Eşime sosyal medya konusunda hiç güvenmiyorum

Kadın koca için çocuğun psikolojisini feda ediyor. Daha ne dense eksik kalır. Bunların elinde çocuklar heba olup sorunlu bireylere dönüşüyor ya ona yanarım.

Güvenmediğin adamla ne işin var diyeceksin hepiniz mutsuzsunuz diyecek.

Daha sabah bir konuda eşini bile tanımayan bir üye çocuk düşünüyoruz demiş. bu düşünce onun hastalığını tetiklemis olabilir demiş. hastalığını da bilmiyor he. çocuk doğurmak ve ebeveyn olmak için ehliyet verilmeli diye düşünüyorum.

tabi tabi kim bilir nelere şahit oluyor evde. belki kadın sinir krizleri geçiriyor, ayılıp bayılıyor çocukta kendince aman kötü birşey olmasın diye çözüm arıyor.
amerikada olsak çocukları ellerinden alınır böyle insanların.

psikolojik teste tabi tutulsa insanlar %95i çocuk sahibi olmaya elverişli çıkmaz zaten.

Şu sağlıkçıyı diyorsun değil mi ?

Yaw 10 yıldır adam hayatında daha ne hastalığı ne sorunu var bilmiyorsun. Burdan akıl alıyor, uzaktan üfleyeceğiz galiba adama.

Amaaan valla kafam hiç kaldırmıyor yazsam da anlamazlar diyor geçiyorum direk.

Dün başka bir konu Kpss'ye hazırlanacağım diye, bir yaşındaki çocuğunu gün boyu tek başına ekran başında tutan bir annenin konusu vardı. Elinden çocuk alınacak insan sayısı o kadar çok ki. Şikayet etsen bile bir görünüp gider tetkiklerin ötesine geçilmiyor maalesef.

çünkü sırf milletin çenesi kapansın, kimse çocuk demesin diye çocuk yapıyor çoğu insan. kadın da erkek de.
annemler sussun, ele güne karşı çocuk olsun yeter.
sonra ama kpss hedefim var ama atanmam lazım.
önce hayatını, düzenini kur; sonra çocuk yap.
ha çocuktan sonra yapman gereken bir durum olduysa da çocuğunun ihtiyaçlarını adam gibi karşıla.

böyle böyle yazacak konu kalmayacak zaten bacım

Tepkilere de siz benim şartlarımi biliyor musunuz demiş zaten. Yeni moda savunma cümlesi de bu.

Madem şartların kötü doğurmayacaksin, doğurduysan kendin açta kalsan o çocuğu mağdur etmemek için elinden gelen herşeyi yapacaksın. Ama bunları biz söyleyip yine biz anlıyoruz sadece

ya durumu iyidir kocası ölür, iflas eder, parasız kalır çalışması gerekir hepsi olabilir ki.
ama bunlar oldu diye sabi sübyana bunu yapma hakkı annesinde bile olamaz.
doğurduğunu takip edeceksin.

Kim komşuya hesap verecek ? Kim eltiye göbeğiyle hava atacak ? Kim kaynanadan laf işitmeyeyim derdine düşecek ?

Hiç bunları düşünmüyorsunuz. Doğurmak çocuğum var demek yeterli. Yoksa o nasıl ne şekilde büyümüş kim takar. Var mı var. Bitti.

üşenmeyip tek tek şikayet etmek lazım böylelerini. aile bakanlığı niye var ?
Hiç bir işe yaramıyor ya. Ablası tarafından taciz edilen erkek çocuğu şikayet ettim ki aile bunun taciz olduğunun farkında değildi. Hiç bir şey yapmadılar, gelip bakıp parmak sallayıp gittiler. Aile de başka şehire taşındı oldu bitti.

ya durumu iyidir kocası ölür, iflas eder, parasız kalır çalışması gerekir hepsi olabilir ki.
ama bunlar oldu diye sabi sübyana bunu yapma hakkı annesinde bile olamaz.
doğurduğunu takip edeceksin.
Yok kocası var ve ikisinin de ders çalışması gerekiyormuş.

üşenmeyip tek tek şikayet etmek lazım böylelerini. aile bakanlığı niye var ?

Yavrum şikayet etsek ne oluyor prosedür nasıl işliyor birebir sana anlatayım derdim laf kalabalığı olacak. Hiç birşey olmuyor kısacası.

Çok ciddi şeyler olmadığı sürece yuvaya da alınmıyor dedi kurumda sosyal hizmet uzmanı olarak çalışan arkadaş.

Kızınızın duruma şahitlik edip bir de dahil olması oldukça üzücü. Sadece oraya takılmış durumdayım ..

yazık ya bir sürü çocuk ziyan oluyor böyle aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…