Eşime sinir oldum yardım edin

Şu erkekleri artık biraz anlasak🤯
Onlar bizim gibi aynı anda kırk şey düşünüp savunmaya falan geçemez. Çünkü kafaları bizim gibi oyunlara,entrikalara çalışmıyor. Düz mantıklar.

Eşiniz sadece olayı açıklamış o kadar. Gereksiz tavır almayın adama.

Ben alınacak birşey göremedim:KK64:alınacaksanız başta bu teklifle gelince alınmanız gerekirdi.adam olanı söylemiş yani.araba satılacakmış zaten kimin üstüne olursa olsun.arabayla eşiniz ilgileneceği için zorunlu kalmadıkça onun üstüne olması normal.

Savunma yapmasa daha hoş olurmuş ama sizin enişte de biraz gıcıklandırmış sanki. Eşinizin otoritesini sarsmak istemiş gibi geldi bana.
Bencede soruşu öyleydii oooo senin üstüne mi olacak diyor 🤦🏻‍♀️ Bende suç gerçi niye soruyosam yarın notere kaçta gidicez diye.orda benim amacım geç oldu kalkalım demekti ama enişte öyle tepki verince bende sanki bunu söyleyerek gıcıklık yapmıs gibi oldum heralde

Bencede soruşu öyleydii oooo senin üstüne mi olacak diyor 🤦🏻‍♀️ Bende suç gerçi niye soruyosam yarın notere kaçta gidicez diye.orda benim amacım geç oldu kalkalım demekti ama enişte öyle tepki verince bende sanki bunu söyleyerek gıcıklık yapmıs gibi oldum heralde

Biraz hava atıyormuş gibi olmuşsunuz. Keşke sormasaydınız hiç. Ben genelde mesaj atarım sıkılınca emüşek mi diye ahshshs. Sarma bence adama yat uyu boşver 😂💙

Bence annesi ablasıda vardı.beni biraz onurlandırması gerekirdi diye düşünüyorum.düşünemediysede ögrenmesi gerekir bence bunu..
Ya kusura bakmayin da cok sacma dusunmussunuz.. araba sizin olmayacak sonucta.. satilacak nihayetinde. Ki 1 yil icinde 4. Araba olmus !! 5 ve 6 da senin uzerine olacak muhtemelen. 7. Kime kismet olursa artik... Enisten sormus o da benim hakkim doldu esimin uzerinden satis yapacagiz demis..
Ne deseydi? Aman eşim canim eşim en kiymetlim.. onay verdi de sukur onun uzerinden alip satacagiz, iyi ki var aslan karıcım mi deseydi!
Sen olmasan kardesi olur,annesi olur,babasi olur.. olur da olurdu yani. Ticari bir iş bu sonucta, surekli yaptigi birsey.. enisten, ooo kotayı doldurdun sıra hanıma mı geldi mahiyetinde sormustur.. enistenin densizligine kız.. Kocanin ne suçu var,kapatmis konuyu.. noldu yakistiramadin mi dese daha mi iyi olurdu?

Benim olmayacak,formalite satisi yapilacak,paravan kullanilacagim şey icin nesine onurlandirilma bekleyeyim, benim uzerime yapsa al kullan senin icin aldim dese hadi neyse.. orda hakli olurdunuz!
Takilmayin boyle seylere,cok abartmissiniz bence.

Biraz hava atıyormuş gibi olmuşsunuz. Keşke sormasaydınız hiç. Ben genelde mesaj atarım sıkılınca emüşek mi diye ahshshs. Sarma bence adama yat uyu boşver 😂💙
Bende mesaj atıyordum yanında görümcemn oglu okuyomus hep.söylemiş annesinede.küçük cocuk zaten.imaa edeyim dedim cinlendim😂😂 en iyisi uyumak bncede çok teşekkürler 😘😘

Ya kusura bakmayin da cok sacma dusunmussunuz.. araba sizin olmayacak sonucta.. satilacak nihayetinde. Ki 1 yil icinde 4. Araba olmus !! 5 ve 6 da senin uzerine olacak muhtemelen. 7. Kime kismet olursa artik... Enisten sormus o da benim hakkim doldu esimin uzerinden satis yapacagiz demis..
Ne deseydi? Aman eşim canim eşim en kiymetlim.. onay verdi de sukur onun uzerinden alip satacagiz, iyi ki var aslan karıcım mi deseydi!
Sen olmasan kardesi olur,annesi olur,babasi olur.. olur da olurdu yani. Ticari bir iş bu sonucta, surekli yaptigi birsey.. enisten, ooo kotayı doldurdun sıra hanıma mı geldi mahiyetinde sormustur..

Benim olmayacak,formalite satisi yapilacak,paravan kullanilacagim şey icin nesine onurlandirilma bekleyeyim, benim uzerime yapsa al kullan senin icin aldim dese hadi neyse.. orda hakli olurdunuz!
Takilmayin boyle seylere,cok abartmissiniz bence.
Çok haklısınnn ..bi ara geldiler sayenizde şutladımm 💃🏻😂

Senin milletin içinde, yarın notere gideceğiz mi? demen de ironik. Gidecekseniz, yarın gidilir. Sen orda farklı bi tavır sergileyince millete de malzeme çıktı.

Eşin doğruyu söylemiş benim hakkım yok diye ne desin, sinir olmuştur eşin, sen reklamlara girince....

Bi sessiz olun yaa adam böyle böyle çözülecek belki yarın evi de arabayı da üstüne yapacak. Ama yok ille de hemen birileri duysun.

Ay nelere kafayi takiyorsunuz ya
Siz onurlandirilmayi beklediginizden dediniz herhalde elalemin icinde yarin notere gidecez mi diye
Beklediginiz olmamis iste ne var bunda?

Bomba elinizde patlamış.
Milleti catkatmak için çok gereksiz bir cümle kurup yarın notere gidecek miyiz demissiniz. Amaç arabanın üstünüze yapilacagini eş ailesine duyurup zaferinizi ilan etmek. Ama sonuçta sinir olan siz olmussunuz.
Bana kalırsa baştan aşağı saçma bir olay.

Milleti boş yere gaza getirmeseniz.
Ne var yani Allah aşkına adam sadece benim üstüme alma hakkım doldu demiş bunda ne var?
Konu sahibide yani şu dünyada kafa yorulabilecek en boş şeye kafa yormuş. Ne gerek var böyle şeylere takılıpta hem kendinizi hem hayatınızdaki insanları yorarsınızki.

Bu arada araba alım satım işi yapanları hiç sevmiyorum. 2. el araç piyasasını yükselten işte bu insanlar. İki ayaklı galeri gibi iş yaparlar. Bu yaptıkları ticaret değil, piyasayı bozmak ve gerçekten araba ihtiyacı olan kişilerin pahalıya almalarına ve zarar etmelerine neden olmaktır.
Burası özgür bir platform herkes istediği yorumu yazabilir size göre önemsiz bişey bana göre önemli olabilir size mi soracağım yorum yaparken? Kendi fikrinizde olmayanlara saygı duymayi öğrenin önce en önemlisi siz kendi işinize bakın!!!! hadi bakalım benden uzak durun!!!

Arkadaşlaf milleti çatlatmak için sormadım.tam olarak dedigim cümle şu.yarın kaçta gidicez.Buydu.Cünkü saat 1 e yaklaşıyordu.kalkalım demek istedim uykum gelmişti.daha yeni evli oldugumuz için ailesinin içinde diyemiyorum kalkalım diye.onlarda nereyendiyince eşim notere gitcez yarın dedi.aynen bu şekilde gelişti.satılacak arabanın havasını atacak degilim ama insanlar nasıl anlamak istiyorsa öyle anlıyorlar tabi.Muhtemelen ordakilerde hava civa sanmıştır.

Back
X