Eşime yaklaşmak istemiyorum

Bi sevişseler rahatlayacaklar.

valla kocamı arkadasımdan ayıran ozellık cınsel ılıskı yasayabılıyor olmamız. dıger erkek kankılerımle gulup eglenıp dertlesıp zaman gecırebılıyorum:) sevıyelı sekılde. adam haklı aynı seyı kocan yapsa ona da kızardım. cınsellıgın olmadıgı bır evlılk dusunemıyorum evet bu karsılıklı cıkar ılıskısı sex zaten cıkar ılıskısı?? darlamasıyla alakası yok kı? demek kı ılıskı ıstemıyosun. ısteksızsen hastalıgından mı yoksa kocanla mı alakalı bunu ogrenmen tedavıyı olman lazım. yarın bırgun bu sebepten bosanabılcek olan adama neden zorla cocuk yaptırmaya calıstıgını anlamadım. hem neden senın ıstedıgın tip evlılık surdursun adam sadece sana uyacak degıl ya??

Doktora gitmelisiniz. Seks evliliğin tutkalıdır, çiftleri birbirine bağlar. Kurduğunuz cümlelerden anlıyorum ki seksi karşı tarafın sizden faydalanması, sizden çıkarının olması olarak görüyorsunuz. Burası Türkiye, çoğumuz bekareti namusla ölçütü olarak gören ailelerden geliyoruz. Bunun sonucunda da kadınların çoğu bilinç altında cinselliği faydalanmak, çıkar, görev kelimeleri ile bağdaştırıyor. Bunun için de kendinizi kasıp zevk almıyorsunuz. Seks karşı taraflı alınan bir zevk, çiftleri birbirine bağlayan bir eylem, ufak tefek kusurların üzerini örten bir örtüdür. Sadece yumurtlama döneminde yanaşmanız karşı taraf için çok kırıcı, eşiniz çok haklı. Lütfen doktora gidin ve destek alın.

sizin için çürümüş. sizin beyniniz çürümüş. başka türlü açıklanamaz yaptıklarınız ve yapacaklarınız.
adama yazık. sizin gibi biriyle en güzel yıllarını heba ediyor.
birini bulup sizi aldatsa kıymetlenir o zaman. burda hönkürerek ağlarsınız. yazık.

Bende yapayım, ilaveten bulunduğu yer bir tespit edilsin bakalım....
Baktim profili kapalı yorumlarına ulaşamadım.

Hatta bibibella profiline tacizde bulundu yine aynı konu üzerinden şuan orda küfürleri duruyor bakmak.istersen

Baktim profili kapalı yorumlarına ulaşamadım.

Hatta bibibella profiline tacizde bulundu yine aynı konu üzerinden şuan orda küfürleri duruyor bakmak.istersen
Çok sağolun buldum konuyu, ekran görüntülerini aldım, akşam avukata göndereceğim, nasıl bir yol izlenecek bakacağım. Muhtemel fake, insanları sinirlendirmek için yapıyor ancak herkese açık bir sitede hayvana karşı nefret söylemi ve işkence etme yolları gösterme kabul edilebilecek birşey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…