eşime sormalı mıyım?

Aytoss35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2020
114
81
48
32
kızlar acil bakarmısınız ??
eşim dün arkadaşlarıyla yunanistana gitti günü birlik gece döndü sabah telefonuna bakarken translate üzerinden çeviri yaptığını gördüm
ben evliyim , beni nerden buldun , ne istiyorsun diye cümleleri çevirmiş yunancaya sizce ona sormalımıyım işin aslını içim içimi yiyor nolur yardım edin ?

Yani adam evli olduğunu söylediğine göre bişey yoktur o işte diye düşünüyorum. Bu sefer eşiniz telefon karıştırdığınız için size tepki koyabilir yani ben olsam koyardım.
onun bana anlatmasını mı bekleyeyim çok endişeliyim haklısın fakat nasıl böyle bir muhabbete girildi onu düşünüyorum

evet o duruma düşmek istemiyorum suçlu durumuna ama çok tedirginim

evet ama şüphe içimi kemiriyor ne oldu da bunu deme gereği duydu çok sıkılıyorum

İlgili dili bilmeyen birinin google translateten baktığı kelime ve kalıplar gibi duruyor.

Karşı taraf kendi medeni halini söylediyse , eşiniz de kendinden bahsetmiş olabilir.

"Beni nereden buldun" hatalı arama veya yazım dahi olabilir.

onun bana anlatmasını mı bekleyeyim çok endişeliyim haklısın fakat nasıl böyle bir muhabbete girildi onu düşünüyorum
Bence girilen bir muhabbet yoktur ya instagramdan mı artık nerden yazmış kadın bilmiyorum ama adam direk nerden buldun beni diye tavrını koymuş. Size anlatılacak değerde bir şey olarak görmeyebilir ya ne desin ki şimdi bir yunan kadın bana böyle böyle yazdı demek saçma olur kanaatimce :) Eşinizin profili açık mı?

hayır kapalı ve resmi benimle sosyal medya değilde yüz yüze mi konuşuldu diye düşünüyorum ama haklısınız

Kadının eşinizi nerden bulduğu bir soru işareti tabi ama bence öyle bir şey yoktur sonuçta ben evliyim yazan bir insan gidip biriyle de tanışmaz diye düşünüyorum içinizi rahat tutun. Şimdi söylerseniz boşu boşuna bir tatsızlık çıkabilir.

doğru söylüyorsunuz tadımızı kaçırmayayım ama benim tadım kaçık neler olduğunu merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…