Eşime yapılan sinema teklifinin devamı.

Yani ben mesela çocukken bir şeyler karıştırdığımda kabahatim büyükse gidip anneme ifşa ederdim kendimi. Ama anlattıklarım hafifletilmiş ve düzenlenmiş versiyonu olurdu.
Yani hem annem benden duyuyordu olayı hem de eksik anlattıklarım da yanıma kar kalıyordu. Bilmem anlatabildim mi?

Genişlik desen diz boyu maşallah, böyle devam, sakın ayrılma.

Kadını eve kahve içmeye çağırın, eşinizi işe dönmeye ikna eder belki

Lütfen uzman yardımı alın gerçekten hiç sağlıklı bir düşünce yapınız yok, eşiniz zamparanın teki, kadın gerçekten arkadaş olarak görüyordu belki de ama eşiniz sarkıntılık yapınca işin tadı kaçtı ve muhtemeldir durumu amirlerine bildirdi adamın çıkışını verdiler, size nağme yapıyor.

Yada kadına bir hareket yaptı, kadın zaten reddetmiş,
yüzüne bakacak yüz kalmadı işyerinde kesin duyulacak topukladı

Bacimsu, kullandigin sakinleştirici herneyse adini verde forumca sebeplenelim, bu ne sakinlik arkadas ya!

Yak gemileri.

abla konya ovasi yaninda halt yemis yani. ne munasebet? ilk konunuzu okudugumda zaten agzim acik kalmisti genisliginize. basbaya aldatilmissiniz, aldatilmaya yeltenilmissiniz en iyi ihtimalle.

Bacimsu, kullandigin sakinleştirici herneyse adini verde forumca sebeplenelim, bu ne sakinlik arkadas ya!
Gerçekten dünyanın en naif ve sakin insanıyımdır.ama içimde öyle bir öfke var ki ne uyuyabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum.her şey ortaya çıkar bende tekmeyi basarım diyordum ama hiç kolay değilmiş bu duygularla baş etmek.

Onu hepimiz anladikta daha ne ortaya cikmasini bekledigini hic anlamadik bak, adamin bir tek ya ben aldatmak istiyorum izin ver demedigi kaldi zira.

Az gürle yahu.

Bacimsu, kullandigin sakinleştirici herneyse adini verde forumca sebeplenelim, bu ne sakinlik arkadas y
Aşırı naif ve sakinimdir ne olursa olsun yakacam gemileri dedim ama içim hiç soğumuyor.artık sen ne dersen o hiç bir yanlışım olmayacak diyor.ilerleseydi durumlar belki ben ne yapıyorum diyecekti bilmiyorum ki.iş yerinde depresyondaydım mutsuzdum o da beni kullandı kendini hala beğeniliyor muyum diye bende dedinedi diyor.alık azıcık.

Aaa en klasik yalan, beni kullandi begenilip begenilmedigini anlamak icin kullandi.

Yapmayın yahu, bu kadar sakinlik bunyeye zarar, aldatmak istemis iste. Alık olabilir onu anliyorum ama niyetide iyi degil.

Kendisi deneme tahtasi miymis, hadi bu sefer kadin yuz vermedi yarın yuz veren birini buldugunda ne olacak?

Daha ne çıkacak ortaya

Yada kadına bir hareket yaptı, kadın zaten reddetmiş,
yüzüne bakacak yüz kalmadı işyerinde kesin duyulacak topukladı
Kadın buna biz sadece arkadaşız sen yanlış anladın falan deyince eşimde sen korkaksın bana burda her türlü şakayı imayı yapıyorsun ama dışarıda görülmekten korkuyosun benimle oynadığını o zaman anladım ve tuzağa düştüğünü diyor.ben size diyorum işte mal.

Hafifletilmiş olduğuna eminim çünkü aralarındaki konuşmaları sıralarken saçmalıyor.onun dediğine eşimin verdiği cevap saçma sapan oluyor.

Ablacim bütün bunlar olurken esin sinemaya falan gitti ya sen tam olarak bu konunun neresindeydin ? Oyle esin date e giderken evde oturup tv mi izledin ? Neler duyuyoruz ya aldatilmissiniz da kadin sutlamis sizinkini. Siz boşanmazsıniz ki ne diye konu actiniz kendinizi düşürdüğünüz duruma bakin . Umarim bu konu fake dir , cok gercek dışı çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…