Eşime söylersem güveni sarsılır mı?

Ay çok merak ettim ne kadar kazandınız?
Söyleyip kötü örnek olmak istemedim aslında o kadar da fazla değil ama şuan için bizim için iyi söylemeye değer eşimle benim durumumdakiler için zengin olamadık 2bin küsür tl

Aynısı size yapılsa ne tepki verirdiniz ?
Ben korkardım, sürekli oynamaya devam ederse diye tepki verirdim ama benim tepkilerim büyük değil sürekli aynı şey tekrarlamadığı sürece. o da aynısını benim için düşünüp kızmıştı. ben kendimi biliyorum , birşeye bir dönem kafayı takar sonra sıkılırım, devamı gelmez zaten sürekli kazanmanın imkansız olduğunu biliyorum, o oyunun bi düzeni var neden bana sürekli para versinler ki diye düşünüyorum.

Helal haram işlerinden anlamam, kimsenin içtiğine, yediğine de karışmam ama bu kumar işinden nefret ederim. Sanki kazanılan paralarda bir sürü çocuğun hakkı var gibi gelir. Sevmem yani oynayanı da. Ayrıca hastalık bu biliyorsunuz inşallah.

Eşinize söylemeden verin bence vicdanınız rahat eder mi bilemedim hele bir de oradan gelen paralara haram olarak bakıyorsa hepten yazık adama harcadığı zaman gerçi onun değil sizin günahınız olur muhtemelen adam bilmediği için

Kumar bağımlısısınız tedavi olmazsanız boşanma aşamasına gelirsiniz
Bağımlı denecek düzey yok bence 8 ay önce birkaç kez oynadım bir de şimdi 2 haftadır arada bakıyorum zaten fazla param yoktu biterse hiçbir şekilde oynayamam hele de kendi aldığım para değilse dokunmuyorum yani eşiminde kartı, parası da hepsi bende ama şükür o kadar delirmedim

Bir yıl içerisinde eşiniz sizi bir kere yakalamış siz üstüne iki kez belki daha çok kez oynamişsiniz tehlike çanları çalıyor gibi geldi bana

Bir yıl içerisinde eşiniz sizi bir kere yakalamış siz üstüne iki kez belki daha çok kez oynamişsiniz tehlike çanları çalıyor gibi geldi bana
Eşim yakalamadı ilk ben söylüyordum şunu oynadım şunu yaptım diye anlatıyordum ama ufak bir bağımlılık oluyor oynadığım süre içerisinde, bırakınca sorun yok inşallah bıraktm bugün itibariyle

Umarım dediğiniz gibi olur bu arada eşinizle tabi ki güven problemi olur. Şimdi kendi adıma düşünüyorum eşim benden habersiz yine birkac kez oynasa güvenmezdim. Bu çok kötü bir bağımlılık lütfen kendinize ve evliliginizde bunu yapmayın orası bataklık

Kötü örnek olmak istemiyorum , kazandığım şeyde istenirse 2 dk da yok olur orda ama burda durmam gerekiyor biliyorum
Bence tadında bırak ya birde işin haram boyutu var. Bundan 5 sene öncesine kadar böyle düşünmezdim ye gitsin derdim ama şimdi düşününce yüce mevlam kötü bir şey olmasa haram kılmazdı. O yüzden tadını kaçırmadan o 2 bin tl yi biriktirdiğini söyle ve adamın tadını bozma bence. Böyle tatlı tatlı başlıyor sonradan acısı çıkıyor bu işlerin, gel vazgeç bu sevdadan.

Konunuza gereken cevapları diğer üyeler vermiştir zannımca ama ben şuna değinmek istiyorum sizi görmüşken. Sık sık konu açıyorsunuz insanlar emek verip size yorum yapıyor ama hemen her konunuzu yorumsuz bırakıp bir şey demeden çekip gidiyorsunuz. Sonra yeni konu açtığınızda sizi görüyoruz tekrardan. Çok dikkatimi çeken bir durum bu ve bence hoş değil. Çünkü konularınıza genelde yorum yapan biriyim ve hem bana hem de diğer yorumculara ayıp ettiğinizi düşünüyorum. Umarım bu konunuzda da aynı tutumu sürdürmezsiniz.

Dürüstçe her şeyi anlatmalısınız. Yetişkin bir kadınsınız. Her davranışın bir sonucu vardır , siz de sonuçlarını göze almışsınız ki ; eylemi gerçekleştirmişsiniz.

bağımlı olma yolundasınız. dikkat edin. kumar kötü bir şey. uzak durun. vermek istiyorsanız biriktirdim dersiniz. 2 bin bi ev hanımının biriktiremeyeceği bi meblağ değil çünkü. fakat lütfen uzak durun

Soyleyin yoksa guveni sarsilir, simdi soylemezseniz cunku bir daha oynayip kaybedeceksiniz

Özür dilerim, tavsiye niteliğindeyse okuyup dikkate alıyorum bazen cevap veremesem de

Bence adım adım bağımlılığa gidiyorsunuz. Ilk oynadiniz tamam oynamayacam dediniz. Sonra bir daha oynayıp ne kar ne zarar yaptınız ve orda sey demişsiniz esime demedim kaybetsemde oynamayacaktım. Sonra şimdi bidaha oynayıp elinize iyi para geçmiş . Hep yapmayacam, oynamayacam deyip oynuyorsunuz.inşallah sonu kötü olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…