- 20 Şubat 2010
- 33.247
- 6.497
- 773
- Konu Sahibi burcubahar0635
-
Saf mısınız ya. Böyle şeyler öyle sık yaşanıyor ki haberinizin olmadığı belli.
Tabii ki söylemeyin eşinize. Engelleyin gitsin.
Bu nası bi üsluptur yahu oldu olacak bi de dövseydiniz.Evet her gün her saat ben ve etrafım bunları yaşıyoruz, garipsediğim için kusura bakmayın bidahakine sizden izin alırımSadece polisler de değil öğretmen, asker, doktor, avukat, iş adamı kimse karşıdaki evli bekar mı kendisi evli mi değil mi takmadan ilişki yaşamak istiyor.
Çarpık ilişkilerden geçilmiyor bu dünya. Hiç mi görmüyor, duymuyorsunuz?
Ayyy engelle gitsin oha yani polise.... eşine söyleme hiç.Arkadaşlar selam,
Dün bir konu yüzünden komşularla polislik olduk.Şikayet için cep telefonumdan ben aradım.Polisler geldiğinde de beni geri aradılar fakat eşim çıktı telefona.Neyse dün kapıya geldi polisler ben de kapıya çıktım kucağımda bebeğimle, esas eşim konuştu polislerle.Bu sabah da kalktım ki dün kapıya gelen polislerden biri beni instagramdan eklemiş.Eşime söylemeli miyim yoksa engelleyip geçeyim mi.Bu nedir böyle çok sinirim bozuldu.
Telefonunuza eklediğiniz bir numaranın, eğer instagram hesabı varsa, instagramda kişi eklemede bağlantısı olanlar kısmında çıkıyor.Insta'da nasil bulduğuna bile değinmeyeceğim.
Dediğiniz doğru,her meslek grubunun,bu kadar gömdünüz ama ben vefa borcumu ödeyeyim :)
iki kere başım sıkıştığında polise işim düştü.
birinde lisedeydim, taksiye bindim, şöför sapıtmıştı. şansıma trafik polisinden yardım isteme fırsatım oldu.
adamı, çocuk bu daha diye diye bir temiz dövdüler.
diğeri de geçen yıl doğunun güzide bir yerine turist olarak gittik. bilmem ne aşiretinin bilmem nesi bizden hoşlanmadı diye oturduğumuz yerden kaldırmaya çalıştılar.
biz şokta, adamlar eşimi itekleyince sivil polisler müdahale etti.
onlar gitti biz kaldık.
hatta sonra kalkarken arabamıza kadar geçirip oğluma oyuncak araba hediye ettiler. otele kadar eşlik ettiler.
her mesleğin iyisi kötüsü var. burada başımıza dert açanı anlatılıyor. ben çoğunluğunun iyi olduğunu, arada da karaktersizlerin olabileceğini düşünüyorum.
ama konudaki polis evli de çocuklu kadına sarkıntı olayım, diye itibarını tehlikeye atacak kadar salak mıdır gerçekten? yoksa instagramdan rastgele mi eklemiştir?
yada manyak bir karısı/kız arkadaşı vardır da niye bu kadın bu telefonda diye o mu merak edip eklemiştir? ki burada okuyoruz bu da bir ihtimal...
bilemedim. hemen meslekten men edip adamı asıp kesiyoruz :)
Tatlim 155 i arayinca isim ve cep telefonu numarasi aliyorlar sonrada kimi gorevlendirdilerse ona veriliyor isim , adres ve telefon bilgisi
Konu sahibi yanlis bir bilgi vermemis
konudaki polisi de bir ihtimal üzerine astık kestik zaten :)Dediğiniz doğru,her meslek grubunun,
iyisi de var,kötüsü de.
Ben de şimdiye kadar emniyet güçleri ile kişisel hiç bir problem yaşamadım.
Tam tersine muhatap olduklarımızdan yardım ve destek gördüm.
Bu platformda çoğu zaman dilimizin ayarı kaçıyor.
Sanal ortamın da verdiği bir rahatlıkla asıp,kesiyoruz insanları.
Tepkilerimizin dozunu ayarlamakta,
güçlük çekiyoruz.
Başka bir topikte de (dost kazığı-avukatlık ücreti) avukatlar yerden yere vuruluyor.
Bir arkadaş hızını alamamış,kendi olumsuz tecrübesinden yola çıkarak 'hepsi kan emiciler' demiş avukatlara ve ismini hatırlayamadığım bir meslek grubuna.
Bu kadar toptancı yaklaşımı ve genellemeyi,
'hepsini doldur çuvala,vur duvara' tavrını doğru bulmuyorum.
Biraz insaf,biraz ağzımızdan çıkanı kulağımız duysun diyorum.
Olay yerine giden ekibe şikayet eden kişinin telefonunu veriyorlar. Yani 155 i arayan kimse olay yerine giden ekip o kişiyi arıyor bir şikayetiniz olmuş diye: geçenlerde eşimi de gelen polisler aradılar çünküNe alaka siz 155 i ariyosunuz ..görevli gelen sizin numaranizi bilmezki ..bir polisin sahsi numarasini aramiyosunuz anlamadim ben ..baska bi iş var bu işte
Ben 2 yıldır 20 kez aramışımdır birinde de aramadılar. Büyük şikayet yaparsan mahkemelik olmak istiyorsan o zaman adresi veriyorsun karakola beraber gidip tutanak tutturuyorlar.Olay yerine giden ekibe şikayet eden kişinin telefonunu veriyorlar. Yani 155 i arayan kimse olay yerine giden ekip o kişiyi arıyor bir şikayetiniz olmuş diye: geçenlerde eşimi de gelen polisler aradılar çünkü
Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştırMune abla sorunum çözüldü konuyu kapar mısın teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?