- 4 Nisan 2017
- 5.037
- 6.531
- 148
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Resmen iftiraya uğramış kocanız !!Merhaba;
Evliliğim artık son demlerini yaşıyor bende bu yüzden içimdeki tüm kinimi kustum, sen kendi düğünümüzde bile en yakın kız arkadaşımın göğüs dekoltesine bakıyordun dedim hala daha benim en yakın kız arkadaşlarımda gözün var hatta kız kardeşime bile sulanıyor olabilirsin dedim.. ohh içimdeki herşeyi kustumm...
Ne mi oldu? Sinirden deliye döndü. Bunlar nasıl iftiralar sen diyorsun dedi şok geçirdi şokun ardından üstüme yürüdü ben bugüne kadar namusumla yaşadım bana böyle iftiralar atamazsın dedi elini kaldırdı tam bana vuracakken ben tekme attım abimi aradım o da ona aba altından sopa gösterdi..
Çok da iyi oldu , fazlasıyla hak etti bunları o..
Sanırım en mantıklı yorum bu.. şu ana kadar yazılanlar arasındaİnanılmazsın.söylediklerin gerçekten iftira olabilir.çok iyi değilsin bence ayrılacaksan madem edebiyle ayrılmalı insan.
Öyle tahmin ediyorum ki evliliğini bu hale sen getirdin..
Size kanıtlamam merak etme nasıl olsa Benimle de ilgilenenler var işyerinde filan
Nasıl bu kadar eminsiniz ?Resmen iftiraya uğramış kocanız !!
Size kanıtlamam merak etme nasıl olsa Benimle de ilgilenenler var işyerinde filan
Siz adamı ipe götürürsünüz o potansiyel var sizdeMerhaba;
Evliliğim artık son demlerini yaşıyor bende bu yüzden içimdeki tüm kinimi kustum, sen kendi düğünümüzde bile en yakın kız arkadaşımın göğüs dekoltesine bakıyordun dedim hala daha benim en yakın kız arkadaşlarımda gözün var hatta kız kardeşime bile sulanıyor olabilirsin dedim.. ohh içimdeki herşeyi kustumm...
Ne mi oldu? Sinirden deliye döndü. Bunlar nasıl iftiralar sen diyorsun dedi şok geçirdi şokun ardından üstüme yürüdü ben bugüne kadar namusumla yaşadım bana böyle iftiralar atamazsın dedi elini kaldırdı tam bana vuracakken ben tekme attım abimi aradım o da ona aba altından sopa gösterdi..
Çok da iyi oldu , fazlasıyla hak etti bunları o..
Yaptığını doğru çıkarmaz söyleyeceklerim tabiki ama erkeklerin bir çoğu o göz kaymasını yaşıyor maalesef. Sizin diğer ithamlarınız çok daha ciddi şeyler ama. Kız kardeşime asılıyor demişsiniz. Düğündeki olaya takılmazdım ben olsamCevabınız nedir ? Göz ucuyla baktı tam olarak süzmedi ama yine de 4 senedir o manzara benim gözümün önünden gitmedi
Onu ben bilinçli abarttım yoksa öyle birşey yok (kız kardeş konusunda) fakat diğer konuda gözü kayıyor bu benim en yakın arkadaşım olsa da kayıyor ben nasıl güvenebilirim böyle bir adama ?Yaptığını doğru çıkarmaz söyleyeceklerim tabiki ama erkeklerin bir çoğu o göz kaymasını yaşıyor maalesef. Sizin diğer ithamlarınız çok daha ciddi şeyler ama. Kız kardeşime asılıyor demişsiniz. Düğündeki olaya takılmazdım ben olsam
Alamazsin.Tam vuracakken ben tekmeledim o da kolumu cimcirdi ama bu şekilde darp raporu alabilir miyim dersiniz?
Bunları kusmayayım da içimde mi kalsın ? Çirkefim ben maalesef ..Siz adamı ipe götürürsünüz o potansiyel var sizde
Madem boşanacaksınız bu kadar tantana neden ?
Teşekkür ederim yoksa 3.sayfa haberlerine konu olucaz korkarımAlamazsin.
Darp raporuda pek onemli degil senin olayinda zaten.
Sizin iliskiniz cok cirkin bir durumda zaten.sen cirkinlesme tahrik etme.ve yurumeyecek bir seyi zorlama.iki tarafta ruh hastasi olur
Cok sagliksiz bir iliski.
Ben bosanmis biri olarak ole hadi bosan demem kimseye ama bosanmalisin.
Bana içinde var o..luk diyor o bana bunları derken iyi mi oluyor o benim aklımda sokmasın madem böyle şeyleriKonu sahibinin yorumları gittikçe çirkin hal alıyor. Bize ne sizin memelerinizden hayret bişey ya! Bir de marifet gibi iş yerinde ilgilenenler var diyorsunuz.. Eşinize karşı masum olmadığınızı düşüyorum artık.
Eğer kafanızda ayrılmak fikri varsa iki tarafta çirkinleşmeden bitirin bence. Sanki siz boşanmayı kafaya koymuş ama elde boşanma sebebi olacak ciddi birşey olmadığı için şansınızı zorluyor gibi görünüyorsunuz.Onu ben bilinçli abarttım yoksa öyle birşey yok (kız kardeş konusunda) fakat diğer konuda gözü kayıyor bu benim en yakın arkadaşım olsa da kayıyor ben nasıl güvenebilirim böyle bir adama ?
Bana içinde var o..luk diyor o bana bunları derken iyi mi oluyor o benim aklımda sokmasın madem böyle şeyleri
Bu kadar hakaret ediyorsa neden evlisiniz ? Yani hangi "onur" bu kadar hakareti kaldırır ? Boşanmama amacınız nedir ? Ayrıca birisi size her kötü söz söylediği zaman uygulamalı sekilde yapmaya mı çalışıyorsunuz?Bana içinde var o..luk diyor o bana bunları derken iyi mi oluyor o benim aklımda sokmasın madem böyle şeyleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?