Eşime uzaklaştırma aldım ama...

Tam bir manyak eşiniz.

Peki erkek arkadaşlarınızı neden ayrıntılı biliyor isim olarak, bulabiliyorsa haklarında ayrıntılı birşeyler bilmesi lazım.

En hasarla atlatırsınız bu süreci umarım, karşınızda haysiyetsiz bir insan var çünkü. Yalan, iftira herşeyi yapabilir.
O zamanlar sosyal medyam vardı eşimden önce. İlk tanıştığımız zaman hepsini oradan bulup silinen yazışmaları indirmişti unutmamış isimlerini. Bir tanesi iş yerinden zaten. Allah onu iftiralarında boğsun beni de kurtarsın bu pislikten...

Hangi insan karısının eski erkek arkadaşlarıyla irtibat kurup boşanma davasında şahit olmasını isteyebilir ki? Üstelik o kadından bir çocuğu varken! Midem bulanıyor düşündükçe... Nasıl bu kadar ahlaksızlık yapabilir...

Hangi insan karısının eski erkek arkadaşlarıyla irtibat kurup boşanma davasında şahit olmasını isteyebilir ki? Üstelik o kadından bir çocuğu varken! Midem bulanıyor düşündükçe... Nasıl bu kadar ahlaksızlık yapabilir...
Sonuçta evlilikden önce bu sevgililer.aldatmadiniz ya.
Arasın dursun boşverin hiç bisey çıkmaz o işten.hem kimse de eski sevgilisinin kocasına şahit olmaz.
Sizi korkutup vazgecirmeye çalışıyor.hiiiçç takmayın.

Sonuçta evlilikden önce bu sevgililer.aldatmadiniz ya.
Arasın dursun boşverin hiç bisey çıkmaz o işten.hem kimse de eski sevgilisinin kocasına şahit olmaz.
Sizi korkutup vazgecirmeye çalışıyor.hiiiçç takmayın.
Benim bildiğimi bilmiyorki... Ben de bir şey çıkmaz diyorum da eş kişisinin yaptığı davranış daha çok aklıma takılıp rahatsız eden. Yani her şey beklenir nu adamdan :(

Benim bildiğimi bilmiyorki... Ben de bir şey çıkmaz diyorum da eş kişisinin yaptığı davranış daha çok aklıma takılıp rahatsız eden. Yani her şey beklenir nu adamdan :KK43:
Amaaan boşverin yolunuza bakın.iyi olsaydı zaten boşanmazdınız.

Sizi haysiyetsiz hayat yasiyor ile suclamayi planliyorsa evet yapar,yaparlar. Bu su demek, evlilikte sizin de kusurunuz oldugunu ispatlayip,aklinca, mevcut durumda vereceklerini vermemeyi,velayet ile caninizi yakmayi, yapabilirse de-hayal olsa da-sizden tazminat koparmayi planliyor. Esinizi tanimam. Tanimam da gerekmiyor. Simdiye kadar yaptiklari bu anlamlari cikariyor. Cocugunun annesi kismina cok takilmayin. Cunku o, cocugunu da sizin gordugunuz gozle gormuyor. Yani, onun acisindan yaptiklarinda ahlaki bir sorun yok. Size yillar onceki bir davayi hatirlatayim,vesikali bir hayat kadini cocugunun velayetini aldi. Hakimin tek serhi isini yaptigi yer ile cocugun yasadigi yer ayri olacakti. Yani,o dunya ile muhattap olmayacakti cocuk. Cunku,cocuk kucuk anneye muhtac. Kadin da bu isi devletin kayitlarinda kalarak yapiyor. Demem o ki, cok ileri geri zekali esiniz sizi iffetsizlikle suclarken biraz gercek dunya davalarina baksa. Cocugunuzu hirpaladiginiza dair delili var mi? Akil noksanligi, tehlikeli ruhsal rahatsizliginiz var mi?Yoksa, gecmis olsun hic birsey yapamaz. Ama ugrastirir. Dik durun. Firtana yeni basladi. Ama cabuk bitecek inanin.

Hiç korkmayın benim eski eşim neler neler dedi sustum allahından bulsun dedim. Benle ilgil en iyi bildigi sey dağınık ve pasaklı olmam velayeti alacağıma getirdi. Hic bi açım yok daginikliktan sebep( burdaki bi cok uye hic bisey yapamaz dedi ) kendisinin cok acigi var bosandi halde evimde oturdu, psikolojik siddet ,çocukla ilgilenmeme, nafaka ödememe, neler neler hiç korkmayın kaybetmeyi kabul edemedikleri için boyle ler allahinda bulsun sizin eski eşi bizde benim eski esimde

Hiç korkmayın benim eski eşim neler neler dedi sustum allahından bulsun dedim. Benle ilgil en iyi bildigi sey dağınık ve pasaklı olmam velayeti alacağıma getirdi. Hic bi açım yok daginikliktan sebep( burdaki bi cok uye hic bisey yapamaz dedi ) kendisinin cok acigi var bosandi halde evimde oturdu, psikolojik siddet ,çocukla ilgilenmeme, nafaka ödememe, neler neler hiç korkmayın kaybetmeyi kabul edemedikleri için boyle ler allahinda bulsun sizin eski eşi bizde benim eski esimde
Şu an oturduğunuz ev kira değil miydi ? Bir de yanlış hatırlamıyorsam biriken elektrik, doğalgaz faturalarını ödemiştiniz değil mi ?
Sizin mahkeme sonuçlandı mı ? Nafaka veriyor mu artık ? Nasıl geçiniyorsunuz ?

Hicbir şey yapamaz. Onu tanımadan önceki hayatınız rahatsız ediyorsa bunu evlenmeden önce düşünecekti. Evlenmeden önceki yaşadıklarınızla sizi suçlayamaz. Şu an yaralı bir hayvan gibi bilinçsizce saldırılar yapacak sadece. Siz güçlü duruşunuzdan ödün vermeyin. Her saçma hareketi size boşanma kararınızın ne kadat doğru bir karar olduğunu hatırlatsın sadece.

Şu an oturduğunuz ev kira değil miydi ? Bir de yanlış hatırlamıyorsam biriken elektrik, doğalgaz faturalarını ödemiştiniz değil mi ?
Evet ev kira yüzsüz kirasını benim ödedim evde oturdu faturaları odesin diye verdim paraları yemiş.ekonomik yaptırım yaptı bikac ay once birikmis 850tl dogalgaz fatura odedim.altından kalkamam sandı çok şükür altından kalktım.ailesi anne kızkardeşi falan benle görüşmek istedi kabul etmedim 2 hafta geçmedi dağınık olduğun için velayeti alabilirim tehdit alma dedi kusbeyinli bitti kabul etseler benim kadar enayi yok bulamadılar.çocukara bakabileceklerinden değil boyun eğmek için asla boyun egmiycegim bu köylü kurnazlarina

Nafaka vermiyor issiz sırf canımı sıkmaya uğraşıyor . Eticaret yapiyorum allaha şükür ucu ucuna herseyi yetistiriyorum ama eticaretede vergi geliyormuş allah büyük bakalım.

Yaşadıklarınızdan çok güçlü olduğunuz anlaşılıyor. Eminim ilerde daha güzel şeyler olacak.
(tv de haberlerde kadin cinayeti cok fazla olunca guzellikle olsun dedim iyilikten maraz dogdu)insaallah zahmetten sonra hayirlisiyla ferahlika tez vakitte kavusurum.Çok tesekkur ederim dualarinizi esirgemeyin 🙏

Arabasını satıp bankaya koymuştu parayı. Kredi çektiğime dair belge var tabi.
Krediyi eşinize hesaptan mı aktardınız eşden mi verdiniz ?
İyi bir avukat bulun tedbir nafakası aşsın hesaplara bloke koysun ,dımdızlak borçlarla kalmayın

Krediyi eşinize hesaptan mı aktardınız eşden mi verdiniz ?
İyi bir avukat bulun tedbir nafakası aşsın hesaplara bloke koysun ,dımdızlak borçlarla kalmayın
Hesabına aktardım diye hatırlıyorum. Bloke koymaya gerek yok eşiniz çok uyanık aktarmıştır çoktan demişti avukatım.

Size hem cok uzuluyordum hem de bosanmayacaginizi dusunuyordum. Yolunuz, bahtiniz acik ve aydinlik olsun demeye geldim.

Back
X