- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
-
Kadın koca için çocuğun psikolojisini feda ediyor. Daha ne dense eksik kalır. Bunların elinde çocuklar heba olup sorunlu bireylere dönüşüyor ya ona yanarım.
Çocuğun yanında oraya niye baktın, senin sosyal medyanda bunlar niye çıkıyor diye kavga çıkarırsan ister istemez dahil olmuş olur.
Yok neymiş annesinin morali bozuldu diye kızı babasına götürmüş telefonu. Nasıl tepki verdi yine çocuğun yanında kim bilir?
KudrAlobar dediği gibi böyle koca diye ölüp biten, aklı fikri sadece onda olan kadınlarla, bu saçmalıklara sessiz kalan erkekler anne baba olmamalı. Tek başlarına ömür boyu yesinler birbirlerini.
Güvenmediğin adamla ne işin var diyeceksin hepiniz mutsuzsunuz diyecek.
Daha sabah bir konuda eşini bile tanımayan bir üye çocuk düşünüyoruz demiş. bu düşünce onun hastalığını tetiklemis olabilir demiş. hastalığını da bilmiyor he. çocuk doğurmak ve ebeveyn olmak için ehliyet verilmeli diye düşünüyorum.
Güvenmediğin adamla ne işin var diyeceksin hepiniz mutsuzsunuz diyecek.
Daha sabah bir konuda eşini bile tanımayan bir üye çocuk düşünüyoruz demiş. bu düşünce onun hastalığını tetiklemis olabilir demiş. hastalığını da bilmiyor he. çocuk doğurmak ve ebeveyn olmak için ehliyet verilmeli diye düşünüyorum.
Dün başka bir konu Kpss'ye hazırlanacağım diye, bir yaşındaki çocuğunu gün boyu tek başına ekran başında tutan bir annenin konusu vardı. Elinden çocuk alınacak insan sayısı o kadar çok ki. Şikayet etsen bile bir görünüp gider tetkiklerin ötesine geçilmiyor maalesef.tabi tabi kim bilir nelere şahit oluyor evde. belki kadın sinir krizleri geçiriyor, ayılıp bayılıyor çocukta kendince aman kötü birşey olmasın diye çözüm arıyor.
amerikada olsak çocukları ellerinden alınır böyle insanların.
Dün başka bir konu Kpss'ye hazırlanacağım diye, bir yaşındaki çocuğunu gün boyu tek başına ekran başında tutan bir annenin konusu vardı. Elinden çocuk alınacak insan sayısı o kadar çok ki. Şikayet etsen bile bir görünüp gider tetkiklerin ötesine geçilmiyor maalesef.
Şu sağlıkçıyı diyorsun değil mi ?
Yaw 10 yıldır adam hayatında daha ne hastalığı ne sorunu var bilmiyorsun. Burdan akıl alıyor, uzaktan üfleyeceğiz galiba adama.
Amaaan valla kafam hiç kaldırmıyor yazsam da anlamazlar diyor geçiyorum direk.
12 aylık bebeğe 15 saat tv izletenden sonra komple saldım ben.böyle böyle yazacak konu kalmayacak zaten bacım
Tepkilere de siz benim şartlarımi biliyor musunuz demiş zaten. Yeni moda savunma cümlesi de bu.çünkü sırf milletin çenesi kapansın, kimse çocuk demesin diye çocuk yapıyor çoğu insan. kadın da erkek de.
annemler sussun, ele güne karşı çocuk olsun yeter.
sonra ama kpss hedefim var ama atanmam lazım.
önce hayatını, düzenini kur; sonra çocuk yap.
ha çocuktan sonra yapman gereken bir durum olduysa da çocuğunun ihtiyaçlarını adam gibi karşıla.
12 aylık bebeğe 15 saat tv izletenden sonra komple saldım ben.
Tepkilere de siz benim şartlarımi biliyor musunuz demiş zaten. Yeni moda savunma cümlesi de bu.
Madem şartların kötü doğurmayacaksin, doğurduysan kendin açta kalsan o çocuğu mağdur etmemek için elinden gelen herşeyi yapacaksın. Ama bunları biz söyleyip yine biz anlıyoruz sadece
Tepkilere de siz benim şartlarımi biliyor musunuz demiş zaten. Yeni moda savunma cümlesi de bu.
Madem şartların kötü doğurmayacaksin, doğurduysan kendin açta kalsan o çocuğu mağdur etmemek için elinden gelen herşeyi yapacaksın. Ama bunları biz söyleyip yine biz anlıyoruz sadece
Hiç bir işe yaramıyor ya. Ablası tarafından taciz edilen erkek çocuğu şikayet ettim ki aile bunun taciz olduğunun farkında değildi. Hiç bir şey yapmadılar, gelip bakıp parmak sallayıp gittiler. Aile de başka şehire taşındı oldu bitti.üşenmeyip tek tek şikayet etmek lazım böylelerini. aile bakanlığı niye var ?
Yok kocası var ve ikisinin de ders çalışması gerekiyormuş.ya durumu iyidir kocası ölür, iflas eder, parasız kalır çalışması gerekir hepsi olabilir ki.
ama bunlar oldu diye sabi sübyana bunu yapma hakkı annesinde bile olamaz.
doğurduğunu takip edeceksin.
Yine yorumları beğenmeyince çıktı siteden kadın
Yok kocası var ve ikisinin de ders çalışması gerekiyormuş.
üşenmeyip tek tek şikayet etmek lazım böylelerini. aile bakanlığı niye var ?
Yavrum şikayet etsek ne oluyor prosedür nasıl işliyor birebir sana anlatayım derdim laf kalabalığı olacak. Hiç birşey olmuyor kısacası.
Çok ciddi şeyler olmadığı sürece yuvaya da alınmıyor dedi kurumda sosyal hizmet uzmanı olarak çalışan arkadaş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?