Canım arada yazanları okumadım kaçırmış olabilirim.
Senin kardeşin var mı peki?
Okuyan falan?
Sen de ben kardeşine her ay 400 TL göndereceğim desen tepkisi ne olur acaba?
kardeşim yok okuyan ama ablamın eşi işsiz şu an.ben ona bile yardım etmedim.istemez çünkü.ne bileyim biz daha farklı bir aileyiz.herkesin hesabı kendinedir.ben de ablam hamile bebeğinin eksikleini alayım diyorum.ama inan onun ablasına da yardım ettim.
canım ben kendimde kollarım ablasını ve kızını,hoş bana karşı hep önyargılıdır ama ben zaten Rabbimden korkarım.tabi gözeticez ablasını ama maaşa bağlayarak değil.bi de ablası iyi niytli değil,benle çok uğraştı.sen hem karısınla adamın arasını bozmaya çalış,hem parasını ye..bu nası vicdan anlamıyorum.daha beni sevip değer vermesi gerekmez mi?
Söyle bakalım eşine ben ablama para yardımı yapacağım diye ne diyecek?
Hazır ablan da zor durumdaymış.
Tepkisi ne olacak acaba...
İtiraz ederse sen ablana yollamıyor musun hiç diye sorarsın.
Ben olsam öyle yapardım.
Hayatta en nefret ettiğim şey eşinin ailesini maaşa bağlamak.
Benim de başıma geldi o yüzden seni çok iyi anlıyorum.
Haraca bağlar gibi her ay istediler...
Ama artık dur dedim.
O kadar sinirliyim ki her tel.de para konusu konuşuyorlar.
Nefret ettim...
haklısın.doğru söze ne denircanım birde şöyle düşün eğerki sen olmasaydın bu mebla 350 değil de 500 olacaktı.bence görümcenin düşüncesi bu olabilir deneyimli olarak söylüyorum.
ayrıca bunu sormalısın ama lafı evirip çevirmeden kırmadan ki birgün sende ailene göndermen gerekirse kimsenin sözü olmasın.ha eltine laf geleceksede gelsin birdaha arada laf taşımasın.
yıllaraca eltimde bana aynısını yaptı çok zor bir durumda kalıyorsun seni anlıyorum ama eltine dur demezsen laflar öyle yerlere varıyo ki.......
bunu sana söylemekteki amacı ne sence?
seni çokmu seviyor?
yoksa eşinle olan ilişkin mi rahatsız ediyor?
sakın bu insanlara kanmayın.bunu sana söyleyince huzurunun bozulacağını bilmiyormu?
dikkat et bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?