Eşime ve bana yapılan haksızlık

Errrrrkeg ailesi yapmak zorunda çünkü.

erkek anneleri isyanda

bende 2 tane var,

2sine 1er ev 1er araba alayim diyorum, sonra uyaniyorum falan iste

Oo geçmiş olsun, batmışsınız siz.
Bende bi tane, şimdiden biriktirmeye başlasam 30 sene sonrasına kadar bir ev alsam işte ancak.
Sonra gelip gelin "Iıı bu da ev mi, beğenmedim" diyormuş, o saat satarım evi pavyonda yerim.

Ahahah ne olacak ben söyleyeyim. Biz evlenirken bir çöp bile almadılar ya da bir iğne bile almadılar (bayılıyorum bu tabirlere bi de şeye bana az altın yapdılar) halbüsi bakireydim falan diyecekler

Eşiniz bu durumu kabul ettiyse ve ses edemiyorsa, sizi üzmek istemem ama durumlar sandığınız gibi, eşinizin size anlattığı şekilde olmayabilir. Bazı erkekler karılarına güç gösterisi yapmayı severler. Bilmediğiniz ayrıntılar vardır, emek sermaye ilişkisi sandığınız gibi olmayabilir.

Yine de okuduğum kadarıyla imkanınız var ve o evi satıp ya da kiralayıp başka bir ev geçebilirsiniz.

ben okudum yaa bir kaç konu var o şekilde...
ama %98 yorum "az beklenti çok huzur" / "aileye güvenerek mi evlendiniz" olduğu için artık çok açılmıyor.

Adamın donlarını yıkayacaksam, yatağına gireceksem karşılığı olmalı diyor zaar.

Yine dediğimiz noktaya geliyoruz hakkının yenilmesine rağmen ses çıkarmayıp tekrar işe dönen bir eşiniz varsa yapacak bir şey yok.

Eşin yapacak ne yapacaksa. Sen istediğin kadar çırpın onlara ulaşamazsın.

Eşin böyle sessiz yapılıysa değişmez. Bişey de diyemez. Ya bunu göze alıp devam edeceksin ya da böyle hır gür şamata yaşayacaksınız.

ağzı iyi laf yapan erkek ile evleniyorlar bol vaad veren ama hepsi yalan olan sonra gerçek yüzlerine şamarı vuruyor
kanmayın sizde araştırın soruşturun öyle evlenin erkeğin konuştuğu % 90 yalandan ibaret bu zamanda parası ve ailesi ile övünüyorsa
salak olmayın

Kendilerinin olmayan evi satamazlar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…