- 19 Mayıs 2020
- 47.689
- 214.304
- 598
- Konu Sahibi Kupecicegi
-
Normalde aldatmaya tavrım bellidir, ama bu adam aldatsa kızmam. Zerre kızmam. Kızanı öpsünler.Tabiki cinsellik çok şey. Evlilik cinselliğin resmilestirilmesi değil mi zaten? Yemek yemeden durabilir misiniz mesela ya da su içmeden? Cinsellikte içgüdüsel. Adam cinselliği dışarda arasa kıyameti koparirsin ama.
Sen aldatıyorsun anlaşılan eşini. O kadar kolay demek kiNormalde aldatmaya tavrım bellidir, ama bu adam aldatsa kızmam. Zerre kızmam. Kızanı öpsünler.
Kolay değil işte. Başıma senin gibi biri gelmesi lazım. Kolay bulunan cins değilsin, herkes senden iyidir.Sen aldatıyorsun anlaşılan eşini. O kadar kolay demek ki
ikisi de olabilir. Sadece yapamamak değil yapmak istemiyorum pekevet evliliğin en önemli unsuru cinsellik.
ah ah nişanlılık çok zor. boş bulduğum her anda adamın üzerine atlıyorum. dayanamıyorum doyamıyorum sevdiceğime. evlenelim rahat vermicem adama çok istiyorum seviyorum.
ha bu arada ben de vajinusmustum artı zar aldırma ameliyatı oldum. aşkım benim acılarıma dayandı şimdi ben onu bırakmıyorum her anda elim gidiyor ona ahahahahahah. rahat bırakmıyorum.
sizin olayınız fizyolojik değil psikolojik. ya da kocanızı sevmiyorsunuz.
iğrenç bir insansın. cinsellik iyi diyene hemen kötü kadın muamelesi yapmanın amacı ne? bütün kötü sözlerin sahibi sensin.Sen aldatıyorsun anlaşılan eşini. O kadar kolay demek ki
aseksüelsen ayrıl adam rahat etsin.ikisi de olabilir. Sadece yapamamak değil yapmak istemiyorum pek
Dün ki konuya benim ki bulgar zehir etti hayatımı demiştiKolay değil işte. Başıma senin gibi biri gelmesi lazım. Kolay bulunan cins değilsin, herkes senden iyidir.
Evet, kocam bana yanasmasa ve ayrilmasa da net aldatirim. Ömür boyu onu beklerken kuruyacak değilim ya. Hastalığı olur, geçici bir durum olur o ayrı ama bile bile yapıyorsa yapacak başka bişey yok.Sen aldatıyorsun anlaşılan eşini. O kadar kolay demek ki
iğrenç sensin dangalak. Sen kimsin hakaret hakkı buluyorsun kendinde? Cinsellik iyi demedi. Eşin seni aldatsa haklı dedi. Bunun ayrımını yapamayacak kadar embesil olamazsın ya.iğrenç bir insansın. cinsellik iyi diyene hemen kötü kadın muamelesi yapmanın amacı ne? bütün kötü sözlerin sahibi sensin.
Ee haklıiğrenç sensin dangalak. Sen kimsin hakaret hakkı buluyorsun kendinde? Cinsellik iyi demedi. Eşin seni aldatsa haklı dedi. Bunun ayrımını yapamayacak kadar embesil olamazsın ya.
Et yerken içiniz rahattır ama. Veganlik çok az olduğu için vegan olmadığınızı varsayıyorum. Dolaylı yoldan katilsiniz. Hatta bence doğrudan et yemeseniz mezbahaneler olmaz. Ama pardon unutmuşum. Köpeklere mama olurlar.O degil de bir insan nasil canlilari felc etmeyi isteyebilir yazik gunah.. Ben de bazi konularda psikolojik problemler yasadim ama simdiye kadar hicbir canliyi bile isteye oldurmedim (bocekleri de zorunlu kaldigimda) Sakin cocuk falan yapmayin, kimseye duygu hissedemiyorum demissiniz zaten, Allah islah etsin diyelim
Et yerken içiniz rahattır ama. Veganlik çok az olduğu için vegan olmadığınızı varsayıyorum. Dolaylı yoldan katilsiniz. Hatta bence doğrudan et yemeseniz mezbahaneler olmaz. Ama pardon unutmuşum. Köpeklere mama olurlar.
Hah şöyle kendin gibi davran. Lakin takdir ediyorum iyi tuttun yine kendini.Et yerken içiniz rahattır ama. Veganlik çok az olduğu için vegan olmadığınızı varsayıyorum. Dolaylı yoldan katilsiniz. Hatta bence doğrudan et yemeseniz mezbahaneler olmaz. Ama pardon unutmuşum. Köpeklere mama olurlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?