- 22 Kasım 2018
- 140
- 178
- 53
- Konu Sahibi burcubahar0635
-
Instagram nasıl kullanılıyor bilmiyorum ama o kadarını anlatmaya gerek yok diye düşünüyorum ben olsam engeller geçerim o da zaten direnecek hali yok neticede engellenmiş yani. Normalde eşler arasında birşey saklanmasını doğru bulmuyorum ama bu saklamak bile sayılmaz çok lüzumsuz bir durumArkadaşlar selam,
Dün bir konu yüzünden komşularla polislik olduk.Şikayet için cep telefonumdan ben aradım.Polisler geldiğinde de beni geri aradılar fakat eşim çıktı telefona.Neyse dün kapıya geldi polisler ben de kapıya çıktım kucağımda bebeğimle, esas eşim konuştu polislerle.Bu sabah da kalktım ki dün kapıya gelen polislerden biri beni instagramdan eklemiş.Eşime söylemeli miyim yoksa engelleyip geçeyim mi.Bu nedir böyle çok sinirim bozuldu.
Arkadaşlar selam,
Dün bir konu yüzünden komşularla polislik olduk.Şikayet için cep telefonumdan ben aradım.Polisler geldiğinde de beni geri aradılar fakat eşim çıktı telefona.Neyse dün kapıya geldi polisler ben de kapıya çıktım kucağımda bebeğimle, esas eşim konuştu polislerle.Bu sabah da kalktım ki dün kapıya gelen polislerden biri beni instagramdan eklemiş.Eşime söylemeli miyim yoksa engelleyip geçeyim mi.Bu nedir böyle çok sinirim bozuldu.
Kesinlikle egmye sikayet edin. Bu nasil bir terbiyesizlik yaa.. Artik polislere de güvenilmiyor.
Şikayet etmelisiniz ki tekrarı olmasın.yuh artık kucağınızda bebek varmış.bu nasıl bir haysiyet ben şok.
Şikayet etmeyi düşündüm ama ne biliyim bu sefer de başımıza bela olur diye korkuyorum böyle bişeye cesaret eden yarın bigün kapıma dayanmayacağı ne malumBencede şikayet edin. Polise de guvenemiyeceksek kime guvencez
Fake. Konu sahibi bu tarafini düşünemedi. Yani polis, evli ve bebekli kadini takip edecek öyle mi? Insta'da nasil bulduğuna bile değinmeyeceğim.
Bence eşinden saklamamalısın. Evli çocuklu olduğun halde umrumda olmayıp bu cesareti olan insan yarın bi gün evine de gelir takip de eder hiçbir şey gizli kalmaz. Sonra eşin benden niye saklama gereği duydun der. Eşine söylesen ne olucak sanki adamı öldürücekmi sanki.
Olaya bak tam bir film senaryosu olsa oha deriz RTÜK e şikayet ederiz.
Ben böyle konularda fazla gevşeğim galiba. Eşim de böyle durumlarda aşırı gerilir ama yolda biri sarkıntılık etse dahi anlatırım. Aman bilsin etsin diye değil, gün içinde ne yaptın ettin muhabbeti dönerken anlatırım. Başıma böyle bir şey gelse kesinlikle söylerdim. Böyle şeyleri biz paylaşırız.
Artık devletin polisine dahi güvenemiyoruz demeyeceğim; lisede 14 yaşındayken okul çıkışlarında otobüse giden güzergâhta yunus polisleri olur sarkıntılık ederdi pislikler.
Yok artık!
O kişi olduğundan emin misiniz?
Bence söylemeyin direk engelleyin..
Şok şok şok.Aman allahım birisi konumun fake olduğunu anladı demek!kendinize başka yerde atraksiyon arayın lütfen, konuyu meşgul etmeyin tşkrlerFake. Konu sahibi bu tarafini düşünemedi. Yani polis, evli ve bebekli kadini takip edecek öyle mi? Insta'da nasil bulduğuna bile değinmeyeceğim.
Söyleme sil bence huzurunu bozmaArkadaşlar selam,
Tatlim 155 i arayinca isim ve cep telefonu numarasi aliyorlar sonrada kimi gorevlendirdilerse ona veriliyor isim , adres ve telefon bilgisiFake. Konu sahibi bu tarafini düşünemedi. Yani polis, evli ve bebekli kadini takip edecek öyle mi? Insta'da nasil bulduğuna bile değinmeyeceğim.
Geçen yıl,okulumuzun bahçe kapısından,Tatlim 155 i arayinca isim ve cep telefonu numarasi aliyorlar sonrada kimi gorevlendirdilerse ona veriliyor isim , adres ve telefon bilgisi
Konu sahibi yanlis bir bilgi vermemis
Arkadaşıma da kimlik sorma bahanesiyle polis sulu davranmışArkadaşım da savunma sanayinde çalışıyor kimliğini göstermiş sonra polisleri azarlamış zor kaçmışlar
Ay allah korumus , iyi ki baska yere degil de sizin okula girmis kuzuGeçen yıl,okulumuzun bahçe kapısından,
down sendromlu 4-5 yaşlarında bir kız çocuğu içeri girdi.
Öğretmen arkadaşlar haber verince,
İçeriye alıp 155'i aradım.
Okulun ve benim telefon numaramı alıp,
ekip yönlendirdiler.
Annesi uyurken evden çıkmış yavrucak.
Allahtan bulundu ailesi de,teslim edildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?