- 20 Ocak 2019
- 1.261
- 2.616
- 53
- 35
- Konu Sahibi Mayisgelini
-
KesinlikleNotere gitmemek çok saçma bence. Adam olanı söylemiş. Para kazanın siz de koyun 3 5 kuruş da kendi adınıza alıp çatlatın görümceyi.
KesinlikleKeşke o an eşimde ha ben ha o ne farkeder diyip çatlatabilseydi ama nerdeeee......
Bencede soruşu öyleydii oooo senin üstüne mi olacak diyorSavunma yapmasa daha hoş olurmuş ama sizin enişte de biraz gıcıklandırmış sanki. Eşinizin otoritesini sarsmak istemiş gibi geldi bana.
Bencede soruşu öyleydii oooo senin üstüne mi olacak diyorBende suç gerçi niye soruyosam yarın notere kaçta gidicez diye.orda benim amacım geç oldu kalkalım demekti ama enişte öyle tepki verince bende sanki bunu söyleyerek gıcıklık yapmıs gibi oldum heralde
Ya kusura bakmayin da cok sacma dusunmussunuz.. araba sizin olmayacak sonucta.. satilacak nihayetinde. Ki 1 yil icinde 4. Araba olmus !! 5 ve 6 da senin uzerine olacak muhtemelen. 7. Kime kismet olursa artik... Enisten sormus o da benim hakkim doldu esimin uzerinden satis yapacagiz demis..Bence annesi ablasıda vardı.beni biraz onurlandırması gerekirdi diye düşünüyorum.düşünemediysede ögrenmesi gerekir bence bunu..
Bende mesaj atıyordum yanında görümcemn oglu okuyomus hep.söylemiş annesinede.küçük cocuk zaten.imaa edeyim dedim cinlendimBiraz hava atıyormuş gibi olmuşsunuz. Keşke sormasaydınız hiç. Ben genelde mesaj atarım sıkılınca emüşek mi diye ahshshs. Sarma bence adama yat uyu boşver
Çok haklısınnn ..bi ara geldiler sayenizde şutladımmYa kusura bakmayin da cok sacma dusunmussunuz.. araba sizin olmayacak sonucta.. satilacak nihayetinde. Ki 1 yil icinde 4. Araba olmus !! 5 ve 6 da senin uzerine olacak muhtemelen. 7. Kime kismet olursa artik... Enisten sormus o da benim hakkim doldu esimin uzerinden satis yapacagiz demis..
Ne deseydi? Aman eşim canim eşim en kiymetlim.. onay verdi de sukur onun uzerinden alip satacagiz, iyi ki var aslan karıcım mi deseydi!
Sen olmasan kardesi olur,annesi olur,babasi olur.. olur da olurdu yani. Ticari bir iş bu sonucta, surekli yaptigi birsey.. enisten, ooo kotayı doldurdun sıra hanıma mı geldi mahiyetinde sormustur..
Benim olmayacak,formalite satisi yapilacak,paravan kullanilacagim şey icin nesine onurlandirilma bekleyeyim, benim uzerime yapsa al kullan senin icin aldim dese hadi neyse.. orda hakli olurdunuz!
Takilmayin boyle seylere,cok abartmissiniz bence.
Ya deliÇok haklısınnn ..bi ara geldiler sayenizde şutladımm
İyi gecelerrYa delitakılma bosver, darlama adamı... iyi geceler
Bomba elinizde patlamış.Bencede soruşu öyleydii oooo senin üstüne mi olacak diyorBende suç gerçi niye soruyosam yarın notere kaçta gidicez diye.orda benim amacım geç oldu kalkalım demekti ama enişte öyle tepki verince bende sanki bunu söyleyerek gıcıklık yapmıs gibi oldum heralde
Burası özgür bir platform herkes istediği yorumu yazabilir size göre önemsiz bişey bana göre önemli olabilir size mi soracağım yorum yaparken? Kendi fikrinizde olmayanlara saygı duymayi öğrenin önce en önemlisi siz kendi işinize bakın!!!! hadi bakalım benden uzak durun!!!Milleti boş yere gaza getirmeseniz.
Ne var yani Allah aşkına adam sadece benim üstüme alma hakkım doldu demiş bunda ne var?
Konu sahibide yani şu dünyada kafa yorulabilecek en boş şeye kafa yormuş. Ne gerek var böyle şeylere takılıpta hem kendinizi hem hayatınızdaki insanları yorarsınızki.
Bu arada araba alım satım işi yapanları hiç sevmiyorum. 2. el araç piyasasını yükselten işte bu insanlar. İki ayaklı galeri gibi iş yaparlar. Bu yaptıkları ticaret değil, piyasayı bozmak ve gerçekten araba ihtiyacı olan kişilerin pahalıya almalarına ve zarar etmelerine neden olmaktır.
Bence annesi ablasıda vardı.beni biraz onurlandırması gerekirdi diye düşünüyorum.düşünemediysede ögrenmesi gerekir bence bunu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?