- 2 Ekim 2018
- 1.356
- 2.365
- 53
- 35
- Konu Sahibi olmuyorsensiz
-
Aslında basit değil sürekli huzursuz beni sürekli yönlendirmenin peşinde bnde kendimden taviz vermeyen biriyim sanırım bunu çekemiyorne oldu kv ile ? basit bişeyse söylemeyin.
Ya sadece suratım düştü noldu noldu deyip duruyor uzatma diyorum yok illa söyletecekYavrum evde nasıl bir duygu durumu-tavir ile geziyorsun da esin 3 gündür sana "birşey mi oldu?" diye sorup duruyor?
Yaaa o anda sanki dilim tutuluyor hep sonradan gelir aklım başımaŞu vaktinde gerekli tepkileri vermeyip sonra napsam acaba? Diye düşünmüyor musunuz?
Asıl ben ne yorum yapsam? Hatta yorum yapsam mı? Bilemiyorum.
Annesine şikayet eden çocuklar gibi.
Kv'm bana laf soktu,kocama söylesem mi?
Ağzınız,diliniz,iradeniz yok mu sizin?
18 yaşında oğlum var ilerde bana :
-Anne eşime böyle yapmışsın, dese, ki inşallah dedirtmem,
-Oğlum senin karın konuşamıyor mu da seninle bana haber gönderiyor derim,başka da bir şey demem.
Bi kaç defa tekrar ettilaf sokma dedigin tam olarak nedir?
ben kucuk seylerin kucuk kalmasindan yanayip. dallandirip budaklandirmaya cokta gerek yok eger kucuk biseyse. bekleyin, tekrarlarsa anlatin esinize.
bakalım yarın burda bi teyzesi var hasta onu bakmaya gelecek oturup konuşsam mııÜstünden çok zaman geçmiş, bence kv direkt konuşup siz halledin.
en çok bu konudan muzdaribim desem bu yaz eşimle cok zor zamanlar atlattik oyle böyle degil ama neyse oğlum cok cok zor uyuyan bir çocuk uyanirsada yikar ortaligi kurban bayraminda oglumu cok zorlukla uyuttum neyse o arada küçük görümcem geldi 42 yaşında ! bizim cocuklarla bagris cigris derken ben sessiz olun dedim ama kendi kizima neyse aradan 2 ay geçti kv aradi birgun eee görümcen sana kırılmış sebep dedim çocuklara oyle demisim yuzune bakmamism bla bla ... dedim anne neden kendi soylemiyor çekinmiş benden yaşca küçüğüm bile yani insanlar derdi kiminle ise onunla çözsün koca kv ile olacak is değil ben de bu konuda cok dolmuşum bi cirpida yaziverdimŞu vaktinde gerekli tepkileri vermeyip sonra napsam acaba? Diye düşünmüyor musunuz?
Asıl ben ne yorum yapsam? Hatta yorum yapsam mı? Bilemiyorum.
Annesine şikayet eden çocuklar gibi.
Kv'm bana laf soktu,kocama söylesem mi?
Ağzınız,diliniz,iradeniz yok mu sizin?
18 yaşında oğlum var ilerde bana :
-Anne eşime böyle yapmışsın, dese, ki inşallah dedirtmem,
-Oğlum senin karın konuşamıyor mu da seninle bana haber gönderiyor derim,başka da bir şey demem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?