Eşime sinir oldum

Görümcelerin yanında şımarıyorlar çocuk gibi. Sonra da saçmalıyorlar İşte.
Diğer konuda da ağlamadan, tatlı tatlı, başbaşa olmak istediğinizi söyleyin. Gerçi davet etmiş ama en azından ders olur. Ne alaka yani cümbür cemaat?

Merhaba hanımlar
Eşime öyle sinir oldum ki bunu anladığı halde hiçbir şey olmamış gibi davranması beni iyice sinirlendirdi. Ben yaklaşık 11 aydır evdeyim ücretsiz izne ayrıldım bebeğim için ve doğru düzgün hiç bir yere çıkamıyorum zaten ufak bir şehirde ilçede yaşıyoruz. Konu şu eşim geçen gün hafta seni yakınımızda bir şehirde yemeğe götüreyim biraz da gezelim falan dedi çok mutlu oldum ama bugün görümcemle konuşurken güya şaka yaparak benim çocuk bakmaktan bunaldığımdan eski kadınların kaç tane çocuğa baktığından vs sonra benim yeni yemekler deneme konusunda hiç hevesli olmadığımdan vs güya şaka yaparak bahsediyor ama sinir oldum bide yetmezmiş gibi gideceğimiz gün o şehre onları da davet etti sinir oldum o kadar sinirliyim ki ona hiçbir şey demedim ama içim içimi yiyor kendimi biliyorum bir şeyler söylersem şimdi ağlamaya başlarım ve bunu istemiyorum bana bi akıl verin ne yapayım ben

Sıkıntı ve sorunları konuşmazsanız ileride daha büyük sorunlar haline gelirler. Eşiniz bunları söylediğinde keşke karşınıza alıp bu konuşmadan çok rahatsız olduğunuzu ve ayrıca gezmeye başkalarının gelmesini istemediğinizi söyleseydiniz. Belki de eşiniz sizi haklı bulur ve sizde bu kadar sinir olmazdınız.

Şimdi siz içinize atıyorsunuz, içten içe ona sürekli kızıyorsunuz ve büyük ihtimal geziye gittiğinizde ufak bir sorunda eşinize patlayacak ve iyice tartışacaksınız. Böylesi daha mı iyi ?

Valla artik canimi sikan konu ne ise gidip o kisiyle sakince konusup soyluyorum. Ben kendimi yiyecegime o uzulsun. Bence sen de yap. Ama sakince. Tavrina gore durumu dusunursun. Hic arkadasin akraban yok mu? Esinin izin gununde ver cocugu baksin. Anlasin biraz.

Gece konuştum ağladım içimi döktüm biraz fazlada söylendim başladı ne var sanki onda ben espri yaptım o benim öz ablam ona söylemem de ne bar karım beceriksiz mi dedim sanki abartma dedi yemek mevzusuna da nankörsün ben seni farklı iki şehir biri bizimkiler biri onun ailesi yaşıyor bu şehirlerde götürmedim mi pikniğe gittik Ramazan’dan önce ama çocuğun arabasını unuttuğumuz için tüm piknik boyunca kucağımda çocuklaydım merkezede gittik dedi büyük alışverişler için gidiyoruz oraya da sonra başladı sen nankör bir kadınsın ben seni hep düşünüyorum dışarı çıkmak istiyorsun çıkıyorsun buradaki yerler ya çocuk için park ya apartman Bahçeli orası ya da ilçede olduğumuz için gidebileceğimiz aktivite yerleri A101 bim ve şok ben ne kadar kendimi anlatmaya çalışsam da her zaman ki gibi tek tek kelimeleri çıkardı cümlelerimden ve git yanımdan bu odada durma seni görünce sinirleniyorum oldu durum ben şimdi ne yapayım y

Sabahta ne ben ona baktım ne o bana kalktı gitti işe bıktım artık ya sadece kendi doğruları var ben ne dersem haksızım abartırım

Görümcelerin yanında şımarıyorlar çocuk gibi. Sonra da saçmalıyorlar İşte.
Diğer konuda da ağlamadan, tatlı tatlı, başbaşa olmak istediğinizi söyleyin. Gerçi davet etmiş ama en azından ders olur. Ne alaka yani cümbür cemaat?
Çocuk gibi şımarıyor işte konuştum ama tabi tatlı tatlı değil ağlayarak maalesef ve sonuç olarak konuşmuyoruz

Valla artik canimi sikan konu ne ise gidip o kisiyle sakince konusup soyluyorum. Ben kendimi yiyecegime o uzulsun. Bence sen de yap. Ama sakince. Tavrina gore durumu dusunursun. Hic arkadasin akraban yok mu? Esinin izin gununde ver cocugu baksin. Anlasin biraz.
Yok ya kimse yok burada komşu vs var ama onlarda çalışıyor bakıcı bakıyor çocuklarını y

Gece konuştum ağladım içimi döktüm biraz fazlada söylendim başladı ne var sanki onda ben espri yaptım o benim öz ablam ona söylemem de ne bar karım beceriksiz mi dedim sanki abartma dedi yemek mevzusuna da nankörsün ben seni farklı iki şehir biri bizimkiler biri onun ailesi yaşıyor bu şehirlerde götürmedim mi pikniğe gittik Ramazan’dan önce ama çocuğun arabasını unuttuğumuz için tüm piknik boyunca kucağımda çocuklaydım merkezede gittik dedi büyük alışverişler için gidiyoruz oraya da sonra başladı sen nankör bir kadınsın ben seni hep düşünüyorum dışarı çıkmak istiyorsun çıkıyorsun buradaki yerler ya çocuk için park ya apartman Bahçeli orası ya da ilçede olduğumuz için gidebileceğimiz aktivite yerleri A101 bim ve şok ben ne kadar kendimi anlatmaya çalışsam da her zaman ki gibi tek tek kelimeleri çıkardı cümlelerimden ve git yanımdan bu odada durma seni görünce sinirleniyorum oldu durum ben şimdi ne yapayım y

Acaba sakin sakin konuşamadığınızdan mı oldu? Belki ters bir şey söylemişsinizdir de olaylar büyümüştür.
bence her haftasonu en azdınan bir gün bir yerlere gidebilirsiniz. ben hiç dışarı çıkamıyorum vs diyin, daha çok gezmeye çalışın?

Acaba sakin sakin konuşamadığınızdan mı oldu? Belki ters bir şey söylemişsinizdir de olaylar büyümüştür.
bence her haftasonu en azdınan bir gün bir yerlere gidebilirsiniz. ben hiç dışarı çıkamıyorum vs diyin, daha çok gezmeye çalışın?
Ya burada çıkıyorum ama ufak bir yerdeyiz çıktığım yerler çocuk parkı apartmanın bahçesi ve ufak bir yerde olduğumuz için A101 bim şok vs burada dolabilecek yerler bide piknik alanı bir yer var orası eve uzak gidersem anca pikniğe ama onda da piknik boyunca bebeğim kucağımda gittiğime pişman olurum hep

Tek bir gün sabahtan akşama bebeği babasına bırakıp evden çık
Döndüğünde ayaklarına kapanır

Tek bir gün sabahtan akşama bebeği babasına bırakıp evden çık
Döndüğünde ayaklarına kapanır
Bebeğime kıyamıyorum çünkü bi uyuyor yanında bi saat ağlasa uyanmıyor ve bir iki saat baksana balonik al şunu çok kızdırdı beni diyor bıktım artık bu bencilliklerinden ya

Gitmek istemediğini söylesen vazgeçtim falan desen olmazmı ? evde yiyelim falan desen.. Bi şekilde tepki vermelisin sana sormadan böyle bişiy yaptığı için..

Gitmek istemediğini söylesen vazgeçtim falan desen olmazmı ? evde yiyelim falan desen.. Bi şekilde tepki vermelisin sana sormadan böyle bişiy yaptığı için..
Konu o değil ki artık gitmeyeceğim zaten konu onun gözünde nankör olmam neymiş beni her ikimizinde ailesinin yaşadığı şehirlere götürüyormuş istediğim zaman evden çıkıyormuşum yahu be adam bunaldım artık bi arkadaşım bile yok etrafta aylardır bebek uyut yedir altını değiştir gezdir oynat sonra evi temizle yemek yap tam yatağa uyumak için yat bebek uyansın hep ayni şeyler bunaldım artık yabana nasıl nankör diyor bide

Back
X