- 16 Mayıs 2022
- 2.129
- 4.988
- 63
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
Valla bilmiyorum benim çenem durmaz hem içim rahat etmez söylerdimBen korkardım, sürekli oynamaya devam ederse diye tepki verirdim ama benim tepkilerim büyük değil sürekli aynı şey tekrarlamadığı sürece. o da aynısını benim için düşünüp kızmıştı. ben kendimi biliyorum , birşeye bir dönem kafayı takar sonra sıkılırım, devamı gelmez zaten sürekli kazanmanın imkansız olduğunu biliyorum, o oyunun bi düzeni var neden bana sürekli para versinler ki diye düşünüyorum.
Haklısınız oynadığım dönem güzel bir heyecan yapıyor bazıları geliyor diğer kuponlar ucu ucuna kaybediliyor olabilirdi diye tekrar oynuyorsn.Eşinizin kızmasının o küçük paraları kaybettiğinizden dolayı değil bağımlılık olabileceğinden dolayı olduğunu tahmin ediyorum. Ve kızmakta ne kadar haklı olduğunu tekrar oynayarak göstermişsiniz. Bence yine kızar. Ayrıca bir not bağımlı olmaya başlayanların savunması hep zaten ufak paralar kafa dağıtmak içindiiii sıkıldığım dönemdi vs vs diye bahanelerle oluyor.
Ama eşim çok tuhaf biri
Bu konuda çok yanlış bir algınız var bence. Diğer şeylerden sokulup bırakmışsınız ama bunu bırakamayacaksınız belki nereden biliyorsunuz. Sonuçta aylar sonra dönmüşsünüz oynamaya bir kez bile olsa.Haklısınız oynadığım dönem güzel bir heyecan yapıyor bazıları geliyor diğer kuponlar ucu ucuna kaybediliyor olabilirdi diye tekrar oynuyorsn.
Ama bir dönem birşeye kafaya takıp sonra sıkılıp bırakıyorum bunu da bıraktım artık eşimin arkasından baya gizli işler çeviriyormuş gibi hissettim
Ben de arada yapıyorum bunu ama para yatırmadanBundan 7-8 ay önce şans oyunu oynamıştm eşime söyledim ilk birşey demedi ama sonra para kaybedip tekrar oyuna para atınca bak çok kötü bozuşuruz diye kızdı bende bir daha oynamadım, bu arada ufak bir paraydı, en fazla 200 tl kaybetmiştim.
Şimdi son 2 haftadır yine aklıma geldi, evde tüm gün inzivaya çekildiğim bir dönem , sınava çalışıyorum. kafa dağıtmak için ufak ufak oynadım, zararım olmadı, kârım da olmamıştı. Eşime de söylemedim birşey sanmasın diye çünkü kaybedersem de oynamayacaktım, zaten fazla param da yok. Kendi hesabımda 2. el satıp kazandığım paralar duruyordu.
Neyse , ben bugün bizim için baya iyi sayılabilecek miktarda kazandım. Tabi gaza gelip tekrar oynamayacağım ki bu para da gitmesin. Bunu eşime söylemek istiyorum , hatta paraya ihtiyacı var ona vermem lazım. Ama eşim çok tuhaf biri ne tepki vereceğini hiç kestiremiyorum. Belki de güzel karşılar bilemiyorum ama onun ruh hali tuhaf. Yani bana karşı büyük bir tavırda alabilir. Soğuk bile davranabilir. Yabancıymış gibi buz gibi kesildiği dönemleri olmuştu ben şok oluyordum, böyle seven biri bir anda nasıl değişiyor diye. İşte ondan korkuyorum yine böyle bi hale girerse diye.
Bana söylense kötü karşılardım.Bundan 7-8 ay önce şans oyunu oynamıştm eşime söyledim ilk birşey demedi ama sonra para kaybedip tekrar oyuna para atınca bak çok kötü bozuşuruz diye kızdı bende bir daha oynamadım, bu arada ufak bir paraydı, en fazla 200 tl kaybetmiştim.
Şimdi son 2 haftadır yine aklıma geldi, evde tüm gün inzivaya çekildiğim bir dönem , sınava çalışıyorum. kafa dağıtmak için ufak ufak oynadım, zararım olmadı, kârım da olmamıştı. Eşime de söylemedim birşey sanmasın diye çünkü kaybedersem de oynamayacaktım, zaten fazla param da yok. Kendi hesabımda 2. el satıp kazandığım paralar duruyordu.
Neyse , ben bugün bizim için baya iyi sayılabilecek miktarda kazandım. Tabi gaza gelip tekrar oynamayacağım ki bu para da gitmesin. Bunu eşime söylemek istiyorum , hatta paraya ihtiyacı var ona vermem lazım. Ama eşim çok tuhaf biri ne tepki vereceğini hiç kestiremiyorum. Belki de güzel karşılar bilemiyorum ama onun ruh hali tuhaf. Yani bana karşı büyük bir tavırda alabilir. Soğuk bile davranabilir. Yabancıymış gibi buz gibi kesildiği dönemleri olmuştu ben şok oluyordum, böyle seven biri bir anda nasıl değişiyor diye. İşte ondan korkuyorum yine böyle bi hale girerse diye.
Allah seni yaa kazandığım para iyi dedin bende 20-30 bin bekliyorum bu kadar aksiyon 2 bin lira içinmydiSöyleyip kötü örnek olmak istemedim aslında o kadar da fazla değil ama şuan için bizim için iyi söylemeye değer eşimle benim durumumdakiler içinzengin olamadık 2bin küsür tl
İyi bi para kazandınız ya şimdi, sizin bidaha oynamama ihtimaliniz yok. Mesele para değil bağımlılık, eşinizden ancak sağlam bi uyarı alırsanız o korku sizi durdurabilir. Yoksa bağımlı olmuşsunız bile.Bundan 7-8 ay önce şans oyunu oynamıştm eşime söyledim ilk birşey demedi ama sonra para kaybedip tekrar oyuna para atınca bak çok kötü bozuşuruz diye kızdı bende bir daha oynamadım, bu arada ufak bir paraydı, en fazla 200 tl kaybetmiştim.
Amaç burada içten içe kazanıldığını göstermek mi acaba?Bundan 7-8 ay önce şans oyunu oynamıştm eşime söyledim ilk birşey demedi ama sonra para kaybedip tekrar oyuna para atınca bak çok kötü bozuşuruz diye kızdı bende bir daha oynamadım, bu arada ufak bir paraydı, en fazla 200 tl kaybetmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?