namus bekçilerinin dediği gibi bir kadın olsaydım çok da güzel tatmin ederdi ama ben evliyken kendime hakim oluyorumiyi ama buda işe yaramıyor sizi tatmin etmiyor
Beni sevip benimle evlendiyse benim en yakın arkadaşlarıma mı bakması gerekiyordu ?Size inanamıyorum gerçekten ne kadar ağır ne kadar aşağılayıcı ithamlar bunlar. Adam sizi sevmiş sizinle evlenmiş kardeşimin göğüslerine bakıyordun yok kız arkadaşlarıma sarkıyordun ne demek ya. Ayrılacak bile olsanız seviyenizi bu şekilde düşürmemeniz gerekirdi ve çok mide bulandırıcı. Ben eşinizin yerinde olsam bir daha yüzünüzü bile görmek istemem ki gereken tepkiyi de vermiş. Bence bir psikolojik yardım alın.
Neden bu zamana kadar içinizde tuttunuz öle birşey varsaMerhaba;
Evliliğim artık son demlerini yaşıyor bende bu yüzden içimdeki tüm kinimi kustum, sen kendi düğünümüzde bile en yakın kız arkadaşımın göğüs dekoltesine bakıyordun dedim hala daha benim en yakın kız arkadaşlarımda gözün var hatta kız kardeşime bile sulanıyor olabilirsin dedim.. ohh içimdeki herşeyi kustumm...
Ne mi oldu? Sinirden deliye döndü. Bunlar nasıl iftiralar sen diyorsun dedi şok geçirdi şokun ardından üstüme yürüdü ben bugüne kadar namusumla yaşadım bana böyle iftiralar atamazsın dedi elini kaldırdı tam bana vuracakken ben tekme attım abimi aradım o da ona aba altından sopa gösterdi..
Çok da iyi oldu , fazlasıyla hak etti bunları o..
Belki de ben abartmışımdır diye düşündüm buna inandırdım kendimi ne yapayımNeden bu zamana kadar içinizde tuttunuz öle birşey varsa
Yenisi dolu var istediğim an bulurum öyle sıkıntılarım yok da bana hastasın diyen insanların yaptığı bu yorumlar neyin kafası yaSen hastasın. Adamı sevmiyorsun işte neden boşanmıyorsun sorunun ne yenisini bulamam diye mi korkuyorsun
Neden buradaki tüm kadınlar benim abarttığımı hatta hasta olduğumu filan düşünüyor ? Erkeğin hiç mi suçu yok ? Neden hep kadınlara bu kadar yüklenilyor hem de kadın kadınakonulariniz bi acaip gercekten esinize aciyorum acilen psikiyatrist e gidin lütfen belli ki bi sorun var belki de farkında degilsiniz
Adam suçluysa yanında duran kadın da suçludur çünkü!.Neden buradaki tüm kadınlar benim abarttığımı hatta hasta olduğumu filan düşünüyor ? Erkeğin hiç mi suçu yok ? Neden hep kadınlara bu kadar yüklenilyor hem de kadın kadına
Gerçekten çok mantıklı bir bakış açısı !..Adam suçluysa yanında duran kadın da suçludur çünkü!.
neden burdaki bütün kadınlar aynı fikirdeyse haklı olabiliceklerini ve hatalı oldugunuzu kabul etmiyorsunuz daha önceki konunuzda da eşinize haksızlık ettiginizi yazmistim sevmediginize ilişkin olanda psikiyatri yada dava açmak seklinde iki yol var mantikli lütfen birini tercih edin kendinizi de mutsuz etmeyin daha fazlaNeden buradaki tüm kadınlar benim abarttığımı hatta hasta olduğumu filan düşünüyor ? Erkeğin hiç mi suçu yok ? Neden hep kadınlara bu kadar yüklenilyor hem de kadın kadına
sizin mantıkla ilgili bilginiz varmı ?? nedir mantık, mantık nerelerde kulanılır mesela :)))Gerçekten çok mantıklı bir bakış açısı !..
Gerçekten çok mantıklı bir bakış açısı !..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?