Hastaninda haberi yok. Kayinvalidem esimin uzulmesini istemiyor. Hastaligin kacinci evresi ne kadar yayilmis henuz bilmiyoruz yarin ikinci kez biyopsi olacak. Abisi hasteneye goturup getiriyor. Uzun sure saklanabilecek bir mevzu degil iyi olur diyemi dusunuyor bilemiyorum. Beni uyarmis olmasa coktan anlatmistim.
Başınız sağolsunÖncelikle Allah şifa versin. Ben annemi iki ay önce kanserden kaybettim malesef. Annemde ilk öğrendiğinde hepimize söyledi fakat küçük kardeşim askerde olduğu için kesinlikle hiçbiriniz söylemiceksiniz dedi. Biz önce tamam dedik bir kaç ay söylemedik kardeşime. İnsan öyle zamanda duygusal bakıyo olaya. Annem ne derse öyle olsun diye söylemedik başta. Sonra eşim uyardı bizi. Evet duygusalsınız ama mantıklı düşünün kardeşinizinde bilmeye hakkı var,kendinizi onun yerine koyun. Bırakın bilsin bayramda izin alsın gelsin belkide annesiyle geçireceği son bayramı sizin yüzünüzden geçiremeyecek ve ömür boyu size kırgın kalacak dedi. Bizede mantıklı geldi. Bi şekilde söyledik ve geldi. Gercekten annemle geçirdiği son bayram oldu. Bencede bilmeli eşiniz kesinlikle. Evet üzülecek,kahrolacak ama ne olursa olsun bilmeli. Sonraki pişmanlıklar daha ağır gelir yoksa. Kusura bakmayın çok uzun oldu ama bende böyle bir olayı yeni yaşadığım için olayın ciddiyetini anlayıp söylemeniz gerektiğini düşündüğüm için detaylı anlattım.
Başınız sağolsun anneciğinizin mekanı cennet olsun inşallahÖncelikle Allah şifa versin. Ben annemi iki ay önce kanserden kaybettim malesef. Annemde ilk öğrendiğinde hepimize söyledi fakat küçük kardeşim askerde olduğu için kesinlikle hiçbiriniz söylemiceksiniz dedi. Biz önce tamam dedik bir kaç ay söylemedik kardeşime. İnsan öyle zamanda duygusal bakıyo olaya. Annem ne derse öyle olsun diye söylemedik başta. Sonra eşim uyardı bizi. Evet duygusalsınız ama mantıklı düşünün kardeşinizinde bilmeye hakkı var,kendinizi onun yerine koyun. Bırakın bilsin bayramda izin alsın gelsin belkide annesiyle geçireceği son bayramı sizin yüzünüzden geçiremeyecek ve ömür boyu size kırgın kalacak dedi. Bizede mantıklı geldi. Bi şekilde söyledik ve geldi. Gercekten annemle geçirdiği son bayram oldu. Bencede bilmeli eşiniz kesinlikle. Evet üzülecek,kahrolacak ama ne olursa olsun bilmeli. Sonraki pişmanlıklar daha ağır gelir yoksa. Kusura bakmayın çok uzun oldu ama bende böyle bir olayı yeni yaşadığım için olayın ciddiyetini anlayıp söylemeniz gerektiğini düşündüğüm için detaylı anlattım.
ben olsam söylerdim. abisi biliyor ve kardeşi bilmior sacma. abisi neden söylemiyor?Merhaba arkadaslar size birsey danisacagim.
Birkac hafta once kayinpederimin kanser hastasi oldugu ogrendik. Ancak bunu kayinvalidem ben ve esimin bir abisi biliyor. Esimin durumdan haberi yok. Ben bilmesi gerektigini bunun onu hakki oldugunu babasiyla daha kaliteli zaman gecirmek isteyebilecegini dusunuyorum. Ancak kayinvalidem beni ona soylemem konusunda cok kez tembihledi ama ben vicdan azabi duyuyorum. Ben boyle bir durumda olsak bunu bilmek isterdim. Sizce ne yapmaliyim kayinvalidemin soyledigi gibi uzulmesin diye soylememelimiyim yoksa vicdanimi dinleyip soylemelimiyim .
Merhaba arkadaslar size birsey danisacagim.
Birkac hafta once kayinpederimin kanser hastasi oldugu ogrendik. Ancak bunu kayinvalidem ben ve esimin bir abisi biliyor. Esimin durumdan haberi yok. Ben bilmesi gerektigini bunun onu hakki oldugunu babasiyla daha kaliteli zaman gecirmek isteyebilecegini dusunuyorum. Ancak kayinvalidem beni ona soylemem konusunda cok kez tembihledi ama ben vicdan azabi duyuyorum. Ben boyle bir durumda olsak bunu bilmek isterdim. Sizce ne yapmaliyim kayinvalidemin soyledigi gibi uzulmesin diye soylememelimiyim yoksa vicdanimi dinleyip soylemelimiyim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?