- 18 Eylül 2014
- 18
- 5
- 86
- 40
- Konu Sahibi erleichda1984
-
son nuda esınız haklı ama çok asırı da detaycıymıs
Ben, evi temizlediğimi söylerken, süpürdüğümü ama silmediğimi söylemediğim, bunu söylemeyi unuttuğum için bana "beni kullanıyorsun yalan söylüyorsun" demiş birisi kendisi
bu cümleyi kurmus birisi sizi hiçbir şekilde anlamayacaktı üzerine gitmeyin bı kere net konusun bıdaha konuyu açmayın o kişiyle de görusmeyın
Aynı şeyi eşin yapmış olsa
Aaa sen o kızla görüşürsen beni unut dediğin halde görüşmüş cnm, seni gözden çıkarmış demek ki o kız daha önemli vs. aldatıyora kadar giderdi bu konu
Sen açıp kibar kibar yazınca evet eşin seni yalan atmak zorunda bırakmış oldu
Ya görüşme ya saklama diyorum ben hala hele de senin eşin genel olarak güven problemli biri, evi silmenin kullanılmayla alakasını çözemedim bile ben ama niye bu kadar güvensiz sence ?
Bu durumu için bir uzmandan yardım alsa iyi olurailesinde genel olarak bu tür kullanma gibi hareketler alışkanlıklar mevcut. ayrıca özel mevzu ama, ailede ayrılıp ebeveynlerden birinin eşim küçücük bebekken gitmesi durumu var. kadınlara güvensizlik, ailesinden ve benden önceki yarım yamalak ilişkilerinden kaynaklanan bir şey. ben eşime hak veriyorum bu arada. cevap için teşekkürler
Seni yalan söylemeye iten eşinin ta kendisi. Yazdıklarının belki farkında değilsin ama eşinde büyük bir problem var farkında mısın? "Beni kullanıyorsun yalan söylüyorsun" çok ağır bir cümle ve bunu yeri silmediğin için işitiyorsun,çok tuhaf!
(Sorunlu biri olduğu için asıl konuna bile odaklanamadım açıkçası)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?