Eşime sormalı mıyım?

Canım arada yazanları okumadım kaçırmış olabilirim.
Senin kardeşin var mı peki?
Okuyan falan?
Sen de ben kardeşine her ay 400 TL göndereceğim desen tepkisi ne olur acaba?

kardeşim yok okuyan ama ablamın eşi işsiz şu an.ben ona bile yardım etmedim.istemez çünkü.ne bileyim biz daha farklı bir aileyiz.herkesin hesabı kendinedir.ben de ablam hamile bebeğinin eksikleini alayım diyorum.ama inan onun ablasına da yardım ettim.

Söyle bakalım eşine ben ablama para yardımı yapacağım diye ne diyecek?
Hazır ablan da zor durumdaymış.
Tepkisi ne olacak acaba...
İtiraz ederse sen ablana yollamıyor musun hiç diye sorarsın.
Ben olsam öyle yapardım.

Hayatta en nefret ettiğim şey eşinin ailesini maaşa bağlamak.
Benim de başıma geldi o yüzden seni çok iyi anlıyorum.
Haraca bağlar gibi her ay istediler...
Ama artık dur dedim.
O kadar sinirliyim ki her tel.de para konusu konuşuyorlar.
Nefret ettim...

canım birde şöyle düşün eğerki sen olmasaydın bu mebla 350 değil de 500 olacaktı.bence görümcenin düşüncesi bu olabilir deneyimli olarak söylüyorum.
ayrıca bunu sormalısın ama lafı evirip çevirmeden kırmadan ki birgün sende ailene göndermen gerekirse kimsenin sözü olmasın.ha eltine laf geleceksede gelsin birdaha arada laf taşımasın.
yıllaraca eltimde bana aynısını yaptı çok zor bir durumda kalıyorsun seni anlıyorum ama eltine dur demezsen laflar öyle yerlere varıyo ki.......
bunu sana söylemekteki amacı ne sence?
seni çokmu seviyor?
yoksa eşinle olan ilişkin mi rahatsız ediyor?
sakın bu insanlara kanmayın.bunu sana söyleyince huzurunun bozulacağını bilmiyormu?
dikkat et bence.

Ne Olursa Olsun Tabi Sor ''O'' Senin Eşin !!!

aynen ya aynen bi de değerli gelin olsak.buna rağmen el üsütü olsak.boşansak görümcem der artık.ben demiştim diye.ilk o sevinir heralde

Son düzenleme:
haklısın.doğru söze ne denir

eltin gercektek dedikodu yapiyor olmasin belkide yalan soyluyordur? sormalisin bence aile icinde gizli sakli ismi olur birde sana kotu davraniyormusya ablasi oyuzden demiyordur hani o bana kotu davraniyor sen ona niye yardim ediyorsun dersin falan gibi

ya sizde söylemişsiniz ya burada sorun kız kardeşine para göndermesi değil bence sizden gizli göndermesiiii bunu bilmek her evli kadının hakıdırr

ailenizden birine aylık yardım yapmak istediğinizi söyleyin ne diyecek bekleyin bakalım kardeş yiğen anne hepsi olabilir bir gerekçe bulmayı unutmayın lütfen

canım eşinin senden habersiz başkasına para vermesi hem eşine hem de alan kişiye haram oluyor bunu bilmeni isterim
eğer eşin biraz anlayışlıysa para konusunda bence bunu söylemelisin
sonuçta bu senin ve bebeğinin nafakası yani ablası da olsa senden habersiz 1 kuruş bile vermemeli
ben de çalışıorum eşim benden habersiz veremez kimseye para ben de vermem
böyle bişe var aramızda o benim aldığım maaşı bilir ben onun aldığı maaşı bilirim
ah bu erkekler kendilerini herşeyin hakimi sanıyorlar
sen yapsan böyle bişeyi ne olurdu bi düşünsene!!

Tabi ki sormalısınız.
Neden bu soruyla içiniz içinizi yiyecek ki.
Göndermesi ne kadar doğru tartışılır (ihtiyaç durumu vs) ama sizden gizli olması asıl kötü olan.

vayy anasını ben olsam yolarım o kocayıı
hem görümcem arkamdan konusacak hemde eşim ona para göndericek
vallahi helal olsun eltine seni uyarmıs bir yerde..
bence tabiki sorucaksın hemde vakit kaybetmeden
birde şu lafa uyuz oluyorum bakalım bu nasıl çıkıcak
bu nasıl bir kelime
sinir bozucu büyük felan demez dalardım o görmceyee

Aaa canım durduğun kabahat hemen bu akşam sor..

Ya doğruysa!Afedersin ama sizi enayi yerine koymasına izin verme eşnizin.

Öyle birşey varsa o parada sizinde hakkınız var,size danışmadan nasıl yapıyor böyle birşeyi.

Görümce evlenip boşanırken size mi sordu?Üstelik böyle fesat bir görümce..

Baksın başının çaresine.Şu devirde herkes anca kendi evini döndürüyor.Az buz da değil 350 lira tövbe tövbe

sorucaksın tabii bu senin en doğal hakkı ki böyle birşey varsada asıl ozaman daha büyük problem sen ondan habersiz ablana yardım etsen o nasıl tepki verirdi ?

ben galiba olsaydim..
susardim...

sonra ablasi gelip bana catarsa, resmen
sen kim oluyorsun bana catiyorsun.. zaten her ay bizden para dileniyorsun gibi biseler..
söylerdim..( tabi esimle kavga ederdik tabi ozmn.. ablama nasil böyle birsey söylersin gibisinden)..
ama öyle..

bide esim bana "yedigin önünde" filan gibi laflar ederse..
ozmn o ay ben onu cökerterdim..
kocacim.. ray ban gözlük istiyorum.. lüks lüks seyler iste...
eve türlü türlü birseyler alirdim.. birgün patlar o esim denecek adam..
o zmn.. ayni konuyu yine acardim...ne oldu hani istedigim önümdeymis diye..

Bana kalırsa eşinize...

Bugün bir şey duydum, doğruluğu konusunda sana sormak istedim...

Ablana her ay 350 TL veriyormuşsun, doğru mu? diyebilirsin...

Maddi imkanlarınız nasıl bilmiyorum ama eğer zor durumda ise zaten eşiniz doğru olanı yapıyor, burda yanlış olan sizin haberinizin olmaması....!

Sana evet derse , peki neden benim haberim yok, bana da danışıp onayımı alman gerekmez miydi diyebilirsiniz, kendi param filan derse zaten olayı hiç uzatmayın derim....

Nerden duydun derse.... önemi yok, burda önemli olan beni hiçe saymış olmandır benim için... gerçekten kırıldım gibi v.s. eşinizle konuşabilirsiniz...

Ama bence konuşun...

Son düzenleme:
düşünüyorumda ablan çocuğuda var aldığı nafaka parasıyla nasıl geçiniyorki diye bir konuşma esnasında sorsan

tabiki bunu hesap sormak adına değilde kibar bir şekilde sorabilirsin sonuçta ablası sizleri açıkta bırakmıyorsa yardım edebilir...yani erkek evlenince ailesini atacağını düşünmeyin erkekler kadınlarla değişmeyeceğini düşünerek evlenir kadınalrda değişeceğini düşünerek...bak bu konudada hassasmıi kavga ediyormuşsunuz hiç gerek yok ortamı germeye..o diğer eltide ara karıştıryor...herkes kendi işine baksın^^

cvp veren herkese sonsuz sevgilerrr ve teşekkürlerr eşimle konuştum canım böyle bir şey duydum gerçekten üzüldüm benden saklamışsan dedim.eltime çok kızdı başta.bende ben olsam böyle birşeyi bende derdim dedim.o da hayret etmiş,sen izinlisin nasıl para yetiştiriyosun diye sordu dedim.çocuğumuzun üstüne yemin etti.senin bilgin dışında bir kuruş vermedim dedi.hesap ortada 350 lirada sanırım biz ramazanda göndermiştik zekat olarak o paranın tutarı para gönderdiler diye.kulaktan kulağa bu her ay olmuş.laf nerden nereye geldi döndü dolaştıo eltime de diğer eltim demiş ona da kocası,biri yalan söylemiş veya sallamış.fevri davranıp eşimle çok pis kavga edebilirdim.dedikodu çok kötü birşey bugün bir kez daha anladım..

en büyük kk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…