Eşime sinir oldum yardım edin

Mayisgelini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
1.047
665
123
Kızlar eşim ek iş olarak araba alıp satma işi yapıyor.ve bu sebepten herkesim yılda en fazla üç kere kendi üzerine araba alma hakkı var.suan bir araba buldu ve benim üzerime yapacaktı.(satılacak bir araba tekrardan bu) bugün görümcemlere gittik.kc görmcem ve enişte oturuyorduk.araba konusu açıldı sonra bende yarın kaçta gidicez notere dedm.enişte oo senin üzerine mi olacak dedi.eşimde hemen mahcup bir şekilde benim üzerime alma hakkım doldu dedi.bu benim çok zoruma gitti.ben mi abartıyorum? Yoksa haklı mıyım? Haklıysam eger yarın notere gitmeyip enişteni götür demek istiyorum.kesinlikle benim üzerime birşey almadını istemiyorum.aşırı zoruma gitti abartıyosam lütfen söyleyin.Çok mu zordu orda ailesinin içinde ben o ne farkeder demesi ???

Adam doğruyu söylemiş, kendi üzerine alma hakkı olsaydı alacaktı değil mi ? Sonuçta kendinize almıyorsunuz satmak için alıyorsunuz size kalmayacak yani .
Ama yinede rencide edici değilmi.hemen ablasının eşine açıklama yapması falan..yani ben orda vasıfsız sıfatsız biriyim.benim üzerime araba alınabilmesi ters bir durum.yani belkşde satılmayacak kullanılacak.sonucta enişte hemen satacagımızı ya da kullanacagımızı bilmiyor

Milleti boş yere gaza getirmeseniz.
Ne var yani Allah aşkına adam sadece benim üstüme alma hakkım doldu demiş bunda ne var?
Konu sahibide yani şu dünyada kafa yorulabilecek en boş şeye kafa yormuş. Ne gerek var böyle şeylere takılıpta hem kendinizi hem hayatınızdaki insanları yorarsınızki.

Bu arada araba alım satım işi yapanları hiç sevmiyorum. 2. el araç piyasasını yükselten işte bu insanlar. İki ayaklı galeri gibi iş yaparlar. Bu yaptıkları ticaret değil, piyasayı bozmak ve gerçekten araba ihtiyacı olan kişilerin pahalıya almalarına ve zarar etmelerine neden olmaktır.

Ya kocan mahçup olmuş. Sanki eşini de işlerine bulastirmis, tek başına yapamıyor gibi hissetmiş. Lütfen abartmayın o kadar da. Eşine de söyle - canım mahçup olmana gerek yok, ben sana yardım ederim, iş arkadaşı da olduk bak ne güzel - falan diyin.

Sonki düşünceniz için birşey diyemiyorum..tek bildiğim aldığımız maaşla ev geçindiremediğimiz..

Böyle mi olması gerek yani..suan bi kısım benim gibi zoruma giderdi diyor bir kısım abartıyorsun diyor..daha eşime birşey belli etmedim.yarın notere gitmeyerek tavrımı belli etmiş olucam ama aşırı arada kaldım.uyku tutmuyor...

İlişkilerin ana problemi "iletişimsizlik". Eşinize anlatsanız aslında en iyi açıklamayı ondan alacak, belki de bir daha yapmamasını sağlayacaksınız. Burada eşinizi veya sizi tanımayan insanların, ben olsam şöyle yapardım yazılarıyla kendi kendinizi yememiş olurdunuz hem.

Niye kocan kötü niyetli olsun ki. Onu anlamıyorum. Var ya durduk yere sorun çıkaracaksın. E sonra kocam benden habersiz iş yapıyor. Bak ne güzel başkasına gitmemiş ikiniz beraber işlerinizi hallediyorsunuz. Paranız size kalıyor. Eşine destek olman gereken zamanda boş yere trip atarak güvenini sarsma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…