- 18 Şubat 2018
- 13.346
- En iyi cevaplar
- 2
- 61.572
- 598
- 44
- Konu Sahibi Kupecicegi
Ben tam olarak bilmiyorum,daha önceki konularını bilen üyeler söylediler bunu.Hayvanlara eziyet mi? Nasıl yani??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben tam olarak bilmiyorum,daha önceki konularını bilen üyeler söylediler bunu.Hayvanlara eziyet mi? Nasıl yani??
öyle miBöyle sorunlu insanlar üremesin zaten,bu kadın hayvanlara eziyet ediyormuş.
Emin misiniz şizofrenler .Öyle bir şey olmadı çünküo iş yapıldı.
evinden alınıp ifadesi falan alındı.
Ya siz ya bizi çıldırtarak bundan zevk alan bir trolsunuz ya da ağır bir vaka.Hangisi acaba?Emin misiniz şizofrenler .Öyle bir şey olmadı çünkü
Emin misiniz şizofrenler .Öyle bir şey olmadı çünkü
ya bi şu yazdıklarına üslubuna bir bak.iğrenç sensin dangalak. Sen kimsin hakaret hakkı buluyorsun kendinde? Cinsellik iyi demedi. Eşin seni aldatsa haklı dedi. Bunun ayrımını yapamayacak kadar embesil olamazsın ya.
Evliliğin sosyal amacı olduğu gibi aynı zaman da cinsel hisleri ve ihtiyaçları tatmin amacı da vardır. Eşlerden birinin sürekli şekilde cinsel ilişkiden kaçınması evlilikte ciddi sorun yaratır. Eşinizin sizinle cinsel ilişkiye girmek istemesine bir anormallik yok. Ama sizin Eşinizle hiç ilişkiye girmek istemememeniz ciddi bir sorun. Bu sorunu çözmek ve ya nedenlerini anlamak yerine , cinsellik hersey mi diyorsunuz. Siz sorunu anlamaya değil, kendi istediğinizi olmasına çabalıyorsunuz. Ortada Bu kadar ciddi bir sorun varken , sanki hiç sorun yokmuş gibi devam etmek de mümkün değil.Evliliğin başından beri benim gonulsuzlugum sorun oldu. Eşim de diğer erkekler gibi düşkün değil ama onun için bile yetersiz geliyorum. 5 ay boyunca vajinusmustum iliskiye giremedik. Ondan sonra da hep kastım acı verici oldu. Doğru dürüst ilişki olmayınca bebek de olmuyor. Zaten sorun da var.
Eşim cinsellik yaşamadıkça beni itiyor önceden en ufak kabalıkta özür dilerdi bir sıkıntım olsa sabaha kadar başımda beklerdi. Şimdi ise tahammülsüz ben yokmuşum gibi davraniyor. Hayatını trajediye cevirmişim.
Herşey cinsellik mi ? Bir insanın bir insana ilgisi neden yetmiyor? Evlilik cinsellikten mi ibaret . Bu olmayınca birbirimizi mi bogazlayalim. O zaman evlilik çıkar için demek ki .cinsellik veya başka ihtiyacin karsilanmayinca ortalığı velveleye veren biri evliliği çıkar ilişkisi gibi görmüyor mudur ?
Eşim artık talepkar değil ama ovulasyon günlerini değerlendirmek için mecbur kabul ediyorum. O da sirf üremek için yapılan eylemden mutlu olmadığını söylüyor
Ama kendisi de beni mutlu etmeye çabalamıyor. Beni darlamasa rayına girecek belki ama sürekli cinsel bir gerginlik var. Gergin oldukça beni çemberin dişina itiyor.
Şuraya bir Neyzen Tevfik şiiri atardım;ama ban yerim, hiç gerek yok. Tanrı senin hamurunu…. şeklinde bir satıra sahip, siz aratır bulursunuz.iğrenç sensin dangalak. Sen kimsin hakaret hakkı buluyorsun kendinde? Cinsellik iyi demedi. Eşin seni aldatsa haklı dedi. Bunun ayrımını yapamayacak kadar embesil olamazsın ya.
Kendisi önceki hesabındaki nefret söylemlerinden dolayı ifade verdi, malesef gerçek biri.Bu üyenin gerçek olduğuna inanamıyorum ya. Trollemeye çalışan, türk kadını üzerinden kendince genellemeler yapan ekşici tayfadan olduğunu düşünüyorum.
Bu arada farkettiniz mi artık kızılay çadırında kan verir gibi yatan/her gece kirpik dipleri ağrıyan erkekler...
Çok sağolun bilgilendirme için, sonuç ne olduo iş yapıldı.
evinden alınıp ifadesi falan alındı.
Bu üslupla, seviyesizlikle evliliğinin devam etmeside adamın sabrı ile demekki. Bence burdakilere hakaret edeceksiniz konu da açmayın, iletişim de kurmayın. Çünkü nasıl iletişim kurulacağını bilmiyorsunuz. Ne elde etmek istiyorsunuz böyle yaparak anlamıyorum. Harbi işssiz ya da trolsünüz gerçekten boş konuşuyorsunuz. Kafa yapınız gerçekten çok yanlış. Cehaletin içine düşmüş çırpınıyorsunuz. Gerçekten Allah sizin gibilere hakikaten çocuk vermesin. Herkes de anne olmasın ya özellikle kendini yetiştirememiş insanlar.iğrenç sensin dangalak. Sen kimsin hakaret hakkı buluyorsun kendinde? Cinsellik iyi demedi. Eşin seni aldatsa haklı dedi. Bunun ayrımını yapamayacak kadar embesil olamazsın ya.
Çok sağolun bilgilendirme için, sonuç ne oldu
Sjsjsjs kocasından dinlemeye gerek var mı ki? O kadar kendine hak görerek, kendini haklı görerek böyle anlatan birini az gördüm.Eşiniz boşanmak istese yüzde yüz haklı. Ne demek ilgi alaka yemiyor mu? 41 yaşında kadınsınız, evliliğin ne olduğunu bilmiyor musunuz?
Dokunmak dahi istemediğiniz biri niye sizi sevsin? İkiniz de aseksüel olsanız mükemmel ilişki olabilirdi. Ama adamın cinsel hayatına bomba koymuşsunuz resmen, cinsellikten soğumuş sizin yüzünüzden. Herhalde çocuk için bile olsa dokunmak istemese size mutlu olacaksınız. Ama hemen sevinmeyin derim, çok mutsuz gergin birine dönüşebilir. Ki öyle de olmuş. Hayatını da trajediye çevirmişsiniz, evet. Aynı şeyi bir kadın yaşasaydı da benzer yorumları yapardık. Boşa o adamı derdik. Keşke kocanızdan dinlesek bir de sizi.
Bir de cinsellik olmayınca ortalığı velveleye veriyor demişsiniz. Çıkar ilişkisiymişmiş. Ne lütfettiniz be konu sahibi! Ne değerli bir kadınsınız ki olası bir cinsel ilişki çıkar malzemesi oluyor.Yere inin bir an evvel, uçuyorsunuz göklerde, çakılmanız an meselesi. Çok üzülürsünüz sonra, demedi demeyin.
Topu topu 100 gram ama çok kıymetliBir de cinsellik olmayınca ortalığı velveleye veriyor demişsiniz. Çıkar ilişkisiymişmiş. Ne lütfettiniz be konu sahibi! Ne değerli bir kadınsınız ki olası bir cinsel ilişki çıkar malzemesi oluyor.![]()