Eşime yapılan sinema teklifi.

L*n k*ncığa bak ya yuvanızı yıkacak aklınca!!!

O kocayı da o kadını da bir güzel paralarım. Sinemaya gitmeleri zaten söz konusu olamaz, aklından dahi geçiremez ihtimali bile mümkün değil.. Ne münasebet yaa zil*liye bak afedersin! Kocanda dünden razıymış ayyy uykusunda parala o herifiii çok sinirlendim

Hata etmişsin. Yardımcı olup biletlerinizi ben alayım demen lazımdı

belki kadın ağzını yokladı benim için ama benim salak kocam o bu trz korku filmi sevmez demiştir.ki sevmem hele sinemada hiç izlemem.çinkü bu cesareti eşimden aldığı çok belli.
Ay bir de korku filmi mi korkup sarilip elini tutuyormus masumca. Esinin buna açıklaması da şey olur heralde “arkadaşça korktu

Yuh devenin nalı daha neler. Bir de surat yapıyormuş hay yarabbi daha neler duyacağız. Tamam herkesin arkadaşı olurda bu eski samimi dostu değil bir şeyi değil üzerine sinema için trip atıyor sevgilisi gibi hayatta tamam demezdim o kadınla da görüşmesini istemezdim

Yok daha neler , eşinize surat yapıyor trip atıyor bir de. Oldu olacak sinema sonunda eve de gitsinler baş başa takılsınlar arkadaşça (!) Ne olacak canım iş arkadaşı sonuçta.

İşte onun aslında niyeti kötü değilmiş yanlış anlamışım(suçlu neden ben oluyorsam)onu kötü bir duruma sokmuşum.kendimi de anlayışsız,kıskanç durumuna mı sokmak istemedim de evet dedim bilmiyorum.

Ne alaka esınle gidiyor yalnız gıtsın

Valla bacım istediğin duruma sok vınlamış edilir bir şey değil. Aynı durumda sen olsan sana tamam diyecek miymiş eşin? Şiddete hayır ama kadın tam saç baş yoluncak tarzda

Yeni üye olmuşsunuz, hiçbir kadının böyle bir olayda tamam git kocacım diyeceğine inanmıyorum.
Yok zaten ilk seferinde istemedim sen yüz vermişsin dedim eşine.surat astım belli ettim gayet de.ama işyerinde huzursuzluk oluyor sen onu yanlış anladın,kötü bir duruma düştüğünü düşünüyor gibi gibi şeyler söyleyince kendimi anlayışsız, kocasını çok kıskanan biri durumuna düşürmek istemedim galiba.

Evet mi dediniz kuzum fake misiniz ??? Bunun neresi kıskançlık,aklı olan kimse bu durumu normalleştirmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…