Eşime, Sen Düğünümüzde En Yakın Arkadaşımın Göğüslerine Baktın, Baldınızına Bile Sulanıyorsun Dedim

Resmen iftiraya uğramış kocanız !!

Siz adamı ipe götürürsünüz o potansiyel var sizde
Madem boşanacaksınız bu kadar tantana neden ?

Cevabınız nedir ? Göz ucuyla baktı tam olarak süzmedi ama yine de 4 senedir o manzara benim gözümün önünden gitmedi
Yaptığını doğru çıkarmaz söyleyeceklerim tabiki ama erkeklerin bir çoğu o göz kaymasını yaşıyor maalesef. Sizin diğer ithamlarınız çok daha ciddi şeyler ama. Kız kardeşime asılıyor demişsiniz. Düğündeki olaya takılmazdım ben olsam

Onu ben bilinçli abarttım yoksa öyle birşey yok (kız kardeş konusunda) fakat diğer konuda gözü kayıyor bu benim en yakın arkadaşım olsa da kayıyor ben nasıl güvenebilirim böyle bir adama ?

Tam vuracakken ben tekmeledim o da kolumu cimcirdi ama bu şekilde darp raporu alabilir miyim dersiniz?
Alamazsin.
Darp raporuda pek onemli degil senin olayinda zaten.
Sizin iliskiniz cok cirkin bir durumda zaten.sen cirkinlesme tahrik etme.ve yurumeyecek bir seyi zorlama.iki tarafta ruh hastasi olur
Cok sagliksiz bir iliski.
Ben bosanmis biri olarak ole hadi bosan demem kimseye ama bosanmalisin.

Teşekkür ederim yoksa 3.sayfa haberlerine konu olucaz korkarım

Bana içinde var o..luk diyor o bana bunları derken iyi mi oluyor o benim aklımda sokmasın madem böyle şeyleri

Onu ben bilinçli abarttım yoksa öyle birşey yok (kız kardeş konusunda) fakat diğer konuda gözü kayıyor bu benim en yakın arkadaşım olsa da kayıyor ben nasıl güvenebilirim böyle bir adama ?
Eğer kafanızda ayrılmak fikri varsa iki tarafta çirkinleşmeden bitirin bence. Sanki siz boşanmayı kafaya koymuş ama elde boşanma sebebi olacak ciddi birşey olmadığı için şansınızı zorluyor gibi görünüyorsunuz.

Bana içinde var o..luk diyor o bana bunları derken iyi mi oluyor o benim aklımda sokmasın madem böyle şeyleri
Bu kadar hakaret ediyorsa neden evlisiniz ? Yani hangi "onur" bu kadar hakareti kaldırır ? Boşanmama amacınız nedir ? Ayrıca birisi size her kötü söz söylediği zaman uygulamalı sekilde yapmaya mı çalışıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…