Eşim'e Vasiyetim

Ama aile mezarları varya ben onlardan bahsediyorum.
Ki bizim var ve orada elin kadınıyla yan yana yatmak istemem açıkçası napim elimde değil :)

Annenizin mezarına gitmeye gerek yok babanız evinde ikinci eşiyle yaşamış olacak zaten.Ortada sindirelecek bi durum olmayacak ki.

Çok eşlilik olayını siz yanlış anlamışsınız bence biraz.2.evlilik yapan herkes harem kurmuş mu oluyor bu durumda çok çirkin bi itham bence bu dediğiniz

Aile dediğiniz kocanızsa o nereye isterse oraya gömülüyorsunuz..kendi ananız babanız bile karışamıyor.Buyüzden önemli benim için adam direk babamın yanına gömsün daha iyi :)

Benim için önemli olan şey çocuklarımın arada bir de olsa rahat ziyaret edebileceği, bir fatiha okuyabileceği yerde olması.

Artı cesedimin tek parça olması ve gömülebilmek bile bir nimet bana göre.

Düşen Malezya uçağı hala bulunamadı, yakınlarının gömülebilecek bir cesetlerine bile ulaşamadı insanlar. Patlamalarda kolu bir yerde, kafası bir yerde insanların.

Benim ölümle ilgili tek arzum, evimde (hastanede delik deşik olmadan) ve tek parça ölmek, sonrasında otopsilik bir durum olmaması...

Hayır görüntü harem gibi.2 kadın arada bir erkek yatıyor.

Tabi ki haremlik bir durum yok ama o görüntü kafamda bunu uyandırıyor işte.

Görüntü kötü , yakışıksız bir durum bence.

İyi de şu anda da mezarlıklarda erkek kadın bölümü diye ayrım yok ki
Tanımadığınız 2 erkeğin arasında da yatabilirsiniz...

Kıskançlıktan ziyade aile mezarlığında ben yatarken bitane daha getirip yanıma gömsün istemiyorum:) Buyüzdende seçenek sundum, babamın yanına gömsün o halde, kendi bilir:)

Mümkünse defnederken insanlara eziyet olmayacak bir yere gömüleyim. Bir de hava güzel olsun, millet toprağa çamura bulanmasın. Ölümümü düşününce hep aklıma bunlar geliyor.

Yanında bir katil de yatabilir, tecavüzcü de. Bunu seçemiyoruz. Ölüp gittikten, kendi kıyametim koptuktan sonra bunlara takılmam.

Ama aile mezarları varya ben onlardan bahsediyorum.
Ki bizim var ve orada elin kadınıyla yan yana yatmak istemem açıkçası napim elimde değil :)
Yani düşününce çok hoş bi durum elbette değil ama bakınca her ikisi de aileden.Mantıksız da değil çok.
Olmasın tabi öyle bi şey güzel düşünelim

Öldükten sonra insanın zaten dünya ile ilişkisi kesiliyor ki canım mezara gidince bence insanın değil kocasını anasını babasını görecek mecali kalmaz diye düşünüyorum kalpler bir olsun boşver birde ben evlenmem diyen adama inanmıyorum hani kadınlar beklerde erkekler maalesef beklemez

Evet ama bu farklı. Adam 2 karısının arasında kendi isteyerek yatıyor. Tanımadığı insanlar arasında değil ki. Ne olursa olsun bence yakışıksız bir durum.

Sizin durumunuz kıskançlık gibi geldi bana dayınız iki kişi arasında olacak ya eşiniz de aynısını yaparsa... Eşiniz sizden önce ölürse siz bir daha evlenseniz ne olur acaba bunu da düşündünüz mü :)

Evet ama bu farklı. Adam 2 karısının arasında kendi isteyerek yatıyor. Tanımadığı insanlar arasında değil ki. Ne olursa olsun bence yakışıksız bir durum.

İyi de ikisi de karısı
Biri karısı diğeri metresi filan olsa neyse :)))

Evet canım bunuda düşündüm..
Büyük konuşmayı sevmem ama ben birdaha evlenmeyi düşünmem, o enerjiyi çocuklarımın geleceği için harcardım..12 yıldır evliyim, nasip bukadarmış diye düşünürüm..

Bende arada düşünürüm. İstediğim ise Allah hakkımda nereyi hayırlı görüyorsa ora olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…