evet o duruma düşmek istemiyorum suçlu durumuna ama çok tedirginimYani adam evli olduğunu beyan etmiş zaten bence sorun ama ben benim hayatımdaki insan eş partner farketmez telefonumu karıştırırsa çok bozulurum.
evet ama şüphe içimi kemiriyor ne oldu da bunu deme gereği duydu çok sıkılıyorumSorun. Adam evliyimi çevirdiğine göre evli olduğunu söylemiş. İşin aslı gayet normal duruyor.
Yani adam evli olduğunu söylediğine göre bişey yoktur o işte diye düşünüyorum. Bu sefer eşiniz telefon karıştırdığınız için size tepki koyabilir yani ben olsam koyardım.evet o duruma düşmek istemiyorum suçlu durumuna ama çok tedirginim
onun bana anlatmasını mı bekleyeyim çok endişeliyim haklısın fakat nasıl böyle bir muhabbete girildi onu düşünüyorumYani adam evli olduğunu söylediğine göre bişey yoktur o işte diye düşünüyorum. Bu sefer eşiniz telefon karıştırdığınız için size tepki koyabilir yani ben olsam koyardım.
kızlar acil bakarmısınız ??
eşim dün arkadaşlarıyla yunanistana gitti günü birlik gece döndü sabah telefonuna bakarken translate üzerinden çeviri yaptığını gördüm
ben evliyim , beni nerden buldun , ne istiyorsun diye cümleleri çevirmiş yunancaya sizce ona sormalımıyım işin aslını içim içimi yiyor nolur yardım edin ?
evet o duruma düşmek istemiyorum suçlu durumuna ama çok tedirginim
evet ama şüphe içimi kemiriyor ne oldu da bunu deme gereği duydu çok sıkılıyorum
Bence girilen bir muhabbet yoktur ya instagramdan mı artık nerden yazmış kadın bilmiyorum ama adam direk nerden buldun beni diye tavrını koymuş. Size anlatılacak değerde bir şey olarak görmeyebilir ya ne desin ki şimdi bir yunan kadın bana böyle böyle yazdı demek saçma olur kanaatimce :) Eşinizin profili açık mı?onun bana anlatmasını mı bekleyeyim çok endişeliyim haklısın fakat nasıl böyle bir muhabbete girildi onu düşünüyorum
haklısınız sanırım sadece üzüldüm çokMutlu olacağınıza sorun çıkartacak yer arıyorsunuz. Adam evliyim demiş geçmiş.
Kocama dişi sinek bile yaklaşamaz diyorsanız fanusa kapatın siz de.
Niye üzüldünüz? Eşiniz evliyim dedi diye mi? Evliyim demeyip kadını götürseydi daha mı mutlu olacaktınız?haklısınız sanırım sadece üzüldüm çok
hayır kapalı ve resmi benimle sosyal medya değilde yüz yüze mi konuşuldu diye düşünüyorum ama haklısınızBence girilen bir muhabbet yoktur ya instagramdan mı artık nerden yazmış kadın bilmiyorum ama adam direk nerden buldun beni diye tavrını koymuş. Size anlatılacak değerde bir şey olarak görmeyebilir ya ne desin ki şimdi bir yunan kadın bana böyle böyle yazdı demek saçma olur kanaatimce :) Eşinizin profili açık mı?
haklısınız sanırım kendimi boşuna üzüyorum saolun diğer olacakları yüzüme vurduğunuz içinNiye üzüldünüz? Eşiniz evliyim dedi diye mi? Evliyim demeyip kadını götürseydi daha mı mutlu olacaktınız?
bnde sormucam sanırım :/Ben olsam sormam.
Bulduklarınızda bir şey yok suçlu duruma düşersiniz
doğru söylüyorsunuz tadımızı kaçırmayayım ama benim tadım kaçık neler olduğunu merak ediyorumKadının eşinizi nerden bulduğu bir soru işareti tabi ama bence öyle bir şey yoktur sonuçta ben evliyim yazan bir insan gidip biriyle de tanışmaz diye düşünüyorum içinizi rahat tutun. Şimdi söylerseniz boşu boşuna bir tatsızlık çıkabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?