eşime sormalı mıyım?

Şimdi ben size bir senaryo yazıyorum. Kocanızın arkadaşının instagram profili açıktır. Kocanızla beraber bir fotograf paylaşıp yer etiketi yapmıştır. O yer etiketinden kadın bulup kocanıza mesaj atmış ya da eklemiş olabilir kocanız da bunu yazmıştır mesela böyle bir şey çıkabilir bunun için sorup tat kaçırmaya değer mi?

doğru çok kuşkulu bir insanım sanırım çok saol :)

Akşam esin gelince boynuna sarıl ya
Alllah aşkına bu Neyin sorması
Esin cevabı vermiş işte

Arkadaşlarıyla Günü birlik gitmesine takılmadıysan buna neden takıldin ?
Yakında Tayland'da gidilmeye başlanır.
Filipinler de aynı şekilde.
Tedirgin oldum.

Sormasan da, kafanda kurup çözdüklerin tavrına yansıyacak o anlayacak nasıl olsa. Translate' de yazılanlardan şüpheleneceğin adamı Yunanistan' a tatile neden yolluyorsun acaba?

Evet kuşkum bu zaten :/ artık beklemekten başka seçeneğim yok

Gittigi yerde muhatap olduğu biri sosyal medyadan bulup eklemis. Esiniz de evliyim nerden buldun beni demis. Boyle bir senaryo canlandi aklımda.
Bu akşam tekrar sordum neler yaptınız diye hiç konusunu dahi açmadı o böyle gizledikçe daha rahatsız edici oluyor

onun bana anlatmasını mı bekleyeyim çok endişeliyim haklısın fakat nasıl böyle bir muhabbete girildi onu düşünüyorum
E bazı kadınlar çok arsız asılmaya çalışmışlardır eşiniz de şayet düşündüğüm gibiyse gayet mesafesini koymuş uzak durmuş belli ki.Aksi durumda beni nereden buldun demez de başka bir şey çeviri yapardı diye düşünüyorum.

Sor tabiki

Bence eşinize sorun hesap sorar gibi değil ama. Ben olsaydım sorardım o kurt beni yiyeceğine en azından rahat nefes alırdım. Böylesi ilişkinize de zarar verir. Şu an vermese bile içinizi rahatlatmadığınız için mutlaka bir yerde patlak verir

evet haklısın başka bir çeviri de yok öyle olsa neler oldu düşünmek dahi istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…