- 18 Mart 2011
- 8.860
- 29.352
- 748
Aboov ben hiç yorumları okumadım. Ya zaten koca o kadar samimiyet kurmasa kadın asssla teklif edemez.Teklif edeni bilmem ama
Diyen kocanın şırfıntılıgı daha ağır basar
Kocanız sizin de bir erkekle iki kişi sinemaya gitmenize tamamsa iş arkadaşıyla arası bozulmasın diye gidiversin sinemaya.Ya işte aslında kötü bir niyeti yok, arkadaşı da yok tarzı manipülasyon aslında.
Ay ne geri kafalısı! Bizlerin de iş arkadaşları var, öğlen birlikte yemeğe çıkarız. Bazen evlerimiz yakınsa çocuklar oynasın diye parkta bahçede eşli olarak bir çay içeriz o kadar.Sanki ben geri kafalıymışım gibi hissettim.insan iş arkadaşıyla sinemaya gidebilir hemen altında bişey aramıyım dedim.
Dünkü depresifcivcive benziyor üslubu. Kayınvalide baskısı konusu var ya.Yav hala cevap yazıyo millet hahaahah bu cevaptan sonra tam koptum
Yorumları okumadan konuya dalmışımdır ve cevap verenlerden biriyimdir....Dünkü depresifcivcive benziyor üslubu. Kayınvalide baskısı konusu var ya.
İnşaallah faketir konu.Aboov ben hiç yorumları okumadım. Ya zaten koca o kadar samimiyet kurmasa kadın asssla teklif edemez.
Konu beni aşırı rahatsız etti, ikisi birbirinden beter
Ya muhtemelen fake, kadın teklif etti diyelim adam salak mı da gelip karısına bunu söyleyecekİnşaallah faketir konu.
Fake değilse de bu sinema olayindan once fragmani cevirmistir bunlar.
Ya muhtemelen fake, kadın teklif etti diyelim adam salak mı da gelip karısına bunu söyleyecek
Şunu yazacaktım ama arkadaş yazmışEşiniz kılıfına oturtarak sizi aldatacak resmen. Belki de aldatıyordur ve çoktan görülmüştür bu kişi ile. Sizin de kulağınıza gelir diye olmayacak şeyleri normalleştiriyordur. Bu sayede siz de sürat assanız da haberiniz olmayan bir durum yok gibi olacak.
Ne münasebet canım eşinle ne işi var sinemada.Merhaba üyeler.Sizin fikirleriniz benim için oldukça önemli.şimdi konuya gelirsek eşimin iş yerinde arkadaşlıkları iyi olan( dertleşme,şakalaşma)bir bayan çalışıyor.Kendisi evlenmiş boşanmış.sevdiği bir film gelmiş ve doğru dürüst arkadaşı olmadığı için eşime beraber gitmeyi teklif etmiş.ben önce sandımki üçümüz gideceğiz ama seni söylemedi dedi eşim.Bende ne alaka dedim istemedim gitmesini.Şimdi de bu bayan arkadaş eşime surat yapıyormuş kötü davranıyormuş işte bi sinemaya gideceğiz ektin beni demiş.Eşimde gitmek istiyor araları düzelsin diye bende kaba olmak istemedim tamam dedim.sizce hata mı yaptım.
Konu fake değil de gerçekse tek açıklaması bu zaten. Bir haltlar yiyorlar önden de önlem almaya çalışıyorlar kendilerinceŞunu yazacaktım ama arkadaş yazmış
Korkmuş gibi sarılmak için seçmemiştir bu filmi inşallahSiccin 8
Plaja mı gitselerdiBu sıcakta ne sineması yav
Ota b.ka fake diyorsunuz demesinler diye diyemedim ama bana da hiç geçmedi konu. Gebeliğe hazırlık topiği dışındaki konulara inancımız kalmadı yeter yauu bu neYa muhtemelen fake, kadın teklif etti diyelim adam salak mı da gelip karısına bunu söyleyecek
He yani bide.Bu sıcakta ne sineması yav
Denize girsinler cıbıl cıbıl kadın tek başına mı gitsin denize insanlık öldü müPlaja mı gitselerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?