Eşime sosyal medya konusunda hiç güvenmiyorum

Böyle hayat geçmez.
En basitinden bu sitedeki reklamlara bakın, benim önümde çanta/gecelik reklamı var hatta bir hanımefendi şifon geceliği ile yatağa uzanıyor. Ki bu sitede reklamlar çok masum.

Bunları almayalı yıllar oldu.
Önünüze erkek boxer reklamı geldi diye eşiniz sizi aldatmakla suçlasa nasıl hissedersiniz?

Hele ki cinsel içerikli reklamlara hiç girmeyeyim, kötü niyetli sitelerde para için önünüze zorla sunuyorlar, paldır küldür değiştiriyorsunuz.

Devamlı güvensiz davranırsanız karşınızdakini kıraraınız. Hadi eşinizin davranışları değilse paranoyak olmanızı anlayacağım da bu durum sürdürülebilir değil.

Zaten kötü niyetli koca gider gizli sekme açar, olmadı tarayıcı geçmişini temizler, telefonuna iki sim takar. Burada eş yakalayanı çok duyduk ancak yakalamak için reklamdan faydalananı görmedik.

Bu güvensizliğin altında sizin kendinize güvenmemeniz yatıyor olabilir ya da geçmişte bir travma yapamış olabilirsiniz. Başkalarının suçunu eşinizden çıkarmayın lütfen.

Zira bu tip güvensiz olan kişiler karşıdakini devamlı kırıyor hatta madem aldatırken yakalayamadım evliliği sabotaj edeyim de bitsin diyebiliyor. Aman diyeyim.

yaa eski konularına bakmadım hep mi böyle üye ?
Adama da çocuğa da zehir ediyor hayatı. Facebook’a takık vaziyette, sürekli bu yüzden kavga, gürültü, hakaret. Her türlü kavga çocuğun önünde yapılıyor. Çocuk okulda uyumsuz, problemli, hırsızlık falan yapıyor. Anneye olan öfkesini nasıl kuracağını şaşırmış durumda bence.

eski konularınıza baktım biraz.
sokağınızda bir düğün varmış, eşiniz neden karşı apartmanın 2. katına bakmış diye konu açmışsınız. sokakta alımlı bir kadına bakmasına lafım yok neden o kata gözünü dikti demişsiniz.
bulaşıkları siz söyleyince yıkadığı için kızdığınız bir konunuz var.
çocuğunuzla ilgili de şikayetler aldığınız bir başka konunuz var.
genel olarak size o konularda terapi alın diye öneriler verildiğini hatırlıyorum. bazı şeyleri çok fazla abartıyordunuz, kafanızda kuruyordunuz.
sanırım ilerlemek adına hiç çabanız olmamış.

konularına baktım biraz hatırladım. çocuğuna çok yazık cidden.

Olan zaten o çocuğa oluyor. Anne hasta, baba pasif çocuğunu anneden koruyamıyor. Ciddi yaralar açmış çocukta kabullenmiyor ve tedaviye yanaşmıyor konu sahibi.
Çocuğun ayarlarıyla oyna sonrada sorunlu diye etiket yapıştır anne olarak. Biz ne yaptık da bu hale geldi demek sorumluluk almak demek. Kocanın nereye baktığı, sosyal medyasında nelerin olduğuna kontrol etmekten fırsat bulamıyordur tedaviye.

Bu üyeyi hatırladım.

ACİLEN destek almanız gerekiyor.
Bu gidişle sizin kavganızdan çocuk da mahvolacak, çocuk yardıma ihtiyacım var diye daha ne kadar bağırabilir?

Eşin facebookundan çok daha ciddi sorunlar var ve destek almanız gerekiyor.

Önce miniği götürün.
Doktora sıkıntınızı anlatın, sizi yönlendirir.
Zaten çocuğun toparlaması anne babanın da katkısıyla oluyor, çocuğun sıkıntıları neden değil sonuç.

Bakın evlat sınavı en son sınavdır.
Yarın eşiniz aldatsa en fazla boşanırsınız.
Çocuktan ömür boyu boşanamazsınız.

Rezil kocayı iyi kötü idare edersiniz, kötü yola düşmüş evlat insanı yerlere yapıştırır.

Bir yerden başlayın, pedagoga bir gidin, sonra ikinci seans sonra üçüncü.

Böyle insanlar ebeveyn olmamalı bence. Çocuk dediğin anne baba için öncelikli olur. Kadın o kadar bencil ve algılarını kocaya yöneltmiş ki çocuğun ne halde olduğunun, onu nasıl etkilediğinin farkında değil. Ne kocaymış arkadaş...

çocuğun annesiyle bu konu ile ilgili konuşması bile abes. 9 yaşında çocuğa ne ana babasının bu tip muhabbetlerinden.
şu an resmen arada kalmış hissediyordur.

bu yaşta bu konudaki muhabbetlere girmek zorunda kalan bir çocuk..
ona ne ana babasının kıskançlık muhabbetinden.
bunları duymaması bile lazım.

evet çocuğu ile ilgili konuda epey tartışıldı bu ama kendisinde asla hata bulmuyor. eşini suçlamaya programlı.

Hayır varsayalım ki eşi suçlu ne farkedecek?
Çocukta sıkıntı var mı, var.
Tedavi ettiriyor musun, hayır.

Madem ki eş bu kadar berbat kötü bir kişi, boşan.
Hayır hem çocuğum hastayken köşelerden izleyeyim, tedavi ettirmeyeyim, bunlardan sorumlu eş ile de temas ettireyim diye bir dünya yok.

Konu sahibinin asıl sınavı çocuk adolesan döneme girince başlayacak, o noktada facebook endişelerinin çok önemsiz kalacağını düşünüyorum. Kafasını duvarlara vurmak istemiyorsa eyleme geçmeli.

eyleme geçecek olsa böyle bilmem kaç tane konu açmazdı. tek derdi eşini takip etmek. herkes 50 kere yazdı, hem bireysel hem de ailece terapi almaları lazım hepsinin. en önce de çocuğun.
zaten önce çocuk bir doktora gitse doktora hepsinin durumunu çözecek çocuk üzerinden.

çocuğun annesiyle bu konu ile ilgili konuşması bile abes. 9 yaşında çocuğa ne ana babasının bu tip muhabbetlerinden.
şu an resmen arada kalmış hissediyordur.
Çocuğun yanında oraya niye baktın, senin sosyal medyanda bunlar niye çıkıyor diye kavga çıkarırsan ister istemez dahil olmuş olur.

Yok neymiş annesinin morali bozuldu diye kızı babasına götürmüş telefonu. Nasıl tepki verdi yine çocuğun yanında kim bilir?
KudrAlobar dediği gibi böyle koca diye ölüp biten, aklı fikri sadece onda olan kadınlarla, bu saçmalıklara sessiz kalan erkekler anne baba olmamalı. Tek başlarına ömür boyu yesinler birbirlerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…