- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.137
- 598
- Konu Sahibi Pa-NickYok
-
Eşim 2.eşi alsa o mezarda ters döner gırtlağına çökerdim..
İstemem öyle yanımda 2.eşi gitsin başka yerde gömülsün..
Aile mezarlığı diyorum ama yaaMezarlıkta kimin yanında yatacağımızı zaten seçemiyoruz ki. Eşinizin 2. karısının yanında yatmak mı daha rahatsız edici yoksa bir seri katilin veya teröristin mi? Tartışılır
Hiç de bunu oturup düşünmem. Yaşamı düşünmek daha güzel değil mi?
Huri mevzusuna girmiyorum bileŞimdi bu dayının diğer tarafta 2 eşi birden mi olacakalın size kıskançlık konusu
Anneannem de tutturdu memlekete gömün beni diye. Buradan 10 saatlik yol. Anneanne yapma etme kim gelecek orada başına dua okuyacak diyoruz yok anlamıyor. O da toprak bu da toprak. Ne farkediyor anlamıyorum.
Ha işte ozaman direk babamın yanına şutlasın beni..Arkadaşlar eşiniz siz ve eğer evlenecekse tekrar ikinci eşi hepiniz öldükten sonra bir şey yapamayacaksınız yani bu kıskançlık niye ben anlamadım? Gönül ister tekrar evlenmesinler ama eşi öldükten sonra evlenmeyen erkeklerin sayısı çok az....
Aile mezarlığı diyorum ama yaa
Hiçte inanmıyorum evlenmeyeceklerineKabul etmem ben bunu..
Ben dedim bile ama evlen dedim,kim ne yapacak beni dedisen öyle zannet didim
Ay valla pek hoşsunuz. Hepiniz ölüp gideceksiniz o adamdan size bir hayır gelmeyecek oradaGene olmaz kocamı paylaşmam o kadınla.
Yaşam kadar ölümüde düşünsem olmazmı? Ki bence hepimiz düşünmeliyiz..hala gömsün diyorsun. ölümü düşüneceğine yaşamı düşün. seni seven koca bırak da senden kalana kendi karar versin.
Abla sesli güldüm yaGene olmaz kocamı paylaşmam o kadınla.
Ya işte bunlar temenniler, az önce de dedim iki dua okusun ona da razıyımAy valla pek hoşsunuz. Hepiniz ölüp gideceksiniz o adamdan size bir hayır gelmeyecek orada
Benimki asla evlenip başıma bi bela daha almam diyorHiçte inanmıyorum evlenmeyeceklerine
Aman iki dua okusun bari ona da razıyım
arada mezarını zıyaret ettıgı soylenılır ölmüşlerin ama bunu duymuştum.
mesela ölunce rakı getırın falan dıyenler var arada gıdıp rakı verır onun cocukları akrabaları falan o hesap bu da. arada mezarına geldıgınde yan komşuları kim eski karısı yenı karısı.
iki kadın bırbırıne denk de gelır kıskanırlar da hep hehehe çekişmelı olur olaylar.
benım oyle bır talebım olmazdı sanırım bu konuyu düşünmedım ama mezar parası gerektıgını ve her mezarlıkta yer olmadıgını biliyorum.
Hiçte inanmıyorum evlenmeyeceklerine
Aman iki dua okusun bari ona da razıyım
Ay valla pek hoşsunuz. Hepiniz ölüp gideceksiniz o adamdan size bir hayır gelmeyecek orada
Ya zaten normalde böyle bir şeyi pek cesaret eden olmaz, ailelerin kabristanı ziyaret edeceği açısından...Ağzını hayra aç
Ben olsam ben de istemem, kocayı geçtim benim annem babam gelecek mezarıma.Niye başka bir kadınla aynı yerde yatayım ki..
benim işlevim olmasa da annem müsade etmez zaten.mevzu adamın evlenip evlenmemesi değil ama Bu durumda Hoş birşey değil bence
Ne bilim kıskançlık işte bana göreKıskançlıkmı ki bu ya ? :) valla düşnünce bana gurur yapıyorum gibi geliyor, ne alaka aile mezarliğinda başka kadınla yatcama gider tontiş babama sarılır yatarım daha mantıklı..normalde ben değil o kıskançtır oysaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?