Eşim'e Vasiyetim

Hayır görüntü harem gibi.2 kadın arada bir erkek yatıyor.

Tabi ki haremlik bir durum yok ama o görüntü kafamda bunu uyandırıyor işte.

Görüntü kötü , yakışıksız bir durum bence.
Yani bilmiyorum bana yakışıksız gelmedi.Dediğim gibi iki kadın da adamın ailesi neticede.

Ayrıca mezarlığa hiç mi gitmediniz birbirini tanımayan bir sürü insan yanyana yatıyor.Mahrem yok ki ortada artık çürüyecek bedenler var sadece

Sizin olmaz ama sevdiklerinizin olur..

Benim yakınım ölse, acaba şu an kabir azabı çekiyor mudur, namaz, oruç vs borcu kalmış mıydı? Bir günahı var mıydı diye umurumda olurdu.

Sağında kim var, solunda kim var diye değil.

Çok büyütmeyin bence, ibadetlerinize devam edin...

Evet ama bu farklı. Adam 2 karısının arasında kendi isteyerek yatıyor. Tanımadığı insanlar arasında değil ki. Ne olursa olsun bence yakışıksız bir durum.

İyi de çözümün nedir cherry?
Adamı ikiye bölüp yarısını birinin, yarısını diğerinin yanına mı gömsünler?

İki kadından da çocukları olduğunu düşün. Çocukların hepsi de benim annemin yanına gömülecek diyor. Nasıl çözüm buluruz buna?

Oralar yatak değil toprak olduğu için yakışıksız bir durum yok bence.

Bu hayatta en sevdiğim şey asla asla şunu yapmam dememek. Hayat öyle bir yere getirir ki insanı yapmam dediğim ne varsa bir bakmışsın her şeyi yapmışsın. Neyse bu konular derin konular :)

Kız bu kadar ince düşünme valla erken yaşta gidersin öteki tarafaa
Kıskançsın anladıkta bu kadar da olma bee
Ağzını hayra aç

Ben olsam ben de istemem, kocayı geçtim benim annem babam gelecek mezarıma.Niye başka bir kadınla aynı yerde yatayım ki..
benim işlevim olmasa da annem müsade etmez zaten.mevzu adamın evlenip evlenmemesi değil ama Bu durumda Hoş birşey değil bence

Kız bu kadar ince düşünme valla erken yaşta gidersin öteki tarafaa
Kıskançsın anladıkta bu kadar da olma bee
Kıskançlıkmı ki bu ya ? :) valla düşnünce bana gurur yapıyorum gibi geliyor, ne alaka aile mezarliğinda başka kadınla yatcama gider tontiş babama sarılır yatarım daha mantıklı..normalde ben değil o kıskançtır oysaki

sacma bir muhabbet olmus

Kıskançlıktan ziyade aile mezarlığında ben yatarken bitane daha getirip yanıma gömsün istemiyorum:) Buyüzdende seçenek sundum, babamın yanına gömsün o halde, kendi bilir:)

hala gömsün diyorsun. ölümü düşüneceğine yaşamı düşün. seni seven koca bırak da senden kalana kendi karar versin.

Eşim 2.eşi alsa o mezarda ters döner gırtlağına çökerdim..
İstemem öyle yanımda 2.eşi gitsin başka yerde gömülsün..
Aynen öyle abla
Valla isterseniz taşlayın ben benim adama evlenme dedim bile

Mezarlıkta kimin yanında yatacağımızı zaten seçemiyoruz ki. Eşinizin 2. karısının yanında yatmak mı daha rahatsız edici yoksa bir seri katilin veya teröristin mi? Tartışılır

Hiç de bunu oturup düşünmem. Yaşamı düşünmek daha güzel değil mi?

eşin ile ailen veya gerıde kalanlar bırlıkte karar verırler benım bıldıgım kadarıyla.
sen madem vasıyet et de baska yer olursa şansına küsersın artık. genelde ıstenılen oluyor ama para ve yer ayarlanınca,
bazı mezarlıklarda yer de kısıtlı oluyor o yuzden önceden aıle mezarlıgı alanlar da var. pahalı bır olay cunku bu, kefen parası falan bırıktırıyor hani yaşlananlar.

Arkadaşlar eşiniz siz ve eğer evlenecekse tekrar ikinci eşi hepiniz öldükten sonra bir şey yapamayacaksınız yani bu kıskançlık niye ben anlamadım? Gönül ister tekrar evlenmesinler ama eşi öldükten sonra evlenmeyen erkeklerin sayısı çok az....

Şimdi bu dayının diğer tarafta 2 eşi birden mi olacak alın size kıskançlık konusu

Anneannem de tutturdu memlekete gömün beni diye. Buradan 10 saatlik yol. Anneanne yapma etme kim gelecek orada başına dua okuyacak diyoruz yok anlamıyor. O da toprak bu da toprak. Ne farkediyor anlamıyorum.

Baska kadınla öldükten sonra mezarda fanfinifon yapmiycakk esiniz, sizi dıslamıycaklar da, kocanız mezarda ona ilgi de göstermeyecek. Gereksiz bi dertlenme olmus

arada mezarını zıyaret ettıgı soylenılır ölmüşlerin ama bunu duymuştum.
mesela ölunce rakı getırın falan dıyenler var arada gıdıp rakı verır onun cocukları akrabaları falan o hesap bu da. arada mezarına geldıgınde yan komşuları kim eski karısı yenı karısı.
iki kadın bırbırıne denk de gelır kıskanırlar da hep hehehe çekişmelı olur olaylar.
benım oyle bır talebım olmazdı sanırım bu konuyu düşünmedım ama mezar parası gerektıgını ve her mezarlıkta yer olmadıgını biliyorum.

ben öldükten sonra tamamen ölemeyeceğimi düşünüyorum.
Yani söyle ruhum geride bıraktıklarım için, hayat için üzüleceğimi sanıyorum .
Ve vasiyet yerinde .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…