Esime soylemeli miyim

• Konu Sahibi Konu Sahibi nil17
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nil17

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2025
102
4
11
36
Oncelikle esimle aram kotu bir suredir bosanmayi dusunuyorum ve bunun icin para biriktirmeye calisiyorum esimden once gorustugum evlilik dusundugum biri vardi esimde kendisinden haberdardi dun instagramdan beni eklemis esimle fotografim var profilimde esimin bas harfi var falan ne niyetle yapti anlamadim ama esimle aram kotu olsa da soylemeli miyim yoksa zaten bosanmayi dusunuyorsun suyu daha fazla bulandirma mi diyorsunuz ondan bisi sakliyor gibi olmakta hosuma gitmiyor nedense

Boşanma davasında bunu kullanır, bence eşinize söylemeyin. Cevap vermeyin o kişiye. Aldatmasanız bile aldatmışsınız gibi davranır. Boşanın sonra o adamla konuşmak isterseniz konuşursunuz. Boşanmayı isteme sebebiniz ne peki?

Evet bu hic aklima gelmedi tesekkur ederim daha once siddet uyguladi birkac kere benim ikinci evliligim esiminde oyle ikimizinde kizi var ama hem esimin kizi hemde esim kizima kotu davraniyor kac kere konustum duzelmiyor sebep bu

Söylemeyin diyeceğim ama bence sizin boşanmaya niyetiniz yok.
Ben kendim icin birikim yapmaya calisiyorum kizimdan aldigim nafakayi esimden aldigim parayi altin tl ne olursa kenara koyuyorum calismiyorum haliyle birden cocukla bosanmak parasiz olmuyor

Evet bu hic aklima gelmedi tesekkur ederim daha once siddet uyguladi birkac kere benim ikinci evliligim esiminde oyle ikimizinde kizi var ama hem esimin kizi hemde esim kizima kotu davraniyor kac kere konustum duzelmiyor sebep bu
Umarım en kısa sürede boşanır kendinizi ve kızınızı kurtarırsınız. Yaşadığınız durum için üzgünüm, çok geçmiş olsun.

Boşanmayı düşünüyorsanız neden eşinize şikayet edesiniz ki ? Amacınız kıskandırmak mı?
Yok kiskandirmak degil cok kiskanc biri de degil zaten icten ice bisi saklamis gibi hissediyorum ondan dogru mu yaptim bilemedim sizlere sormak istedim

Yok hayir herhangi bir iletisim yok dediginiz gibi cani sikilmis olabilir

Söyleme sil hatta engelleme. Engellenen listesine düşmesin. Boşanmasan bile söyleme.

Bu durumdan rahatsız olduğuna ve eşine söylemek istediğine göre hala kendini ona karşı sorumlu hissediyorsun demektir. Bence boşanmak isteyip istemediğini tekrar düşün sonradan pişman olacağın bir karar verme, söyleme konusuna gelince bence isteği sil gitsin söyleme boş yere huzursuzluk olmasın.

Şu durumda doğrusu isteği silmeniz. Böylece eşinize de açıklama yapmak zorunda kalmazsınız. Bir de evli kadına ne alaka istek göndermek ?

Ayni cati altinda oldugumuz icin sorumlu gibi hissediyorum biz severek evlendik ama esim beni kiracak cok fazla sey yapti en onemlisi siddet ve 4 yasindaki cocuguma kotu davranilmasi bu yüzden sevsem bile devam edemem ayni seyleri yillarca yasamayi goze alamam kizim icin

Şu durumda doğrusu isteği silmeniz. Böylece eşinize de açıklama yapmak zorunda kalmazsınız. Bir de evli kadına ne alaka istek göndermek ?
Esim telefonumu kurcalamaz tekrar gonderir ve esime denk gelir diye silmedim de yada esime soylersem gosterirm diye oyle kaldi

Asla söylemeyin her şey her yerde söylenmez zaten.
Yani aranız iyi olsa,gülerek kaldırabileceğiniz bir konu olsa ya da kıskandırmak için olsa anlarım
Ama belli olmaz kullanabilir bunu.
Ayrıca çocuğa kötü davranmak ve şiddet uygulamak dediğiniz yerde ben de ipler koptu iğrenç bir adam eşiniz.
Umarım en kısa sürede kendinizi kurtarırsınız.
Eski kırığınıza gelince şimdilik bir şey yapmayın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…