- 18 Mart 2011
- 8.864
- 29.368
- 748
Ya öyle diyorlar ama bu da gözümüze sokulur gibi baksana, kadın teklif etse bile adam gelip ağzını yaya yaya kadınla sinemaya gidicez diyebilir mi? Kırk takla atıyorlar saklamak içinOta b.ka fake diyorsunuz demesinler diye diyemedim ama bana da hiç geçmedi konu. Gebeliğe hazırlık topiği dışındaki konulara inancımız kalmadı yeter yauu bu ne
Bana da öyle geldi bi de sana demedi bana tek dedi demiş hahshshYa öyle diyorlar ama bu da gözümüze sokulur gibi baksana, kadın teklif etse bile adam gelip ağzını yaya yaya kadınla sinemaya gidicez diyebilir mi? Kırk takla atıyorlar saklamak için
Evet bana kadar gelmesi ben bozulunca da kadın zaten yanlış anlaşıldım diye bana soğuk davranıyor diyor.seni de pazara gitmek için çağırdı.kötü niyetli değil dediği bu.Bu konu bana bile gelmeden eşimin ne münasebet diyip orada kesmesi gerekirdi.
aynen. Sırtına krem de sürmek lazım şimdi ıstakoza mı dönsün yazıkDenize girsinler cıbıl cıbıl kadın tek başına mı gitsin denize insanlık öldü mü
Totosu yiyen adam varsa gitsin de bi suratına errrrkek diyeyimMerhaba üyeler.Sizin fikirleriniz benim için oldukça önemli.şimdi konuya gelirsek eşimin iş yerinde arkadaşlıkları iyi olan( dertleşme,şakalaşma)bir bayan çalışıyor.Kendisi evlenmiş boşanmış.sevdiği bir film gelmiş ve doğru dürüst arkadaşı olmadığı için eşime beraber gitmeyi teklif etmiş.ben önce sandımki üçümüz gideceğiz ama seni söylemedi dedi eşim.Bende ne alaka dedim istemedim gitmesini.Şimdi de bu bayan arkadaş eşime surat yapıyormuş kötü davranıyormuş işte bi sinemaya gideceğiz ektin beni demiş.Eşimde gitmek istiyor araları düzelsin diye bende kaba olmak istemedim tamam dedim.sizce hata mı yaptım.
İşle ilgili de dertleşeceklermiş.zaten işyerinde sıkıntılar varmış bide onun soğuk yapması iyice ortamı gerdi diyor.Bana da öyle geldi bi de sana demedi bana tek dedi demiş hahshsh
Sinemada işle ilgili mi konuşacaklarmışİşle ilgili de dertleşeceklermiş.zaten işyerinde sıkıntılar varmış bide onun soğuk yapması iyice ortamı gerdi diyor.
Şu anda kız arkadaşlarımla dertleşiyor gibi hissediyorum.hepinize teşekkür ederim.bu saçma konularda sinirden aptal aptal espriler hep yapılmaz mıAy konu bana gecti ya niye fake dedinizki?
Basima gelse bende muhtemelen ayni böyle sakaya vurup sersem sersem cevaplar verirdim
Bı bayan bı erkek başbaşa sınema bence uygun olmaz devir kötü kabul etmesın benceMerhaba üyeler.Sizin fikirleriniz benim için oldukça önemli.şimdi konuya gelirsek eşimin iş yerinde arkadaşlıkları iyi olan( dertleşme,şakalaşma)bir bayan çalışıyor.Kendisi evlenmiş boşanmış.sevdiği bir film gelmiş ve doğru dürüst arkadaşı olmadığı için eşime beraber gitmeyi teklif etmiş.ben önce sandımki üçümüz gideceğiz ama seni söylemedi dedi eşim.Bende ne alaka dedim istemedim gitmesini.Şimdi de bu bayan arkadaş eşime surat yapıyormuş kötü davranıyormuş işte bi sinemaya gideceğiz ektin beni demiş.Eşimde gitmek istiyor araları düzelsin diye bende kaba olmak istemedim tamam dedim.sizce hata mı yaptım.
Ben bosanma karari verdigimde kuzenlerimle konusurken, iste neden bosaniyorum vs bunlari anlatırken boyle salak salak espriler yaparak anlatmıştım.Şu anda kız arkadaşlarımla dertleşiyor gibi hissediyorum.hepinize teşekkür ederim.bu saçma konularda sinirden aptal aptal espriler hep yapılmaz mı
Değilim değilim ve yaptığım en iyi şey salak salak espriler yapmak.Ben bosanma karari verdigimde kuzenlerimle konusurken, iste neden bosaniyorum vs bunlari anlatırken boyle salak salak espriler yaparak anlatmıştım.
O yuzden bana normal geldi, herkes eline baltayi alip kocasinin seysini kesmek istemedende sinirini dokebilir bence.
Fake degilsin
Karısının yanında adamı nasıl öpebilir firdevs hanımcım?hanımefendi eğer fake değilseniz sizce kadın neden sizi istememiş olabilir??
Bıraksın kocan bu işleri bir kadın bir adamı sinemaya baş başa çağırıyorsa karşılıklı ışıklar yakılmıştır.Şimdi sizin göz açılmasın mışıl mışıl uyuyun diye kadın kadına programlar.Eşiniz hâlâ bu kadını nasıl savunuyor aklım almıyor ????kaç yıllık karısını bir çırpıda harcıyor.Pes gerçekten....Evet bana kadar gelmesi ben bozulunca da kadın zaten yanlış anlaşıldım diye bana soğuk davranıyor diyor.seni de pazara gitmek için çağırdı.kötü niyetli değil dediği bu.
Bu ne sacmalik. Kiskanc bir insan degilim ama bu kadin normal degil. Esiniz de bir garip. Siz de kaba olmak istemiyorum diyorsunuz. Bundan daha kaba olacak bir durum mu varMerhaba üyeler.Sizin fikirleriniz benim için oldukça önemli.şimdi konuya gelirsek eşimin iş yerinde arkadaşlıkları iyi olan( dertleşme,şakalaşma)bir bayan çalışıyor.Kendisi evlenmiş boşanmış.sevdiği bir film gelmiş ve doğru dürüst arkadaşı olmadığı için eşime beraber gitmeyi teklif etmiş.ben önce sandımki üçümüz gideceğiz ama seni söylemedi dedi eşim.Bende ne alaka dedim istemedim gitmesini.Şimdi de bu bayan arkadaş eşime surat yapıyormuş kötü davranıyormuş işte bi sinemaya gideceğiz ektin beni demiş.Eşimde gitmek istiyor araları düzelsin diye bende kaba olmak istemedim tamam dedim.sizce hata mı yaptım.
Kesinlikle. Tüylerim diken diken oldu. Hayal dahi edemiyorumSaçmalık tabi. Birde ne münasebet trip atıyor? İkisini de yolarım rezil ederim başlarım öyle iş arkadaşlığına. Aralarında bir şey olduğuna eminim ama kanıtlayamam.
belki kadın ağzını yokladı benim için ama benim salak kocam o bu trz korku filmi sevmez demiştir.ki sevmem hele sinemada hiç izlemem.çinkü bu cesareti eşimden aldığı çok belli.hanımefendi eğer fake değilseniz sizce kadın neden sizi istememiş olabilir??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?