Üçünüz sinemaya gidin sonra da sizin evde kahve için.Daha önceki konumu hatırlayanlar olacaktır.kendimde ekleyeceğim.eşim olacak mal bu iş yerindeki kadınla sinemaya gitti.iki gün sonrada memnun olmadığı işinden çıktı.Bu kadınla ilgili durumu sıkıştırdım o ne dedi sen işten çıkıyorum deyince dedim mal kocam da bişey demedi hık mık dedi.Bende anladım bişey olduğunu.Kadınla kavga etmişler bu mal kocam sana daha anlatacaklarım var bi kahve içelim bi yerde demiş.Büyük ihtimalle kadın da dışarda görülmek istemiyorum olmaz deyince mal kocamda senin evde içelim o zaman demiş.kadın da ne alaka ev falan deyince bunlar kavga etmişler.Kadın sen beni yanlış anladın herhalde biz sadece arkadaşız ayağı yapınca eşimde( mal) sinirlenmiş zaten hiç çalışmak istemediği işinden ayrıldı.Şimdi de bana yalvar yakar aramızda hiç bişey olmadı ben seni aldatmadım çok pişmanım zaten bişey de yapamazdım deyip duruyor.bi şans daha istiyor ısrarla.ne dersiniz gemileri yaksa mı burnunu sürtsem mi.
Şaka yapıyorsunuz heraldeDaha önceki konumu hatırlayanlar olacaktır.kendimde ekleyeceğim.eşim olacak mal bu iş yerindeki kadınla sinemaya gitti.iki gün sonrada memnun olmadığı işinden çıktı.Bu kadınla ilgili durumu sıkıştırdım o ne dedi sen işten çıkıyorum deyince dedim mal kocam da bişey demedi hık mık dedi.Bende anladım bişey olduğunu.Kadınla kavga etmişler bu mal kocam sana daha anlatacaklarım var bi kahve içelim bi yerde demiş.Büyük ihtimalle kadın da dışarda görülmek istemiyorum olmaz deyince mal kocamda senin evde içelim o zaman demiş.kadın da ne alaka ev falan deyince bunlar kavga etmişler.Kadın sen beni yanlış anladın herhalde biz sadece arkadaşız ayağı yapınca eşimde( mal) sinirlenmiş zaten hiç çalışmak istemediği işinden ayrıldı.Şimdi de bana yalvar yakar aramızda hiç bişey olmadı ben seni aldatmadım çok pişmanım zaten bişey de yapamazdım deyip duruyor.bi şans daha istiyor ısrarla.ne dersiniz gemileri yaksa mı burnunu sürtsem mi.
Aldatmış ispatlayamam ama yemin edebilirimben seni aldatmadım çok pişmanım
Teklifi esi bile yapmis olabilir kadin tamamen masum bile olabilirBence kadin sinemaya sizi de cagirmisti, esiniz soylemedi. Gorulmemek icin kahve icmeye gitmek istemeyen basbasa sinemaya neden gitsin ki.
Bunun bi tık ilerisi yatakta basmaktır. Senin genişlik hiçbir ovada yok. Daha sinemaya gittiği saniye eşyalarını kapıya koyacaktınız. Kadın vermemiş diye adam kızmış muhtemelen hala yok gemi yok burnu. Siz kendi burnunuzu bi sürtün bence bu ne gurursuzlukDaha önceki konumu hatırlayanlar olacaktır.kendimde ekleyeceğim.eşim olacak mal bu iş yerindeki kadınla sinemaya gitti.iki gün sonrada memnun olmadığı işinden çıktı.Bu kadınla ilgili durumu sıkıştırdım o ne dedi sen işten çıkıyorum deyince dedim mal kocam da bişey demedi hık mık dedi.Bende anladım bişey olduğunu.Kadınla kavga etmişler bu mal kocam sana daha anlatacaklarım var bi kahve içelim bi yerde demiş.Büyük ihtimalle kadın da dışarda görülmek istemiyorum olmaz deyince mal kocamda senin evde içelim o zaman demiş.kadın da ne alaka ev falan deyince bunlar kavga etmişler.Kadın sen beni yanlış anladın herhalde biz sadece arkadaşız ayağı yapınca eşimde( mal) sinirlenmiş zaten hiç çalışmak istemediği işinden ayrıldı.Şimdi de bana yalvar yakar aramızda hiç bişey olmadı ben seni aldatmadım çok pişmanım zaten bişey de yapamazdım deyip duruyor.bi şans daha istiyor ısrarla.ne dersiniz gemileri yaksa mı burnunu sürtsem mi.
Ben konunun fake olduğunu düşünüyorum zaten üyenin isminden de belli “miii acabaaa”Daha önceki konumu hatırlayanlar olacaktır.kendimde ekleyeceğim.eşim olacak mal bu iş yerindeki kadınla sinemaya gitti.iki gün sonrada memnun olmadığı işinden çıktı.Bu kadınla ilgili durumu sıkıştırdım o ne dedi sen işten çıkıyorum deyince dedim mal kocam da bişey demedi hık mık dedi.Bende anladım bişey olduğunu.Kadınla kavga etmişler bu mal kocam sana daha anlatacaklarım var bi kahve içelim bi yerde demiş.Büyük ihtimalle kadın da dışarda görülmek istemiyorum olmaz deyince mal kocamda senin evde içelim o zaman demiş.kadın da ne alaka ev falan deyince bunlar kavga etmişler.Kadın sen beni yanlış anladın herhalde biz sadece arkadaşız ayağı yapınca eşimde( mal) sinirlenmiş zaten hiç çalışmak istemediği işinden ayrıldı.Şimdi de bana yalvar yakar aramızda hiç bişey olmadı ben seni aldatmadım çok pişmanım zaten bişey de yapamazdım deyip duruyor.bi şans daha istiyor ısrarla.ne dersiniz gemileri yaksa mı burnunu sürtsem mi.
Kocan kadına yavşamış kadın karşılık vermiş ama sadece kocanın ilgisi hoşuna gitmiş daha fazlasını istememiş. Kocan fazlasını talep edince kadın reddetmiş olay çıkmış kavga etmişler kocan da daha fazla olay büyümesin diye istifa etmiş.Daha önceki konumu hatırlayanlar olacaktır.kendimde ekleyeceğim.eşim olacak mal bu iş yerindeki kadınla sinemaya gitti.iki gün sonrada memnun olmadığı işinden çıktı.Bu kadınla ilgili durumu sıkıştırdım o ne dedi sen işten çıkıyorum deyince dedim mal kocam da bişey demedi hık mık dedi.Bende anladım bişey olduğunu.Kadınla kavga etmişler bu mal kocam sana daha anlatacaklarım var bi kahve içelim bi yerde demiş.Büyük ihtimalle kadın da dışarda görülmek istemiyorum olmaz deyince mal kocamda senin evde içelim o zaman demiş.kadın da ne alaka ev falan deyince bunlar kavga etmişler.Kadın sen beni yanlış anladın herhalde biz sadece arkadaşız ayağı yapınca eşimde( mal) sinirlenmiş zaten hiç çalışmak istemediği işinden ayrıldı.Şimdi de bana yalvar yakar aramızda hiç bişey olmadı ben seni aldatmadım çok pişmanım zaten bişey de yapamazdım deyip duruyor.bi şans daha istiyor ısrarla.ne dersiniz gemileri yaksa mı burnunu sürtsem mi.
Her şeyden bağımsız bir soru?Daha önceki konumu hatırlayanlar olacaktır.kendimde ekleyeceğim.eşim olacak mal bu iş yerindeki kadınla sinemaya gitti.iki gün sonrada memnun olmadığı işinden çıktı.Bu kadınla ilgili durumu sıkıştırdım o ne dedi sen işten çıkıyorum deyince dedim mal kocam da bişey demedi hık mık dedi.Bende anladım bişey olduğunu.Kadınla kavga etmişler bu mal kocam sana daha anlatacaklarım var bi kahve içelim bi yerde demiş.Büyük ihtimalle kadın da dışarda görülmek istemiyorum olmaz deyince mal kocamda senin evde içelim o zaman demiş.kadın da ne alaka ev falan deyince bunlar kavga etmişler.Kadın sen beni yanlış anladın herhalde biz sadece arkadaşız ayağı yapınca eşimde( mal) sinirlenmiş zaten hiç çalışmak istemediği işinden ayrıldı.Şimdi de bana yalvar yakar aramızda hiç bişey olmadı ben seni aldatmadım çok pişmanım zaten bişey de yapamazdım deyip duruyor.bi şans daha istiyor ısrarla.ne dersiniz gemileri yaksa mı burnunu sürtsem mi.
ilişki terapistleri ve psikologlar aldatma sonrası ilişkinin öncekinden daha sağlam devam etmesini mümkün görüyorlar. burada önemli olan kıstas aldatan partnerin kabahatinin ve ilişkide yarattığı kocaman güven kaybının farkında olarak samimi bir pişmanlıkla belki aylar belki yıllarca güvenini kırdığı partnerinin sitemini açık yüreklilikle dinlemesi. eğer eşiniz siz "bana bunu nasıl yaparsın, şimdi ben senin beni bir daha aldatmayacağına nasıl güveneyim, beni sevdiğine nasıl inanayım?" vb. şeyler dediğinizde kapat artık şu konuyu hayatımıza devam edelim gibi salakça yorumlar yapmazsa, hatasını maddiyatla değil maneviyatla telafi etmeye çalışırsa sanırım güven inşası yoluna girebilirsiniz.İkinci bir şansı istiyor ve her şeyi düzelteceğini söylüyor ben daha bir şeye karar vermiş değilim.aldatıldığımın da farkındayım.istediğim tek şey gerçek yorumları görmek.affedemiyorum zaten dediğim gibi içimdeki öfke buna izin vermiyor
Evet bende zaten kıskanç biri değilimdir.eşime alan bırakırım beni rencide edecek bi durum yaratmamasını umarak.ama bu başıma gelenleri engellemek de istemedim git de sonradan olacaklara katlan bakalım diyerek sonradan cezalandırmak istedim belkide.Her şeyden bağımsız bir soru?
Eşiniz bir kadınla sinemaya mı gitti?
Bakın ben çok rahat bir kadınım zerre kıskançlık bilmem ama bu beni bile rahatsız eder hiç hoş değil
Peki diğer detayları nasıl öğrendiniz kadının evine gitmek istemesi sonra kadının yanlış anladın deyip tepki vermesi vs. Kocanız mi anlattı sizin tahmininiz mi?Evet bende zaten kıskanç biri değilimdir.eşime alan bırakırım beni rencide edecek bi durum yaratmamasını umarak.ama bu başıma gelenleri engellemek de istemedim git de sonradan olacaklara katlan bakalım diyerek sonradan cezalandırmak istedim belkide.
Kocamın anlattıklarındaki boşlukları tahminimce ben doldurdum kafamda.aslında böyle böyle oldu dimi deyince de reddedemedi.Peki diğer detayları nasıl öğrendiniz kadının evine gitmek istemesi sonra kadının yanlış anladın deyip tepki vermesi vs. Kocanız mi anlattı sizin tahmininiz mi?
Teklifi esi yapti bence de, kadin iyice rahatsiz olunca isten attirdi adamiTeklifi esi bile yapmis olabilir kadin tamamen masum bile olabilir
İyi de sinema teklifini yapan kadınsa, zaten sinemaya da gidilmiş neden kahve içmek için dışarda görünmek istemesin ha sinema ha kahve ne fark eder? Sinemada rahatsız edecek bi şey yaptı belki kadını. Belki kadın en başında sinemaya sizi de çağırdı birlikte gideceksiniz sandı ama eşiniz tek gitti. Ya daKocamın anlattıklarındaki boşlukları tahminimce ben doldurdum kafamda.aslında böyle böyle oldu dimi deyince de reddedemedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?