bu durumu saklama gibi bir seçiminiz olmamalı. acıyı herkes yaşamalı. kv niz hangi akla hizmet saklama gereğinde bulunuyor anlamadım. ama aşık olduğunuz adama bunu yapmayın alın karşınıza konuşun. kocanızı bu yalan dan dolayı kaybetmeyin. eminim ki duyunca size karşı tavrı değişecektir.. Kendinize yapılmasını istemediğiniz davranışları başkalarına yapmayın lütfen..Merhaba arkadaslar size birsey danisacagim.
Birkac hafta once kayinpederimin kanser hastasi oldugu ogrendik. Ancak bunu kayinvalidem ben ve esimin bir abisi biliyor. Esimin durumdan haberi yok. Ben bilmesi gerektigini bunun onu hakki oldugunu babasiyla daha kaliteli zaman gecirmek isteyebilecegini dusunuyorum. Ancak kayinvalidem beni ona soylemem konusunda cok kez tembihledi ama ben vicdan azabi duyuyorum. Ben boyle bir durumda olsak bunu bilmek isterdim. Sizce ne yapmaliyim kayinvalidemin soyledigi gibi uzulmesin diye soylememelimiyim yoksa vicdanimi dinleyip soylemelimiyim .
KEsinlikle söylemelisin. Geçtiğimiz günlerde kayınpederim kalp krizi geçirdi bir hafta yoğun bakım vE by-pass oldu. Bu süreçte görümceme söylememeye karar verdiler sütü kesilir diye. Ben iki gün dayanabildim. Sonuçta babası. Kayınvalidemlere dedim ben böyle sorumluluk alamam eşim nenkadar çocuğuysa görümcem de çocuğu aradım herşeyi anlattım. Çok da metanetli durdu.Merhaba arkadaslar size birsey danisacagim.
Birkac hafta once kayinpederimin kanser hastasi oldugu ogrendik. Ancak bunu kayinvalidem ben ve esimin bir abisi biliyor. Esimin durumdan haberi yok. Ben bilmesi gerektigini bunun onu hakki oldugunu babasiyla daha kaliteli zaman gecirmek isteyebilecegini dusunuyorum. Ancak kayinvalidem beni ona soylemem konusunda cok kez tembihledi ama ben vicdan azabi duyuyorum. Ben boyle bir durumda olsak bunu bilmek isterdim. Sizce ne yapmaliyim kayinvalidemin soyledigi gibi uzulmesin diye soylememelimiyim yoksa vicdanimi dinleyip soylemelimiyim .
kesinlikle bilmeli ben olsam bana soylemeseler asla affetmezdimMerhaba arkadaslar size birsey danisacagim.
Böyle konuların saklanması hiç doğru degil kesinlikle abisi ile konuşun ve eşinize birlikte söyleyin. Belki tedavi sürecinde babasının yanında olmak isteyecek kv saçmalamış ki büyük abi bu yükü tek başına kaldıramaz.Hastaninda haberi yok. Kayinvalidem esimin uzulmesini istemiyor. Hastaligin kacinci evresi ne kadar yayilmis henuz bilmiyoruz yarin ikinci kez biyopsi olacak. Abisi hasteneye goturup getiriyor. Uzun sure saklanabilecek bir mevzu degil iyi olur diyemi dusunuyor bilemiyorum. Beni uyarmis olmasa coktan anlatmistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?