- Konu Sahibi Saklamakutusu
Gorümcen güvenilir biriyse herkes öğrenince sizin bildiğinizi sağlayabilecek biriyse bence söylemeyin.Ama görumceyi eşinizle konuşması konusunda da cesaretlendirin sonuçta ne olur ne olmaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim görümcem de arkadaş gibi. Eşim kızmaz diye tahmin ediyorum hatta belki de iyi ki söylememişsin der çünkü o da istiyodu boşanmasını ama yine de tedirgin oluyorum
Bi kaç ay kendimi toparlamak istiyorum dava sonuçlanırsa geri gönderemezler diye düşünüyo şu an başka bi şehirde ama ileride buraya gelecek bi ev ve iş bulana kadar bizimle kalacak o da ayrı bi dert tabi ama kalma konusunu eşimle geçen yıl konuşmuş ve istemediğimi söylemiştimBahsetmeyin tabii ki ama bu uzun süre gizli kalacak bir şey değil ki şimdi söylemese bile boşanınca öğrenilecek eninde sonunda saklayamaz ki. Nerede kalacak görümceniz çalışıyor mu evi, var mı? daha önce de annesine çıkmış gelmiş boşanınca da ben boşandım deyip gelecek mi anlayamadım ben sonradan haber vermesi daha kötü olmaz mı.
Bi kaç ay kendimi toparlamak istiyorum dava sonuçlanırsa geri gönderemezler diye düşünüyo şu an başka bi şehirde ama ileride buraya gelecek bi ev ve iş bulana kadar bizimle kalacakBahsetmeyin tabii ki ama bu uzun süre gizli kalacak bir şey değil ki şimdi söylemese bile boşanınca öğrenilecek eninde sonunda saklayamaz ki. Nerede kalacak görümceniz çalışıyor mu evi, var mı? daha önce de annesine çıkmış gelmiş boşanınca da ben boşandım deyip gelecek mi anlayamadım ben sonradan haber vermesi daha kötü olmaz mı.
Canım sana güvenmiş söylemiş, şöylede birşey var ki görümcen daha ayrılmadan evinize geldiğinde kovmuşlar bir nevi boşansa eve almazlar belkideMerhabalar. Buraya yeni üye oldum hemen konuya geçmek istiyorum. 6 yıllık evliyim ve birlikte oturuyorum kv ve kp ile iyi anlaşıyoruz çok şükür. Küçük görümcem bugün aradı ve eşiyle anlaşmalı boşanacağını ve dava açtıklarını söyledi ama bundan ailelere bahsetmeyecek çünkü daha önce de boşanmak için geldiğinde abileri bağırıp çağırıp geri gönderdiler. En son geçen yıl boşanmak için geldiğinde büyük abisi zoraki gönderdi yine. Eşim hariç destek çıkan olmadı. Şimdi görümcem boşanacak ama kimseye bahsetmek istemiyo benden eşime de söylemememi istedi arada kalmasın kimse yüklenmesin diye yani abisi eşime de laf söylemesin diye çünkü abisi eşime yüklendiği zaman eşim sesini çıkartamıyo sırf anne babasıyla birlikte oturuyo diye aksi halde abisi gelip gitmeyi keser de annesi üzülür diye. Sizce eşime boşanma konusundan bahsetmelimiyim