Eşime yapılan sinema teklifinin devamı.

Şu konunun bu kadar uzaması peki
Kadın dalga geciyor bariz bizimle yaa

Üçünüz sinemaya gidin sonra da sizin evde kahve için.

Şaka yapıyorsunuz heralde
Burnunu sürtmekte laf mı o burnunu koparmanız lazım ve siz neden izin veriyorsunuz ki başka bir kadınla sinemaya gitmesine isterse 50 senelik arkadaşı olsun hiç umursamam illa gidecekse bir biletle ben alırım giderim.

Bırakın kimin malı olursa olsun. Erkekler beklentisi olmadığı kadınlarla öyle uzun uzun sohbet muhabbet edip sinemalara gitmezler. Kadın anlamış ne mal olduğunu, baktı ihale ona kalacak topuklamış. Sıra sizde, topuklarsanız mal gibi ortada kalır. Başkasının beğenmediğini beğenmeyin, ortalık malını napacaksınız?

Bunun bi tık ilerisi yatakta basmaktır. Senin genişlik hiçbir ovada yok. Daha sinemaya gittiği saniye eşyalarını kapıya koyacaktınız. Kadın vermemiş diye adam kızmış muhtemelen hala yok gemi yok burnu. Siz kendi burnunuzu bi sürtün bence bu ne gurursuzluk

Ben konunun fake olduğunu düşünüyorum zaten üyenin isminden de belli “miii acabaaa”

Kocan kadına yavşamış kadın karşılık vermiş ama sadece kocanın ilgisi hoşuna gitmiş daha fazlasını istememiş. Kocan fazlasını talep edince kadın reddetmiş olay çıkmış kavga etmişler kocan da daha fazla olay büyümesin diye istifa etmiş.

Bunun üzerine kocan senin inanacağını düşündüğü bir hikaye uyduruyor.

Kocandan yavşak izlemi aldım. Ben aynı işyerinde olsam uzak dururdum. Ayrıca önceki söyledikleri hep seni manipüle etmeye yönelik.

Sizin ilişki dinamikleriniz nasıl bilmiyorum. Eğer seks olmadan kocanın yavşamaları senin için kabul edilebilir bir şeyse devam et ama bunların fazlasına da hazırlıklı ol.

Her şeyden bağımsız bir soru?
Eşiniz bir kadınla sinemaya mı gitti?
Bakın ben çok rahat bir kadınım zerre kıskançlık bilmem ama bu beni bile rahatsız eder hiç hoş değil

ilişki terapistleri ve psikologlar aldatma sonrası ilişkinin öncekinden daha sağlam devam etmesini mümkün görüyorlar. burada önemli olan kıstas aldatan partnerin kabahatinin ve ilişkide yarattığı kocaman güven kaybının farkında olarak samimi bir pişmanlıkla belki aylar belki yıllarca güvenini kırdığı partnerinin sitemini açık yüreklilikle dinlemesi. eğer eşiniz siz "bana bunu nasıl yaparsın, şimdi ben senin beni bir daha aldatmayacağına nasıl güveneyim, beni sevdiğine nasıl inanayım?" vb. şeyler dediğinizde kapat artık şu konuyu hayatımıza devam edelim gibi salakça yorumlar yapmazsa, hatasını maddiyatla değil maneviyatla telafi etmeye çalışırsa sanırım güven inşası yoluna girebilirsiniz.

sezgilerinizle güvenin, eşinizi sınamanızı tavsiye ediyorum. mesela siz ilişkide partnerine olabildiğince özgür alan bırakan kendine ve eşine güvenen bir insansınız. eşinizden bu rahatlığı alabilirsiniz. telefonlarının, sosyal medyalarının şifrelerini alıp sıkı takip altında bunalmış bir tepki verip vermediğini gözlemleyin mesela. sizin güveninizi kazanmak için çabalarsa bu herzeyi bir daha yemez diye düşünüyorum. ama aksine "off bunaldım hep böyle mi olacak yoruldum bir hata yaptım sadece" vs. gerzekçe laflarla üste çıkarsa koyun gtüne tekmeyi.

bu tavsiyeleri verme sebebim sizin hâlâ ilişkide kurtarılabilir bir şey olduğu izlenimini vermeniz. hâlâ bir şeylerin bitmediğini düşünüyorsanız ilişkinizin öncekinden sağlam ve güvenli bir zeminde devam etmesi muhtemel. ayrıca bu forumda doğru bilinen bir yanlış var ki o da "aldatan yine aldatır" safsatası. her insanın her ilişkinin karakteri farklı. istisnai de olsa aldatanın bir daha aldatmaması mümkün.

ama açık konuşayım ben sizin eşinizden o havayı almadım. arsız, utanmaz ve karşısındakini aptal yerine koymaktan pişman olmayan bir hava aldım. eğer işin sonunda paramparça olmayacaksanız deneyin.

Her şeyden bağımsız bir soru?
Eşiniz bir kadınla sinemaya mı gitti?
Bakın ben çok rahat bir kadınım zerre kıskançlık bilmem ama bu beni bile rahatsız eder hiç hoş değil
Evet bende zaten kıskanç biri değilimdir.eşime alan bırakırım beni rencide edecek bi durum yaratmamasını umarak.ama bu başıma gelenleri engellemek de istemedim git de sonradan olacaklara katlan bakalım diyerek sonradan cezalandırmak istedim belkide.

Peki diğer detayları nasıl öğrendiniz kadının evine gitmek istemesi sonra kadının yanlış anladın deyip tepki vermesi vs. Kocanız mi anlattı sizin tahmininiz mi?

Peki diğer detayları nasıl öğrendiniz kadının evine gitmek istemesi sonra kadının yanlış anladın deyip tepki vermesi vs. Kocanız mi anlattı sizin tahmininiz mi?
Kocamın anlattıklarındaki boşlukları tahminimce ben doldurdum kafamda.aslında böyle böyle oldu dimi deyince de reddedemedi.

Kocamın anlattıklarındaki boşlukları tahminimce ben doldurdum kafamda.aslında böyle böyle oldu dimi deyince de reddedemedi.
İyi de sinema teklifini yapan kadınsa, zaten sinemaya da gidilmiş neden kahve içmek için dışarda görünmek istemesin ha sinema ha kahve ne fark eder? Sinemada rahatsız edecek bi şey yaptı belki kadını. Belki kadın en başında sinemaya sizi de çağırdı birlikte gideceksiniz sandı ama eşiniz tek gitti. Ya da Nazli Altin Oran 'ın dediği gibi teklifi eşiniz yaptı birlikte gidecekmişsiniz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…