- 4 Ekim 2012
- 16.936
- 33.452
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 saat esiniz olmadan zaman geciremiyor musunuz? Siz de firsat bilip kendinize vakit ayirabilirdiniz. Esiniz olmadan bir hayatiniz yok mu sizin? Hobileriniz? Bunu sadece sizin iyiliginiz icin diyorum. Daha yeni evlisiniz, birlikte sik sik vakit gecirmek istemenizi anliyorum elbette. Ama bu gibi durumlarda anlayis gostermek gerekir. Bence esinize sinirinizi yansitmayin.Kaynımın evi. Yarım saat daha durursa 8 saattir orada olacak. Bir inip bu kadar durmasına da sinirlendim. Saat kaç oldu. Hiç böyle yapmamıştı önceden. Eşini bırakıp nasıl gidebiliyor böyle. Bir de kısa sürecek diyip gitmişti, baştan uzun süreceğini söyleseydi umursamazdım bu kadar herhalde
Eşiniz keyfi gitmiş ve size sormadan gitmiş gibi konuşuyorsunuz.. Ne saçma.. Siz müsaade etmişsiniz zaten gidip yardm etmesine.. Önce markete gidelim sonra ben dolabı yerleştirirken sende yardıma inersin diyebilirdiniz.. Belli ki işler düşündükleri gibi gitmedi e işi yarım bırakıp gelemedi de..Annemle konuştuğum için sonra dememiştim. Bunu söyledikten 2 dk sonra telefonu kapattım annemle zaten konuşmam bitmişti. Abisi aradı bekliyordu ben de tamam önce oraya git ozaman dedim. Hemen geleceğini söyledi.
Saat 15.30dan beri evde değil aşağıda. Ben alışık değilim böyle olmasına kusura bakmayın ne var diyenler. Kendi evi var sonuçta.
6 saattir yalnızım, beni nasıl birakabiliyor filan demişsin ama koskoca kadınsın, emzikli bebek değilsin. Ne oluyor yalnız kalinca?
Biz artık online alışverişe geçiyoruz. Çıkmayın mumkunseMerhabalar KK’nın güzel üyeleri.
Eşime şuan çok sinirlendim. 8 aylık evliyiz ve aile apartmanındayız. Şimdiye kadar sorun olmamıştı bu, anne babası sadece 3 ay burada duruyor geri kalan zamanda yine aynı şehirde köy tarafındalar.
Neyse öğlen eşimi abisi çağırdı odaları değiştiricem yardıma gel diye. Eşimde bana söyledi ‘markete gidecektik önce mi gidelim sonra mı’ ben de o an telefonda annemle konuşuyordum sonra gideriz ama çabuk gelmeye çalış dedim. Dün de markete gidecektik bugüne kaldı. Alacağımız çok şey var yoksa ben tek giderim sorun değil. Ama arabayla gidiyoruz markete yakın da değil.
Ve 4buçuk saat oldu halaaa gelecek beyefendi markete gidicez. 9da kapanıyor artık marketler zaten. 1 saat önce geldi ‘hiç gelmeseydin, marketler kapanacak ben hazırlanıp çıkıcaktım artık’ dedim. Bir şey demedi. Bir şeyin şarjını mı almaya gelmiş ne aldı indi aşağıya tekrar ve bu saat oldu. Aşağıdan sesleri duyuyorum hala yatağı monte etmeye çalışıyorlar ama yarım saat markete gidicez dönücez diyemiyor mu ya? Çok sinirlendim almam gerekenler var gerçekten.
Ben mi abarttım sizce? Şuan hazırlandım ve dışarı çıkmayı düşünüyorum. (Kimseye yaklaşmadan tabiki.Kalabalık bir yer değil zaten burası)
Bilmiyorum ne yapsam ama normalde böyle yapmazdı. Başka insanlara hayır diyemiyor, kimseyi kıramıyor, ama ben kırıldım şuan.Onsuz çıkayım mı yoksa onu mu bekleyeyim sizce? 1 haftadır market için bile çıkmadım ondan bunalmış da olabilirim bilmiyorum.
8 saat esiniz olmadan zaman geciremiyor musunuz? Siz de firsat bilip kendinize vakit ayirabilirdiniz. Esiniz olmadan bir hayatiniz yok mu sizin? Hobileriniz? Bunu sadece sizin iyiliginiz icin diyorum. Daha yeni evlisiniz, birlikte sik sik vakit gecirmek istemenizi anliyorum elbette. Ama bu gibi durumlarda anlayis gostermek gerekir. Bence esinize sinirinizi yansitmayin.
Herkes aynı olmak zorunda değil. Herkesin evlilikten beklentisi de aynı olamaz. Benim kızdığım 6 saat yalnız kalamam öldüm bittim değil. Ki zaten dizi izledim, takıldım vakit geçirdim normalde de birbirimize tek takılmamız için vakit veririz hep.Konu sahibi 8 aydır evli, 8 aydır dünyada değil. Bence bunu anlayamamış. Ben de yeni evliyim 6 ay oldu da eşim olmayınca oturup ağlamıyorum. Kitap oku, film izle, ders çalış, temizlik, bakım yap vs. Vakit geçirecek pek çok alan var. Biri beni pışpışlasın düşüncesi saçmalık. Evlenmiş kocaman kadın olmuşsun ama çocuk gibi ilgi bekliyorsun. Hastanede odasında yatıyor sanki beni 6 saattir bıraktı nedir. İşe güce de mi gitmiyor adam hayret bir şey..
Biz oyle bi modda degildikHerkes aynı olmak zorunda değil. Herkesin evlilikten beklentisi de aynı olamaz. Benim kızdığım 6 saat yalnız kalamam öldüm bittim değil. Ki zaten dizi izledim, takıldım vakit geçirdim normalde de birbirimize tek takılmamız için vakit veririz hep.
Benim sinirlendiğim yarım saat için inip 8 saat sonra gelmesiydi. Planlarımın bozulmasından da nefret ederim.
Ama şimdi sorum yok aramızda konuşarak çözdük bile. Ben o an sinirlendim ve bu konuyu açtım, hemen gelip tek kalamıyor musun öl ozaman modunda olmanız ne saçma.