Eşime yaklaşmak istemiyorum

Neden sürekli konu açıyorsunuz? Hakettiginiz hayati yaşıyorsunuz ilahi adalet. sorun cinsellik degil esinizin sizi sevmeme sebebi o kalbiniz.
Hani hayvanlara eziyet edilmesini hoş görüp, gözünüzün önünde izlemekten zevk aldığınız konularınız ve çocuklara bayilmadiginizi anneniz istiyor diye yapmaya calistiginizi yazdiginiz mesajlar varya , esiniz o yüzden sizi sevmiyor.

Çok sağolun buldum konuyu, ekran görüntülerini aldım, akşam avukata göndereceğim, nasıl bir yol izlenecek bakacağım. Muhtemel fake, insanları sinirlendirmek için yapıyor ancak herkese açık bir sitede hayvana karşı nefret söylemi ve işkence etme yolları gösterme kabul edilebilecek birşey değil.

o iş yapıldı.
evinden alınıp ifadesi falan alındı.

iğrenç sensin dangalak. Sen kimsin hakaret hakkı buluyorsun kendinde? Cinsellik iyi demedi. Eşin seni aldatsa haklı dedi. Bunun ayrımını yapamayacak kadar embesil olamazsın ya.

başladın mı yine...
busun işte kendini ancak bu şekilde ifade edebiliyorsun🤷‍♀️
çocuk yetiştirebilecek yeterliliğin olduğunu zannetmiyorum.

iğrenç sensin dangalak. Sen kimsin hakaret hakkı buluyorsun kendinde? Cinsellik iyi demedi. Eşin seni aldatsa haklı dedi. Bunun ayrımını yapamayacak kadar embesil olamazsın ya.
E hakli ama, muhtemelende yapıyordur. Cinsellik her sey özellikle erkekler için😎.
Zaten yapmasa siz ailenizin yanına gitmiyorsunuz diye sizi azarlar mi 😂😂

Kendini tutarken çok acı çekmiştir ah canım.
Anlamadığım nokta, bir insan istenmediği, sevilmediği, reddedildiği bir ortamda neden inatla kalmak ister? Nasıl bir psikolojik sıkıntı bu?

Burası için de geçerli, evliliği için de. Muhtemelen hayatının pek çok alanında da geçerli. Neden yani?

Niye böyle ağır konuştunuz? Ne olursa olsun oyle demeyin lütfen. Bilmiyorum tabii aramızda ne geçti ama karsibtaraf haksız bile olsa beddua bakarsin edene doner ki beddua zaten hoş bi sey degil 🙏. Hata ettiysem af ola tabii ne yasandi bilemem.
Yorumlari okuyun önce, konu sahibin nasil bir insan olduğunu. Hayvanlara işkence edilmesini savunan biber gazı sıkan vs .

Anlamadığım nokta, bir insan istenmediği, sevilmediği, reddedildiği bir ortamda neden inatla kalmak ister? Nasıl bir psikolojik sıkıntı bu?

Burası için de geçerli, evliliği için de. Muhtemelen hayatının pek çok alanında da geçerli. Neden yani?
Adamın parası var, şimdi boşansa bi şey alamaz. Çocuk olursa adam çocuğu için bu kadının da rahatını sağlar mecbur.

Burası dediğin yer de forum. Yöneticilerin inisiyatifinde, onlar istemezse giremez, kocasının evine benzemez burası, bacadan girse yakalanır. Bak bedeviye, farklı hesaplarla geliyor, 10 dk da yakalıyorlar.

Adamın parası var, şimdi boşansa bi şey alamaz. Çocuk olursa adam çocuğu için bu kadının da rahatını sağlar mecbur.

Burası dediğin yer de forum. Yöneticilerin inisiyatifinde, onlar istemezse giremez, kocasının evine benzemez burası, bacadan girse yakalanır. Bak bedeviye, farklı hesaplarla geliyor, 10 dk da yakalıyorlar.
Heee tamamen duygusal diyorsun 🙄

Eşim cinsellik istemiyordu. Boşandım. Cinsellik sizin için önemli değilse karşı taraf da istemiyorsa sorun değil o evlilik yürür ama bir taraf istiyorsa iateyen taraf icin eziyet oluyor. Cinsellik neden istenmez hic mi libido.yok sizlerde mesela ben bunu hiç anlayamıyorum. Kendiniz gibi cinsellik istemeyen birini bulup mutlu mesut yaşayabilirsiniz. Bana göre bu durumda boşanmaktan başka çareniz yok . Eğer boşanmamakta da ısrar ederseniz- cocuk var vs diye- eninde sonunda aldatılacaksınız ve adamın bir mazereti var. Neden yaptın bile deme hakkınız olmayacak.... Bir cocuk yapıp da bir ömür mutsuz bir evde buyumesine izin vermeyin.Bosanin adamı rahat bırakın...

Back
X