Aşırı pişman olduğunu söylüyor günlerdir yemek yemedi sadece sigarayla duruyor.yaptığı şey yeni kafadına dank etti.yani kadın istemediği için birşey olmamış.
kocanızın gayet niyeti varmış.
affedermisiniz bilmem de affederseniz oturup dua edin bari kadınlar kocamı reddetsinde beni aldatamasın diye.
Aşk acısı çekiyor yaniAşırı pişman olduğunu söylüyor günlerdir yemek yemedi sadece sigarayla duruyor.yaptığı şey yeni kafadına dank etti.
Hele hele bide triplere girmiş terk edilmiş gibi vay baban gemügüne arsız yaaa pişkin pişkinAşırı pişman olduğunu söylüyor günlerdir yemek yemedi sadece sigarayla duruyor.yaptığı şey yeni kafadına dank etti.
Eşin sinema teklifini alınca “bu kadın bana hasta fırsattan istifade edeyim” diye düşünmüş ama duvara toslamış.Daha önceki konumu hatırlayanlar olacaktır.kendimde ekleyeceğim.eşim olacak mal bu iş yerindeki kadınla sinemaya gitti.iki gün sonrada memnun olmadığı işinden çıktı.Bu kadınla ilgili durumu sıkıştırdım o ne dedi sen işten çıkıyorum deyince dedim mal kocam da bişey demedi hık mık dedi.Bende anladım bişey olduğunu.Kadınla kavga etmişler bu mal kocam sana daha anlatacaklarım var bi kahve içelim bi yerde demiş.Büyük ihtimalle kadın da dışarda görülmek istemiyorum olmaz deyince mal kocamda senin evde içelim o zaman demiş.kadın da ne alaka ev falan deyince bunlar kavga etmişler.Kadın sen beni yanlış anladın herhalde biz sadece arkadaşız ayağı yapınca eşimde( mal) sinirlenmiş zaten hiç çalışmak istemediği işinden ayrıldı.Şimdi de bana yalvar yakar aramızda hiç bişey olmadı ben seni aldatmadım çok pişmanım zaten bişey de yapamazdım deyip duruyor.bi şans daha istiyor ısrarla.ne dersiniz gemileri yaksa mı burnunu sürtsem mi.
Aşırı pişman olduğunu söylüyor günlerdir yemek yemedi sadece sigarayla duruyor.yaptığı şey yeni kafadına dank etti.
Kafasına yeni dank ettiğine göre bir de kalın kafalı. Hem gözü dışarda hem kalın kafalı. Bu kadarına kafası yetmiyorsa zaten ayrılın diyeceğim de siz de maşallah genişlikte dünya markası olmuşsunuzAşırı pişman olduğunu söylüyor günlerdir yemek yemedi sadece sigarayla duruyor.yaptığı şey yeni kafadına dank etti.
Kadını bipemediği için aç duruyordur. Derdi odur yani.Aşırı pişman olduğunu söylüyor günlerdir yemek yemedi sadece sigarayla duruyor.yaptığı şey yeni kafadına dank etti.
Bu konu gerçek mi ya? İlk konuyu da hatırlıyorum. Bütün bu konuşmalar olaylar geçerken siz de izliyor musunuz sahiden?Daha önceki konumu hatırlayanlar olacaktır.kendimde ekleyeceğim.eşim olacak mal bu iş yerindeki kadınla sinemaya gitti.iki gün sonrada memnun olmadığı işinden çıktı.Bu kadınla ilgili durumu sıkıştırdım o ne dedi sen işten çıkıyorum deyince dedim mal kocam da bişey demedi hık mık dedi.Bende anladım bişey olduğunu.Kadınla kavga etmişler bu mal kocam sana daha anlatacaklarım var bi kahve içelim bi yerde demiş.Büyük ihtimalle kadın da dışarda görülmek istemiyorum olmaz deyince mal kocamda senin evde içelim o zaman demiş.kadın da ne alaka ev falan deyince bunlar kavga etmişler.Kadın sen beni yanlış anladın herhalde biz sadece arkadaşız ayağı yapınca eşimde( mal) sinirlenmiş zaten hiç çalışmak istemediği işinden ayrıldı.Şimdi de bana yalvar yakar aramızda hiç bişey olmadı ben seni aldatmadım çok pişmanım zaten bişey de yapamazdım deyip duruyor.bi şans daha istiyor ısrarla.ne dersiniz gemileri yaksa mı burnunu sürtsem mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?