- 19 Mayıs 2020
- 47.689
- 214.304
- 598
- Konu Sahibi Kupecicegi
Kendini tutarken çok acı çekmiştir ah canım.Hah şöyle kendin gibi davran. Lakin takdir ediyorum iyi tuttun yine kendini.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendini tutarken çok acı çekmiştir ah canım.Hah şöyle kendin gibi davran. Lakin takdir ediyorum iyi tuttun yine kendini.![]()
Çok sağolun buldum konuyu, ekran görüntülerini aldım, akşam avukata göndereceğim, nasıl bir yol izlenecek bakacağım. Muhtemel fake, insanları sinirlendirmek için yapıyor ancak herkese açık bir sitede hayvana karşı nefret söylemi ve işkence etme yolları gösterme kabul edilebilecek birşey değil.
iğrenç sensin dangalak. Sen kimsin hakaret hakkı buluyorsun kendinde? Cinsellik iyi demedi. Eşin seni aldatsa haklı dedi. Bunun ayrımını yapamayacak kadar embesil olamazsın ya.
E hakli ama, muhtemelende yapıyordur. Cinsellik her sey özellikle erkekler içiniğrenç sensin dangalak. Sen kimsin hakaret hakkı buluyorsun kendinde? Cinsellik iyi demedi. Eşin seni aldatsa haklı dedi. Bunun ayrımını yapamayacak kadar embesil olamazsın ya.
Anlamadığım nokta, bir insan istenmediği, sevilmediği, reddedildiği bir ortamda neden inatla kalmak ister? Nasıl bir psikolojik sıkıntı bu?Kendini tutarken çok acı çekmiştir ah canım.
Rahatsız olabilirsin ok ama beddua etmek nedirBurada rahatsız olduğum tek üyesiniz. Beter olun deyip çekiliyorum.
Yorumlari okuyun önce, konu sahibin nasil bir insan olduğunu. Hayvanlara işkence edilmesini savunan biber gazı sıkan vs .Niye böyle ağır konuştunuz? Ne olursa olsun oyle demeyin lütfen. Bilmiyorum tabii aramızda ne geçti ama karsibtaraf haksız bile olsa beddua bakarsin edene doner ki beddua zaten hoş bi sey degil. Hata ettiysem af ola tabii ne yasandi bilemem.
Heee sizin koca Bulgar'dı değil mi?Kimseye ilgi duyamıyorum ki. Üstelik eşim sarışın mavi gözlü uzun boylu tipi oldukça düzgün biri. Ona bile yaklaşamıyorum. Evlenirim olur sandım olmadı.
Beddua değil o dua. Önce konuyu okuyun, üyeyi tanıyın, ondan sonra yorum yapın lütfen. Haydi selametle.Rahatsız olabilirsin ok ama beddua etmek nedir
Yorumlari okuyun önce, konu sahibin nasil bir insan olduğunu. Hayvanlara işkence edilmesini savunan biber gazı sıkan vs .
Allah a havale ediyorum ben böyle insanları iaterse babam olsun yazik günah ya bi bitmedilerYorumlari okuyun önce, konu sahibin nasil bir insan olduğunu. Hayvanlara işkence edilmesini savunan biber gazı sıkan vs .
Adamın parası var, şimdi boşansa bi şey alamaz. Çocuk olursa adam çocuğu için bu kadının da rahatını sağlar mecbur.Anlamadığım nokta, bir insan istenmediği, sevilmediği, reddedildiği bir ortamda neden inatla kalmak ister? Nasıl bir psikolojik sıkıntı bu?
Burası için de geçerli, evliliği için de. Muhtemelen hayatının pek çok alanında da geçerli. Neden yani?
Heee tamamen duygusal diyorsunAdamın parası var, şimdi boşansa bi şey alamaz. Çocuk olursa adam çocuğu için bu kadının da rahatını sağlar mecbur.
Burası dediğin yer de forum. Yöneticilerin inisiyatifinde, onlar istemezse giremez, kocasının evine benzemez burası, bacadan girse yakalanır. Bak bedeviye, farklı hesaplarla geliyor, 10 dk da yakalıyorlar.
Böyle sorunlu insanlar üremesin zaten,bu kadın hayvanlara eziyet ediyormuş.cinsellik yaşamayacaksan ne diye evlendin yahu, evliliğin temelinde ne olduğunu düşünüyorsun acaba? ayrıca üremen şart mı?
Hayvanlara eziyet mi? Nasıl yani??Böyle sorunlu insanlar üremesin zaten,bu kadın hayvanlara eziyet ediyormuş.
Tabi ondan sonra hir şiy cinsillik mi, ımı iyli di çıkır ilişkisi ılmıyır mıHeee tamamen duygusal diyorsun![]()