Eşime yapılan sinema teklifinin devamı.

Aldatacakmış şartlar elvermemiş özetle. Yani birdahakinde ilk fırsatta aldatacak. Bence bu evlilikten hayır gelmez. Sindirilecek bir konu değil. Güvensiz bir hayat yaşayıp mutsuz sınırlı kendini değersiz hisseden bir kadın olarak yaşlanırsınız, ömrünüze yazık. Hazır gençken boşanın derim ben.

Şuan boşanmak elbette kolay değildir bir konfor alanınız var. Ama ilerideki ruh sağlığınız için önemli. Şimdi yalvaran adam birkaç ay sonra amaan sen de ne uzattın kafamda kuruyorsun ruh hastası tedavi ol gibi abuk sabuk şeyler söyleyecek. Siz de keşke o ilk evrede bosansaydim diyeceksiniz

Konu sahibi burnunu sürtsem ne? Aldatılmışsınız büyük ihtimalle iş yerinde biride gördü o yüzden çıkmak zorunda kaldı. Boşanmaktan başka seçenek sunuyorsan kusura bakma ama böyle olaylara hazırlıklı ol. Kadın evet deseydi kocan sevişecekti kadınla.

Aşırı pişman olduğunu söylüyor günlerdir yemek yemedi sadece sigarayla duruyor.yaptığı şey yeni kafadına dank etti.
Kadın evine davet etseydi gidecekti kesinlikle ve kadın müsade etseydi ileriye de gidecekti neyin pişmanlığı biri elden gitti zaten ötekini kaybetmeyeyim mantığı bu
Has boşanman için şartların uygun değildir vs bir şey söyleyemem ama tavsiyem asla güvenme burnunu sürt ve daha sor a uygun şartlar sağlayıp g*tüne tekmeyi vur

Kadınla kavga etmişler bu mal kocam sana daha anlatacaklarım var bi kahve içelim bi yerde demiş.Büyük ihtimalle kadın da dışarda görülmek istemiyorum olmaz deyince mal kocamda senin evde içelim o zaman demiş.
Kadın eşinizle dışarıda görülmek istemiyor ama sinemaya gidebiliyor. Olaya bak Aralarında dedikodu çıkmasından korkuyordur, belki de ilişkileri vardır. Bir ihtimalle de kadın/eşiniz ünlü biri diye tanınıp yanlış anlaşılmak istemiyordur - ki hiç sanmıyorum.

Şehir merkezinde yaşadığınızı varsayıyorum. Rahatça konuşabilecekleri yerden bol ne var? Kadının evi ne alaka? Hadi diyelim ki kavga ettiler. Patron kadın mı ki işten ayrılıyor hemen?

Çocukların söyleyebileceği desteksiz yalanları sıralamış. Eşinizi sıkıştırırsanız öfkelenir ama ötebilir de. Ağzına ederdim herhalde adamın. Birinin bir şeyleri saklamasına tahammülüm sıfır.

Sana ne desek boş. Ne yapayım ben böyle kocayı arardım o kadını gel al artığımı derdım. Al götür.

Kadın sen beni yanlış anladın herhalde biz sadece arkadaşız ayağı yapınca eşimde( mal) sinirlenmiş zaten hiç çalışmak istemediği işinden ayrıldı.
Yaptığı yanlış ama ayağa falan yatmamış bildiğiniz "arkadaş olarak*görmüş kocanızı. Şuan salağa yatan sizin kocanız. Adı duyulduğu için ayrılmış besbelli.

Arkadaşlar boşuna kimse kendini yormasın yine aynı tas aynı hamam olacak çünkü

Demeyin öyle, ciddiye alabilecek potansiyel var çünkü

Belki kadın şikayet etti ve işten atıldı.
Belki sinemaya gitmek kadının değil eşinizin fikriydi.
Belki kadın trip atmadı ama eşiniz ısrar etti.
Belki kadın evet deseydi kesinlikle birlikte olacaktı.

Bence tüm bunlar aldatma ama sizin hayatınız.

Aşırı pişman olduğunu söylüyor günlerdir yemek yemedi sadece sigarayla duruyor.yaptığı şey yeni kafadına dank etti.
Siz kesinlikle bizimle t... geçiyorsunuz ya da arkadaşların dediği gibi Konya ovası gibisiniz. En olmadı kocanızı hiç sevmiyorsunuz yaptıkları umurunuzda değil...

Her cümlenin sonuna mal yazmanız sizin ve eşiniz hakkındaki düşüncelerimizi değiştirmiyor. Eşiniz sizi aldatmaya çalışmış, onu bile becerememiş. Başka bir kadınla sinemalara gidip sonra evine gidelim muhabbeti yapmış bir de utanmadan gelip size anlatmış. Sizse pek oralı değilsiniz, birkaç gün trip atar, mal dersiniz sonra konuyu kapatırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…