Eşime söylersem güveni sarsılır mı?

yani esim sans oyunu oynuyor diye konu açsanız bir ton laf yerdi esiniz surda bağımlı olacak, şöyle de şöyle yap diye.. bence hoş bir şey değil. bütün bağımlılıklar da bu şekilde başlıyor söyleyeyim..

Herkes kumar bagımlısı diye yaftalamış sizide bu kadar duyar kasmaya gerek yok.
Şans oyununda şansınızı denemişsiniz ve kazanmışsınız.
Elbette ev köy satan bağımlıları saymazsak hiçte bir zararı yok bu yaptığınızın. Oynamak oynamış ve oynamışsınız kimseye düşmez eleştirmek. Sorunuza gelince
Eşinize söylemek zorunda değilsiniz biriktirdim der verirsiniz kocasından gizli tencere tava alan kadınların yaptığından bir farkı yok küçük sırrınızın

Kazansın veya kaybetsin büyük veya küçük adı şans idda vs ne ise artık kumar oynayıpta iflah olan mutlu olan tek bir insan tanımadım.
İyi bişe olsa Rabbim haram kılmazdı.

Hangi şans oyunu bu

Eşinin tavrından değilde kendi gidişatından kork bence

Kızabilir.Bence siz çok bulasmadan artık bırakın bu işlerin sonu olmuyor.

Birisinin kazanmasi icin birilerinin kaybetmesi lazim,o kazanilan parada kimbilir hangi coluk cocugun ,kadinin gozyasi vardır..

Eşiniz Güzel karşılamaz. Onun onay vermediği şekilde para kazanmışsınız.
Ben çok korkarım haramdan. Ne kendi, ne çocuğumun boğazından geçirtmem.
Harama bulaşacak olduktan sonra para kazanmak kolay. Amaç helalinden rızk kazanmak.

Ufak dediğiniz bu oyun bir bağlımlılık. Zaten böyle böyle başlıyor kumar şans oyunları. Erkeklerde kumar oynarken büyük oynayarak başlamıyor önce kazanmaları onları gaza getiriyor sizi getirdiği gibi. Eşiniz yapsaydı bunu kızardınız bence. Ben eşinizin yerinde olsam kızardım kesinlikle.

Tahmin ettiğim gibi. Konu sahibi yine siteye girip kendi konusuyla ilgilenmemiş. Gerçekten ayıp ediyorsunuz bakın neler yazmış insanlar. Yeterli yorum aldıysanız bari sağ olun diyip konunuzu kapattırın da insanlar boşu boşuna havaya konuşuyormuş gibi yorum yapmasınlar…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…