Yani ben mesela çocukken bir şeyler karıştırdığımda kabahatim büyükse gidip anneme ifşa ederdim kendimi. Ama anlattıklarım hafifletilmiş ve düzenlenmiş versiyonu olurdu.Eşin sinema teklifini alınca “bu kadın bana hasta fırsattan istifade edeyim” diye düşünmüş ama duvara toslamış.
Yalnız bunları eşin mi anlattı? Kadının evine gitmek istedim reddedince kavga ettim mi dedi? Erkekler böyle anlatmaz çünkü. Kadın üstüme atladı, ben istemedim kavga çıkardı falan diye anlatır. Kadın mı anlattı yoksa uyduruyor musunuz?
Yada kadına bir hareket yaptı, kadın zaten reddetmiş,Konu sahibi burnunu sürtsem ne? Aldatılmışsınız büyük ihtimalle iş yerinde biride gördü o yüzden çıkmak zorunda kaldı. Boşanmaktan başka seçenek sunuyorsan kusura bakma ama böyle olaylara hazırlıklı ol. Kadın evet deseydi kocan sevişecekti kadınla.
Hımmm demek kafasına yeni dank etti, yüz bulamadığından değil yani. Ne güzel pespembe bir bakış açınız var hayata karşıAşırı pişman olduğunu söylüyor günlerdir yemek yemedi sadece sigarayla duruyor.yaptığı şey yeni kafadına dank etti.
kendi de bizzat dalga geçiyor merak etmeyinDemeyin öyle, ciddiye alabilecek potansiyel var çünkü
AhahaBizimle çok ağır biçimde Taaşşuk-i Talat ve Fitnat geçiyorsunuz.
Bacimsu, kullandigin sakinleştirici herneyse adini verde forumca sebeplenelim, bu ne sakinlik arkadas ya!Daha önceki konumu hatırlayanlar olacaktır.kendimde ekleyeceğim.eşim olacak mal bu iş yerindeki kadınla sinemaya gitti.iki gün sonrada memnun olmadığı işinden çıktı.Bu kadınla ilgili durumu sıkıştırdım o ne dedi sen işten çıkıyorum deyince dedim mal kocam da bişey demedi hık mık dedi.Bende anladım bişey olduğunu.Kadınla kavga etmişler bu mal kocam sana daha anlatacaklarım var bi kahve içelim bi yerde demiş.Büyük ihtimalle kadın da dışarda görülmek istemiyorum olmaz deyince mal kocamda senin evde içelim o zaman demiş.kadın da ne alaka ev falan deyince bunlar kavga etmişler.Kadın sen beni yanlış anladın herhalde biz sadece arkadaşız ayağı yapınca eşimde( mal) sinirlenmiş zaten hiç çalışmak istemediği işinden ayrıldı.Şimdi de bana yalvar yakar aramızda hiç bişey olmadı ben seni aldatmadım çok pişmanım zaten bişey de yapamazdım deyip duruyor.bi şans daha istiyor ısrarla.ne dersiniz gemileri yaksa mı burnunu sürtsem mi.
Yak gemileri.Daha önceki konumu hatırlayanlar olacaktır.kendimde ekleyeceğim.eşim olacak mal bu iş yerindeki kadınla sinemaya gitti.iki gün sonrada memnun olmadığı işinden çıktı.Bu kadınla ilgili durumu sıkıştırdım o ne dedi sen işten çıkıyorum deyince dedim mal kocam da bişey demedi hık mık dedi.Bende anladım bişey olduğunu.Kadınla kavga etmişler bu mal kocam sana daha anlatacaklarım var bi kahve içelim bi yerde demiş.Büyük ihtimalle kadın da dışarda görülmek istemiyorum olmaz deyince mal kocamda senin evde içelim o zaman demiş.kadın da ne alaka ev falan deyince bunlar kavga etmişler.Kadın sen beni yanlış anladın herhalde biz sadece arkadaşız ayağı yapınca eşimde( mal) sinirlenmiş zaten hiç çalışmak istemediği işinden ayrıldı.Şimdi de bana yalvar yakar aramızda hiç bişey olmadı ben seni aldatmadım çok pişmanım zaten bişey de yapamazdım deyip duruyor.bi şans daha istiyor ısrarla.ne dersiniz gemileri yaksa mı burnunu sürtsem mi.
Gerçekten dünyanın en naif ve sakin insanıyımdır.ama içimde öyle bir öfke var ki ne uyuyabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum.her şey ortaya çıkar bende tekmeyi basarım diyordum ama hiç kolay değilmiş bu duygularla baş etmek.Bacimsu, kullandigin sakinleştirici herneyse adini verde forumca sebeplenelim, bu ne sakinlik arkadas ya!
Onu hepimiz anladikta daha ne ortaya cikmasini bekledigini hic anlamadik bak, adamin bir tek ya ben aldatmak istiyorum izin ver demedigi kaldi zira.Gerçekten dünyanın en naif ve sakin insanıyımdır.ama içimde öyle bir öfke var ki ne uyuyabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum.her şey ortaya çıkar bende tekmeyi basarım diyordum ama hiç kolay değilmiş bu duygularla baş etmek.
Aşırı naif ve sakinimdir ne olursa olsun yakacam gemileri dedim ama içim hiç soğumuyor.artık sen ne dersen o hiç bir yanlışım olmayacak diyor.ilerleseydi durumlar belki ben ne yapıyorum diyecekti bilmiyorum ki.iş yerinde depresyondaydım mutsuzdum o da beni kullandı kendini hala beğeniliyor muyum diye bende dedinedi diyor.alık azıcık.Bacimsu, kullandigin sakinleştirici herneyse adini verde forumca sebeplenelim, bu ne sakinlik arkadas y
Aaa en klasik yalan, beni kullandi begenilip begenilmedigini anlamak icin kullandi.Aşırı naif ve sakinimdir ne olursa olsun yakacam gemileri dedim ama içim hiç soğumuyor.artık sen ne dersen o hiç bir yanlışım olmayacak diyor.ilerleseydi durumlar belki ben ne yapıyorum diyecekti bilmiyorum ki.iş yerinde depresyondaydım mutsuzdum o da beni kullandı kendini hala beğeniliyor muyum diye bende dedinedi diyor.alık azıcık.
Daha ne çıkacak ortayaGerçekten dünyanın en naif ve sakin insanıyımdır.ama içimde öyle bir öfke var ki ne uyuyabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum.her şey ortaya çıkar bende tekmeyi basarım diyordum ama hiç kolay değilmiş bu duygularla baş etmek.
Etiketle beni ve rahatlaBanlanmak için mükemmel konuo yüzden konuyu terk ediyorum
Kadın buna biz sadece arkadaşız sen yanlış anladın falan deyince eşimde sen korkaksın bana burda her türlü şakayı imayı yapıyorsun ama dışarıda görülmekten korkuyosun benimle oynadığını o zaman anladım ve tuzağa düştüğünü diyor.ben size diyorum işte mal.Yada kadına bir hareket yaptı, kadın zaten reddetmiş,
yüzüne bakacak yüz kalmadı işyerinde kesin duyulacak topukladı
Hafifletilmiş olduğuna eminim çünkü aralarındaki konuşmaları sıralarken saçmalıyor.onun dediğine eşimin verdiği cevap saçma sapan oluyor.Yani ben mesela çocukken bir şeyler karıştırdığımda kabahatim büyükse gidip anneme ifşa ederdim kendimi. Ama anlattıklarım hafifletilmiş ve düzenlenmiş versiyonu olurdu.
Yani hem annem benden duyuyordu olayı hem de eksik anlattıklarım da yanıma kar kalıyordu. Bilmem anlatabildim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?