- 12 Temmuz 2006
- 57.562
- 219.945
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi jigglyypuff
Kararınız ne yönde olur bilemem, Allah hakkınızda hayırlısı neyse onu nasip etsin fakat ilk kez şiddet görmemişsiniz öncesi de varmış, bir erkek dövmeye alışmışsa, ister ayrı evde oturun, ister annenizin eli üstünüzde olsun malesef dövmeye devam edecektir, sizinle evliliği sürdürmek istiyorsa sizinde niyetinizde bu yöndeyse kesinlikle tedavi olmasını şart koşun, önce tedavi olmaya başlamalı.oğlum yanımda tabiki asla bırakmam.bugün sanki bunları duymuş gibi geldi oğlunu almaya tamam dedim bu olaylar olduktan 2 gün sonra beni aramıştı zaten annemin gazına geldim evimizi tutalım istersen sen gelip gitme ben giderim diyekonuşmanın sonunda nerdesin sen dedim annemi işten almaya gidiyorum dedi bende ipler koptu tabi...gene boşancam falan deyip kapattım.1hafta geçtikten sonra amcasıyla geldi gene tartıştık ertesi gün babası annemi aramış boşansınlar böyle gelinmi olur falan diye annesinin küfürlerine karşılık vermişim diye (ohhhhhhhhhhhhh iyi yaptım hiç pişman değilim içimde patlamadı) .herneyse bugün gelince tekrar konuştu benimle adam tek olunca sorun olmuyo dediki tamam evimizi tutalım görüşme sen her şartını kabul ediyorum dedi. peki dayak olayı ne olcak dedim gerekirse doktora gideriz beraber dedi açıkçası ne olumlu ne olumsuz hiçbirşey söylemedimkafam pekte karışık değil ama beni zorlayan şuan maddi konular.annem mali müşavir ankara merkezde kendine ait ofisi var durumu iyi yani o daha önceden demiştiki tamam eşyalarını ben alırım uygun fiyatlıda bir ev tutarız bize yakın gözümüz üstünüzde olur dedi bu dayak olayı ilk değil çünkü ne karar vereceğimi bilemedim.