Esime soylemeli miyim

• Konu Sahibi Konu Sahibi nil17
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allahim çocuğunuza cok üzüldüm ya. Napiyorsun eşinizin kizi kac yasinda?

Ayni cati altinda oldugumuz icin sorumlu gibi hissediyorum biz severek evlendik

Siz iyi misiniz? Kendinize gelin. Şu sosyal medyadan gelen istekleri ne kadar ciddiye alıyorsunuz. Al tarafı bir istek atmış bunu silmek zor degil ama sizin derdiniz kocanız olduğu için bunu gösterip kıskandırmak istiyorsunuz gibi geldi ama elinizde patla bunu bilin.

Biz evlenmeden once calistigim is yerime geldi birkac kere bu kisi sozle rahatsiz etti beni evlenicem falan dedim ikna olmadi esim gorusmek zorunda kaldi falan falan boyle bir durum oldugu icin kararsiz kaldim

Kimseye bir şey söylemeden boşanın ama uzunca bir süre erkeklerden uzak durun kızınızı madur etmemek adına.
Yok biktim zaten kimse ile uğraşmak istemiyorum tek derdim kizimi saglikli bir sekilde buyutmek

Biz evlenmeden once calistigim is yerime geldi birkac kere bu kisi sozle rahatsiz etti beni evlenicem falan dedim ikna olmadi esim gorusmek zorunda kaldi falan falan boyle bir durum oldugu icin kararsiz kaldim

Kızınıza kötü davranan kocanıza karşı sorumlu hissetmenizde ayrı ilginç. Ya canınız heycan istiyor yada kocandan boşanmak istemiyorsunuz.
Yani günde bir çok istek alan kadın var. Hepsi her şeyi kocasına iletmiyor.

Evet bu hic aklima gelmedi tesekkur ederim daha once siddet uyguladi birkac kere benim ikinci evliligim esiminde oyle ikimizinde kizi var ama hem esimin kizi hemde esim kizima kotu davraniyor kac kere konustum duzelmiyor sebep bu
Boşanın bir dakıka düşünmeyin

eee bunun da nıyetı var gıbı

Esim telefonumu kurcalamaz tekrar gonderir ve esime denk gelir diye silmedim de yada esime soylersem gosterirm diye oyle kaldi
Tekrar göndermesini istemiyorsan engelleyeceksin. Bekar bir sürü insan varken evlilere göz diken veya evliyken aklı başkasında olan herkes midemi bulandırıyor. Siz yolu baştan kesin kimse o cesareti bulamaz. Sizin uğraşmanız gereken başka problemleriniz var.

Ekleyen zat-ı muhteremi engellemeye ne dersiniz. Sonuçta evlilik aktiniz devam ediyor. Boşanacaksanız ve diğeriyle bir temasınız olmadıysa söylememize de gerek yok derim.

Ha bir de kızınıza davranışları var tabi. Öyle her şeye boşan diyen biri değilim ama boşanmalısın. Kızlarıma bırak üveyi, öz babaları böyle davransa s.çarım bacağına.

isteği kabul etmek ve eşinize söylemek yapacagınız en buyuk hata olur boşanma isteğinizi o olaya baglayabilir hatta sizi ihanetle bile suclayabilir istek atanı engelleyin eşinizede birsey soylemeyin olurda boşanırsanız dahi eski x aşkınızla kesinlikle görüşmeyin evli kadına yazan adamdan ben sadakat beklemem güvenemem yani böyle insanları hayatınıza sokmayın hatta selam dahi vermeyin

Aileniz var mi ? Biran once kurtulun oda adamdan ve kizindan lutfen kiziniza laf soyletmeyin kurtulun pisliklerden

Kızınız adına çok çok üzüldüm. Ne olur kendinize ve kızınıza bunu yaşatmayın.

İstek meselesine gelince, zaten sorunlu biriymiş, silin gitsin.

İki evlilik yapmış birinin ve dahası iki yanlış evlilik yapmış birinin, yüksek ihtimalle ereksiyon halinde gönderilen saçma sapan ve boş istediğin nedenini anlayamaması gerçekten inanılmaz inandırıcı,
Allah kızınızı iyilerle karşılaştırsın, kötülerden ve özellikle kıt akıllılardan korusun.

Söylemek istemenizin sebebi kıskandırmaksa erkekler böyle durumlarda kıskançlıktan çok soğuma hissediyor. Evli kadına istek atan adamdan da kimseye hayır gelmez isteği sil eşine de söyleme. yarın öbür gün en ufak boşanma konusunda sebebi bu diyecek çünkü kızınıza kötü davrandığını asla kabul etmeyecek. Lütfen eşinin kızına kötü davranmasına izin verme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…