rabbim onun sabrını veriyor;siz söyleyin kısıtlı bi zaman dilimi zaten hem kendini alıştırsın babasının yokluğuna hem de içlerinde kalanlar vardır belki paylaşmak istediği
Merhaba arkadaslar size birsey danisacagim.
Birkac hafta once kayinpederimin kanser hastasi oldugu ogrendik. Ancak bunu kayinvalidem ben ve esimin bir abisi biliyor. Esimin durumdan haberi yok. Ben bilmesi gerektigini bunun onu hakki oldugunu babasiyla daha kaliteli zaman gecirmek isteyebilecegini dusunuyorum. Ancak kayinvalidem beni ona soylemem konusunda cok kez tembihledi ama ben vicdan azabi duyuyorum. Ben boyle bir durumda olsak bunu bilmek isterdim. Sizce ne yapmaliyim kayinvalidemin soyledigi gibi uzulmesin diye soylememelimiyim yoksa vicdanimi dinleyip soylemelimiyim .
Merhabalar öncelikle Allah sifa versin.ben annemi kanserden kaybettim 1 yıl önce. Eğer kanser teşhisi konulduysa 2. Biopsi nedenistendi. Sanırım ilk biyopside tam olarak teşhis konulamadı. Şimdi hastanın haberi yok ama biyopside kanser olduğu kesinleşirse bundan bir sonraki asama PET e girecek. Bir tür tarama testi. Kanser başka yerlere yayılmış mi vsHastaninda haberi yok. Kayinvalidem esimin uzulmesini istemiyor. Hastaligin kacinci evresi ne kadar yayilmis henuz bilmiyoruz yarin ikinci kez biyopsi olacak. Abisi hasteneye goturup getiriyor. Uzun sure saklanabilecek bir mevzu degil iyi olur diyemi dusunuyor bilemiyorum. Beni uyarmis olmasa coktan anlatmistim.
Siz nasıl öğrendiniz? Kv sizinle mi paylaştı, yoksa mecburen mi söylemek zorunda kaldı? Ama her nasılsa, sonuçta artık biliyorsunuz. Ben olsam eşime söylerdim. Sonuçta onun babasıHastaninda haberi yok. Kayinvalidem esimin uzulmesini istemiyor. Hastaligin kacinci evresi ne kadar yayilmis henuz bilmiyoruz yarin ikinci kez biyopsi olacak. Abisi hasteneye goturup getiriyor. Uzun sure saklanabilecek bir mevzu degil iyi olur diyemi dusunuyor bilemiyorum. Beni uyarmis olmasa coktan anlatmistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?