- 10 Ağustos 2009
- 26.179
- 18.334
- 823
- Konu Sahibi curlyhair95
anaların erkek doğurması gurur kaynağı mesleği olmayan erkek de dert hem aileye hem hanıma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 yıl önce 5 bin 2 yıl sonra 4 bin mi bu adamın maaşı?2 yıl almadığı parayı 5 binden hesaplasan 120 bin eder. Bir ev tadilatı mutfağı banyosu falan o civarda tutar zaten. Üstüne düğün yapıp eşya almışlar. Kirayı hiç saymadım bile.
Abiden beklentisi olmasa konu sahibi evlenmezdi eşiyle muhtemelen.Gidip kendi ayakları üzerinde durmak işine gelmemiş eşin, abisinin yanında kalmayı tercih etmiş.
Eğitimi falan da yok muhtemelen, neyi yakalıyor artık?
Onu bildiği içinde duruyor durduğu yerde.
Abinin yanında çalışmasa borç harç evleneceklerdi çok büyük ihtimalle. Verdikleri kira da cabası.
Fazla fazla faiziyle hesapladım. onda bile konu sahibi borçlu çıkar alacak verecek ortaya dökülürse.2 yıl önce 5 bin 2 yıl sonra 4 bin mi bu adamın maaşı?
Her türlü harcanan para verilmesi gereken paradan fazladır bence zaten
Konu sahibi gereksiz gazlıyor kendini
Bi konuda sa eşine hak verdim
2 ay önce kabullenip evlenip evlenince dırdır etmeye başlasa eşim ben de noluyoruz olurdum
2 ay sonuçta altı üstü toplamda 60 gün
Bana da öyle geldi.Abiden beklentisi olmasa konu sahibi evlenmezdi eşiyle muhtemelen.
yav susayım söylemeyim diyorum ama kimse söylemiyor. Ne anlaşması ne ayrılması. İstemiyor ki ayrılmasını. Kadın resmen bakmış abiler eltiler iyi lüks yaşıyor. Kocası da aile işi demiş. Konu sahibi sanmış ki bunlar evlenince aynı hayatı yaşayacaklar, lüks içinde yaşayacagım piyango vurdu sanıyor.. Aaa o da ne kocası çalışan çıkmış. Tadilattı evdi nakitti toplayınca zaten adamın hakkından kat kat fazla çıkıyor ama o firdevs hanıma dönüşeceğini sanıyordu, 2 ayda bu kadar para istiyom bana para verin haksızlıkkkk diye kıvranmasının başka bir açıklaması yok.anlaşma ile verirdin erkeğe beyanını onlardan maddi olarak ayrıldıktan sonra seninle evlilik yoluna girerim diye anlaşma yapman gerekirdi sevgili öğretmen hanım,
Adam da bi acayip zaten. Ağlamak ne allasen. Abi yanımda dursun da başına iş açmasın gözüm üzerinde olsun diyor olabilir.Bana da öyle geldi.
Beklenti karşılanmayınca da hayal kırıklığı yaşamış, hırsını da eşinden çıkarıyor.
Eşinin yerinde olsam çok farklı tepkilere veririm ama yazık ağlamış o da.
Bunun ailesi yapmış bu sayfiklariniAdamlar evinizi vermiş, tadilat yapmış, eşyanızı almış sizi evlendirmiş. Daha ne gibi vaatler vardı da yapmadılar?
Kimin ailesi yapmış? Abi yapmış işte.Bunun ailesi yapmış bu sayfiklarini
her zaman abilerinin sözlerine güvenerek evleneceği zaman hakkını verecekler dedim sabrettim, sabrettik . evlilik yolunda ise belirli bir rakam verildi ve o rakamla ev tadilatı + mobilya alındı beyaz esya halı perde vs bizdendi kız tarafından. Eşim ve ailesi eskiden çok kötü ve yoksul bir hayat yaşamışlar fakat şuan durumları oldukça iyi istedikleri her şeyi alabilecek durumdalar fakat gün geldi çattı bizim evliliğimize ve kiradaki evlerine kaldık kiracı çıktı biz oturduk
Ya o kadar çok ayrıntı var ki sormak istiyorum sorsam da cevap alamıyorum diye soramıyorum.
Kaçtı muhtemelen. Kız okuyosan burayı burdan sana ekmek çıkmayacak. Sen anneni arkadaşlarını falan ara onlarla çekiştir abileri onlar sana aynen cnm yaa derlerKudrAlobar ben mi yanlış anladım? Birde konu sahibesi neden ban??? Öğretmen hanım noktalama işaretlerini yutunca
![]()
KudrAlobar ben mi yanlış anladım? Birde konu sahibesi neden ban??? Öğretmen hanım noktalama işaretlerini yutunca
![]()
Kendisi de kör aşık....hiç mi düşünmemiş Afgani, Suriyeliyi teeee başından kiraya versin çıksın.birilerine sizin kalbinizin kötülüğü ruh hastası falan demiş.
Sen yanlış anlamışsın.KudrAlobar ben mi yanlış anladım? Birde konu sahibesi neden ban??? Öğretmen hanım noktalama işaretlerini yutunca
![]()
Abiye helal olsun o zman...kesin sen calismadin ben senin bu eksiklerini yapacağım demişti, o para almadığı dönemi kapattı.Sen yanlış anlamışsın.
Belirli bir rakam verildi ev tadilatı+mobilya dediği abinin yaptığı
Beyaz eşya, halı ve perdeyi de kız tarafı yapmış.