Eşim'e Vasiyetim

Eşim 2.eşi alsa o mezarda ters döner gırtlağına çökerdim..
İstemem öyle yanımda 2.eşi gitsin başka yerde gömülsün..
Aile mezarlığı diyorum ama yaa

Huri mevzusuna girmiyorum bile

Ha işte ozaman direk babamın yanına şutlasın beni..

Bana hic garip gelmedi senin bu dedigin. Bende esime dedim, eger genc ölürsem, ailemle konus gömülecegim yeri dedim. Ama Türkiyeye götürmesinler dedim. Kizimin yeri yurdu belli oldugu bi yasta ölürsem eger, o karar versin. Esime bisey diyemem, evlenir tekrardan hayat kurar ki bence olmasi gerekende bu zaten. O yüzden ailem veya kizim karar versin.

Ben de sigara,çakmak,nescafe,misafir şekeri,lokum çok çok götürdüm.

Allah iyiliginizi versin..Guldurdunuz beni Dusunmeyin bunlari.. Hayat bu kime neyi nasil getirecegi hic belli olmaz..Allah gecinden versin ama belki esiniz sizden once vefat etti ne bileyim dunya hali belki ikiniz ayni anda vefat ettiniz.. Allah askina takilmayin anin tadini cikarin..
Allah hayirli saglikli uzun omurler versin size...

bedenin nerede oldugu cok onemli degil bence asıl olan ruh cunku ama iki esin arasında gomulmeyi istemekde garip geldi acıkcası illa yanyana olmak zorundalarmı aynı mezarlıkta farklı yerlere gomulsunler nede olsa hepimiz aynı yere gidicez

Ya zaten normalde böyle bir şeyi pek cesaret eden olmaz, ailelerin kabristanı ziyaret edeceği açısından...
Ama dayısı neden böyle bişi istemiş anlayamadım...
Benim babannem babam 5 yaşındayken ölmüş...
Sonra dedem evlenmiş...
Sonra dedem de öldü, ilk eşinin yanına değil üstüne gömüldü...
Şimdi üvey babannem ben öldüğümden beni de oraya gömün diyor
Babamda diyor ki ben bunu kendi anneme yapamam diyor

Ne bilim kıskançlık işte bana göre
Sonrası da önemli tabiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…