Eşime, Sen Düğünümüzde En Yakın Arkadaşımın Göğüslerine Baktın, Baldınızına Bile Sulanıyorsun Dedim

Size inanamıyorum gerçekten ne kadar ağır ne kadar aşağılayıcı ithamlar bunlar. Adam sizi sevmiş sizinle evlenmiş kardeşimin göğüslerine bakıyordun yok kız arkadaşlarıma sarkıyordun ne demek ya. Ayrılacak bile olsanız seviyenizi bu şekilde düşürmemeniz gerekirdi ve çok mide bulandırıcı. Ben eşinizin yerinde olsam bir daha yüzünüzü bile görmek istemem ki gereken tepkiyi de vermiş. Bence bir psikolojik yardım alın.

Hiç sağlıklı değilsiniz. Daha önceki konularınızı okumuştum çok geç kalmadan bir destek alın. Siz zaten boşanın ki eşinizin hayatını daha fazla zehir etmeyin.

Beni sevip benimle evlendiyse benim en yakın arkadaşlarıma mı bakması gerekiyordu ?

Neden bu zamana kadar içinizde tuttunuz öle birşey varsa

Saygı çerçevesinde de boşanabilirsiniz şiddetli geçimsizlik sebebiyle. içinizde kalanları boşandıktan sonra söyleseydiniz daha sağlıklı olurdu.
Çünkü doğruluğunu ispat edemezsin büyük ihtimalle o zaman da bunu eşin mahkeme de kullanabilir.

konulariniz bi acaip gercekten esinize aciyorum acilen psikiyatrist e gidin lütfen belli ki bi sorun var belki de farkında degilsiniz
Neden buradaki tüm kadınlar benim abarttığımı hatta hasta olduğumu filan düşünüyor ? Erkeğin hiç mi suçu yok ? Neden hep kadınlara bu kadar yüklenilyor hem de kadın kadına

Neden buradaki tüm kadınlar benim abarttığımı hatta hasta olduğumu filan düşünüyor ? Erkeğin hiç mi suçu yok ? Neden hep kadınlara bu kadar yüklenilyor hem de kadın kadına
neden burdaki bütün kadınlar aynı fikirdeyse haklı olabiliceklerini ve hatalı oldugunuzu kabul etmiyorsunuz daha önceki konunuzda da eşinize haksızlık ettiginizi yazmistim sevmediginize ilişkin olanda psikiyatri yada dava açmak seklinde iki yol var mantikli lütfen birini tercih edin kendinizi de mutsuz etmeyin daha fazla

Gerçekten bu iddalarınız doğru mu
yoksa kafanızda kuruyormusunuz yaşadıklarınızdan ötürü bunlar önemli ve pek iyi değilsiniz ruhen ben biliyorum sizi ve sizin konularınızı bu nedenle kafanızda kuruyor olabilime ihtimaliniz cok yüksek geldi bana
eğer gerçekten eşiniz öyle biri ise.. bu adamla boşanın .. bu kdar düşük bir insanla evli kalmak igrenç bir durum ki zaten siz eşinizi sevmiyorsunuz.. ama ayrılmakta istemiyorsunuz cesaret yok güc yok cünkü.. alısmslk var yeni bir hayat zor geliyor..
ha bu iddalarınız tamamen sizin kurgularından ve ruhsal durumunuzdan kaynaklı ise bir silkelenip kendinize gelmeniz gerekli eşinize cok haksızlık ediyorsunuz
bu evliliği sürdürmek hem size hem ona zarar veriyor ..
emin olun yeni bir hayata başlamak bu kadar zarar vermez size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…