- 2 Kasım 2023
- 3.463
- 6.551
- 78
- 32
Aldatacakmış şartlar elvermemiş özetle. Yani birdahakinde ilk fırsatta aldatacak. Bence bu evlilikten hayır gelmez. Sindirilecek bir konu değil. Güvensiz bir hayat yaşayıp mutsuz sınırlı kendini değersiz hisseden bir kadın olarak yaşlanırsınız, ömrünüze yazık. Hazır gençken boşanın derim ben.Daha önceki konumu hatırlayanlar olacaktır.kendimde ekleyeceğim.eşim olacak mal bu iş yerindeki kadınla sinemaya gitti.iki gün sonrada memnun olmadığı işinden çıktı.Bu kadınla ilgili durumu sıkıştırdım o ne dedi sen işten çıkıyorum deyince dedim mal kocam da bişey demedi hık mık dedi.Bende anladım bişey olduğunu.Kadınla kavga etmişler bu mal kocam sana daha anlatacaklarım var bi kahve içelim bi yerde demiş.Büyük ihtimalle kadın da dışarda görülmek istemiyorum olmaz deyince mal kocamda senin evde içelim o zaman demiş.kadın da ne alaka ev falan deyince bunlar kavga etmişler.Kadın sen beni yanlış anladın herhalde biz sadece arkadaşız ayağı yapınca eşimde( mal) sinirlenmiş zaten hiç çalışmak istemediği işinden ayrıldı.Şimdi de bana yalvar yakar aramızda hiç bişey olmadı ben seni aldatmadım çok pişmanım zaten bişey de yapamazdım deyip duruyor.bi şans daha istiyor ısrarla.ne dersiniz gemileri yaksa mı burnunu sürtsem mi.
Bu işaretlediğim kısım çok şey anlatıyor anlayana.Şimdi de bana yalvar yakar aramızda hiç bişey olmadı ben seni aldatmadım çok pişmanım zaten bişey de yapamazdım deyip duruyor.bi şans daha istiyor ısrarla.
Konu sahibi burnunu sürtsem ne? Aldatılmışsınız büyük ihtimalle iş yerinde biride gördü o yüzden çıkmak zorunda kaldı. Boşanmaktan başka seçenek sunuyorsan kusura bakma ama böyle olaylara hazırlıklı ol. Kadın evet deseydi kocan sevişecekti kadınla.Daha önceki konumu hatırlayanlar olacaktır.kendimde ekleyeceğim.eşim olacak mal bu iş yerindeki kadınla sinemaya gitti.iki gün sonrada memnun olmadığı işinden çıktı.Bu kadınla ilgili durumu sıkıştırdım o ne dedi sen işten çıkıyorum deyince dedim mal kocam da bişey demedi hık mık dedi.Bende anladım bişey olduğunu.Kadınla kavga etmişler bu mal kocam sana daha anlatacaklarım var bi kahve içelim bi yerde demiş.Büyük ihtimalle kadın da dışarda görülmek istemiyorum olmaz deyince mal kocamda senin evde içelim o zaman demiş.kadın da ne alaka ev falan deyince bunlar kavga etmişler.Kadın sen beni yanlış anladın herhalde biz sadece arkadaşız ayağı yapınca eşimde( mal) sinirlenmiş zaten hiç çalışmak istemediği işinden ayrıldı.Şimdi de bana yalvar yakar aramızda hiç bişey olmadı ben seni aldatmadım çok pişmanım zaten bişey de yapamazdım deyip duruyor.bi şans daha istiyor ısrarla.ne dersiniz gemileri yaksa mı burnunu sürtsem mi.
Kadın evine davet etseydi gidecekti kesinlikle ve kadın müsade etseydi ileriye de gidecekti neyin pişmanlığı biri elden gitti zaten ötekini kaybetmeyeyim mantığı buAşırı pişman olduğunu söylüyor günlerdir yemek yemedi sadece sigarayla duruyor.yaptığı şey yeni kafadına dank etti.
Kadın eşinizle dışarıda görülmek istemiyor ama sinemaya gidebiliyor. Olaya bakKadınla kavga etmişler bu mal kocam sana daha anlatacaklarım var bi kahve içelim bi yerde demiş.Büyük ihtimalle kadın da dışarda görülmek istemiyorum olmaz deyince mal kocamda senin evde içelim o zaman demiş.
Sana ne desek boş. Ne yapayım ben böyle kocayı arardım o kadını gel al artığımı derdım. Al götür.Daha önceki konumu hatırlayanlar olacaktır.kendimde ekleyeceğim.eşim olacak mal bu iş yerindeki kadınla sinemaya gitti.iki gün sonrada memnun olmadığı işinden çıktı.Bu kadınla ilgili durumu sıkıştırdım o ne dedi sen işten çıkıyorum deyince dedim mal kocam da bişey demedi hık mık dedi.Bende anladım bişey olduğunu.Kadınla kavga etmişler bu mal kocam sana daha anlatacaklarım var bi kahve içelim bi yerde demiş.Büyük ihtimalle kadın da dışarda görülmek istemiyorum olmaz deyince mal kocamda senin evde içelim o zaman demiş.kadın da ne alaka ev falan deyince bunlar kavga etmişler.Kadın sen beni yanlış anladın herhalde biz sadece arkadaşız ayağı yapınca eşimde( mal) sinirlenmiş zaten hiç çalışmak istemediği işinden ayrıldı.Şimdi de bana yalvar yakar aramızda hiç bişey olmadı ben seni aldatmadım çok pişmanım zaten bişey de yapamazdım deyip duruyor.bi şans daha istiyor ısrarla.ne dersiniz gemileri yaksa mı burnunu sürtsem mi.
Yaptığı yanlış ama ayağa falan yatmamış bildiğiniz "arkadaş olarak*görmüş kocanızı. Şuan salağa yatan sizin kocanız. Adı duyulduğu için ayrılmış besbelli.Kadın sen beni yanlış anladın herhalde biz sadece arkadaşız ayağı yapınca eşimde( mal) sinirlenmiş zaten hiç çalışmak istemediği işinden ayrıldı.
Demeyin öyle, ciddiye alabilecek potansiyel var çünkübence eşinize sahip çıkın sarılın o kadını unutması için destek olun sonuçta adam evliyken birine yanlışlıkla aşık olmuş olabilir, nolacak ki insanız pişman da olmuş öpüp barışın mevzu olacak bişey göremedim ben
Siz kesinlikle bizimle t... geçiyorsunuz ya da arkadaşların dediği gibi Konya ovası gibisiniz. En olmadı kocanızı hiç sevmiyorsunuz yaptıkları umurunuzda değil...Aşırı pişman olduğunu söylüyor günlerdir yemek yemedi sadece sigarayla duruyor.yaptığı şey yeni kafadına dank etti.
Her cümlenin sonuna mal yazmanız sizin ve eşiniz hakkındaki düşüncelerimizi değiştirmiyor. Eşiniz sizi aldatmaya çalışmış, onu bile becerememiş. Başka bir kadınla sinemalara gidip sonra evine gidelim muhabbeti yapmış bir de utanmadan gelip size anlatmış. Sizse pek oralı değilsiniz, birkaç gün trip atar, mal dersiniz sonra konuyu kapatırsınız.Daha önceki konumu hatırlayanlar olacaktır.kendimde ekleyeceğim.eşim olacak mal bu iş yerindeki kadınla sinemaya gitti.iki gün sonrada memnun olmadığı işinden çıktı.Bu kadınla ilgili durumu sıkıştırdım o ne dedi sen işten çıkıyorum deyince dedim mal kocam da bişey demedi hık mık dedi.Bende anladım bişey olduğunu.Kadınla kavga etmişler bu mal kocam sana daha anlatacaklarım var bi kahve içelim bi yerde demiş.Büyük ihtimalle kadın da dışarda görülmek istemiyorum olmaz deyince mal kocamda senin evde içelim o zaman demiş.kadın da ne alaka ev falan deyince bunlar kavga etmişler.Kadın sen beni yanlış anladın herhalde biz sadece arkadaşız ayağı yapınca eşimde( mal) sinirlenmiş zaten hiç çalışmak istemediği işinden ayrıldı.Şimdi de bana yalvar yakar aramızda hiç bişey olmadı ben seni aldatmadım çok pişmanım zaten bişey de yapamazdım deyip duruyor.bi şans daha istiyor ısrarla.ne dersiniz gemileri yaksa mı burnunu sürtsem mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?